ΓΕΦΥΡΑ ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ , ΡΙΟΥ - ΑΝΤΙΡΙΟΥ

ΓΕΦΥΡΑ  ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ , ΡΙΟΥ - ΑΝΤΙΡΙΟΥ

Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2013

Το αγιάζι της ενημέρωσης Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2013

Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης  Πέμπτη  26 Δεκεμβρίου  2013   :




*** ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ  και  Άλλα  :
 
*** Με τιμή εκκίνησης 1,5 εκατομμύριο ευρώ, το κτήριο Αλειφέρη στο σφυρί (φωτογραφίες)
         
  
Στις 6 Μαρτίου βγαίνει στο σφυρί το ιστορικό κτήριο Αλειφέρη στην οδό Αριστομένους, ως τιμή εκκίνησης έχει καθοριστεί το 1.5 εκατομμύριο σύμφωνα με το e-publicrealestate.gr, που σαν ιστοσελίδα θυμίζει το γνωστό σε όλους ebay.
Η δημοπρασία θα ξεκινήσει στις 10 το πρωί και θα κλείσει στις 5 το απόγευμα την έκτη Μαρτίου και όποιος το αγοράσει μπορεί να πληρώσει και με δόσεις!
ΘΕΣΗ ΑΚΙΝΗΤΟΥ 
Το ΑΒΚ 637 δημόσιο ακίνητο Μεσσηνίας, βρίσκεται στο κεντρικότερο σημείο της πόλεως της Καλαμάτας στο τέλος της Εθνικής Οδού Αθηνών – Καλαμάτας και στην αρχή της αλλαγής της ονομασίας της σε Κολοκοτρώνη, είναι εντός σχεδίου και καταλαμβάνει το οικοδομικό τετράγωνο υπ’ αρίθμ. 352 που περικλείεται από τις οδούς Αριστομένους- Αναπλιώτη - Κολοκοτρώνη και Σφακτηρίας του Δήμου Καλαμάτας, του Νομού Μεσσηνίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου. 
  ΙΣΤΟΡΙΚΟ-ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΑΚΙΝΗΤΟΥ 
Το εμβαδό του οικοπέδου έχει συνολική επιφάνεια 529,13 τ.μ. και αποτελείται από τρεις κάθετες ιδιοκτησίες: Α (νότια ιδιοκτησία) 499,39τ.μ. Β (μεσαία ιδιοκτησία) 116,10τ.μ. Γ (βόρεια ιδιοκτησία) 161,40τ.μ. 
Στο ισόγειο υπάρχουν εννέα καταστήματα. 
1. Στη νότια ιδιοκτησία Α, είναι κατασκευασμένο διώροφο διατηρητέο κτήριο το οποίο είναι λιθόκτιστο κεραμοσκεπές. 
2. Στη μεσαία ιδιοκτησία Β είναι κατασκευασμένο μονώροφο διατηρητέο κτήριο λιθόκτιστο κεραμοσκεπές με πατάρι. 
3. Στη βόρεια ιδιοκτησία Γ είναι κατασκευασμένο μονώροφο μη διατηρητέο κτήριο λιθόκτιστο κεραμοσκεπές με πατάρι. 
  Το διώροφο κτήριο κηρύχτηκε διατηρητέο σύμφωνα με την υπ’ αριθμόν ΥΠΠΟ/ΔΙΑΑΠ/Γ/1778/31869/5.8.1987 απόφαση του Υπουργού Πολιτισμού, η οποία δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ Β΄/467/1987. 
Αν και το μονώροφο κτήριο της μεσαίας ιδιοκτησίας δεν αναφέρεται ρητά ως διατηρητέο στην παραπάνω Υπουργική Απόφαση, εντούτοις από την Υπηρεσία Νεώτερων Μνημείων αναφέρθηκε ότι είναι και αυτό διατηρητέο, γεγονός εύλογο 
καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα αλλοιώνονταν και η φυσιογνωμία του όμορου διωρόφου διατηρητέου κτηρίου. 
  ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ 
Ο.Τ. 352 
ΟΡΟΙ ΔΟΜΗΣΗΣ 
ΑΡΤΙΟ: Ναι ΟΙΚΟΔΟΜΗΣΙΜΟ: Ναι 
ΕΝΤΟΣ Γ.Π.Σ. Εντός Φ.Ε.Κ. 77 τεύχος A.A.Π. 3/5/2011 
ΕΜΒΑΔΟΝ: 200τ.μ. ΠΡΟΣΩΠΟ: 10μ. (ισχύοντα για την περιοχή) 
ΕΜΒΑΔΟΝ: 30τ.μ. ΠΡΟΣΩΠΟ: 4μ.16/11/1988 (Κατά παρέκκλιση , προϋφιστάμενο ) 
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗΣ ΔΟΜΗΣΗΣ: 2,4 
ΚΑΛΥΨΗ: 80% 
ΟΡΟΦΟΙ: 3 
ΥΨΟΣ: 11 μ. 
ΔΙΑΤΑΓΜΑ: ΠΔ 20/10/1988 Παραδοσιακό τμήμα της Καλαμάτας ΦΕΚ.821Δ/1988 και 
634Δ/1989 
Ισόγειο μαγαζί : κάλυψη/Σ.Δ. 100τ.μ. 
  Χρήση: Πολεοδομικό Κέντρο Π.Δ. ΦΕΚ 166/Δ/1987 
  Σημ. Τα τετραγωνικά των κτισμάτων προκύπτουν από αποτύπωση (Σεπτέμβριος 2013). Για την επιβεβαίωση του εμβαδού του οικοπέδου εκκρεμεί αποτύπωση. 
  

***   Απόρριψη λιόζουμων στο Νέδοντα από ελαιοτριβεία (φωτογραφίες)
 
  

 Λιόζουμα στην κοίτη του Νέδοντα είδαν το Σάββατο το πρωί όσοι βρέθηκαν στην περιοχή της Κεντρικής Αγοράς Καλαμάτας και του ΚΤΕΛ, προξενώντας τους απορία. Όπως σημείωσε ο αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας, Παναγιώτης Αλευράς, χθες κλιμάκιο υπαλλήλων της Διεύθυνσης Υγείας και της Διεύθυνσης Ανάπτυξης, επισκέφθηκε ελαιοτριβεία της γύρω περιοχής, στα οποία δόθηκαν οδηγίες για τήρηση των διαδικασιών που προβλέπονται και το ζήτημα τακτοποιήθηκε. Τα ποτάμια είναι αποδέκτες αποβλήτων των ελαιοτριβείων, μόνο αν είναι διφασικά και εφόσον τηρείται μια συγκεκριμένη διαδικασία πριν τα λιόζουμα καταλήξουν στο φυσικό αποδέκτη. Στην Καλαμάτα, αυτή τη στιγμή δε λειτουργούν ελιαοτριβεία τριών φάσεων, για τα οποία με απόφαση του αντιπεριφερειάρχη έχει γίνει άρση αποδεκτών για ορισμένα ποτάμια. - 

***  Πέθανε ο ηθοποιός και τραγουδιστής Νίκος Δημητράτος (βίντεο)         
  
Σήμερα, ξημερώματα 26ης Δεκεμβρίου 2013, απεβίωσε έπειτα από εγκεφαλικό επεισόδιο, ο γνωστός τραγουδιστής και ηθοποιός Νίκος Δημητράτος, σε ηλικία 71 ετών.
Η κηδεία του θα γίνει αύριο Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου στο Νεκροταφείο του Βύρωνα, στις 14.30 μ.μ.
Η οικογένειά του επιθυμεί, αντί στεφάνων, προσφορά χρημάτων στη Μη Κυβερνητική Οργάνωση «Κιβωτός του Κόσμου».
Ποιος ήταν ο Νίκος Δημητράτος 
Ο Νίκος Δημητράτος γεννήθηκε στις 6 Μαρτίου του 1942 στην Αθήνα, στην αγαπημένη του Πλάκα. Σπούδασε Θέατρο, σολφέζ και βυζαντινή μουσική. Πρωτοεμφανίστηκε το 1971 στο θέατρο με το κλασικό έργο του Ιάκωβου Καμπανέλλη: «Το παραμύθι χωρίς όνομα». Αργότερα έπαιξε στη θρυλική παράσταση «Το Μεγάλο μας Τσίρκο» (Θίασος Τζένης Καρέζη - Κώστα Καζάκου) του Ιακ. Καμπανέλλη, όπου και τραγούδησε το «Προσκύνημα» του Σταύρου Ξαρχάκου.
Πήρε μέρος, ως ηθοποιός, σε πάρα πολλές θεατρικές παραστάσεις, αλλά και σε κινηματογραφικές ταινίες και τηλεοπτικές σειρές, όπως: Αντάρτες των πόλεων, Εποχή των δολοφόνων, Ένα σενάριο είναι η ζωή μας, Κλειστή στροφή, Όργια σε τιμή ευκαιρίας, Οι πολεμιστές της ειρήνης, Ο αντιφασίστας, Καυτή εκδίκηση, Διδάκτωρ καλεί Θανάση, Άντε γεια, Ρεμπέτικο... Στρας, Μη φοβάσαι τη φωτιά, Η ζωή που δεν έζησα, Βαμμένος ήλιος, Τζιβαέρι κ.ά.
Όσον αφορά στη δισκογραφική του παρουσία, εκτός από τη συνεργασία του με το Σταύρο Ξαρχάκο, έχουμε κάποιες εξαιρετικές, αλλά λίγες συμμετοχές: «Ο Καραγκιόζης και οι Βάτραχοι" των Ευγένιου Σπαθάρη - Δημήτρη Λέκκα - Γιώργου Παυριανού, «Ο Ήλιος ο Ηλιάτορας» των Οδυσσέα Ελύτη - Δημήτρη Λάγιου, «Καπνισμένος ουρανός» των Βασίλη Δημητρίου - Βαγγέλη Γκούφα, «Χωρίς παρέα» του Θοδωρή Ξυδιά, «Έρωτας Αρχάγγελος» των Χρήστου Λεοντή - Δημήτρη Λέντζου, «Carte Postale» των Νότη Μαυρουδή - Ηλία Κατσούλη κ.ά.
Συνεργάστηκε σε συναυλίες και μουσικές παραστάσεις με πάρα πολλούς σημαντικούς έλληνες τραγουδιστές και μουσικοσυνθέτες, όπως Μάρκος και Στέλιος Βαμβακάρης, Σωτηρία Μπέλλου, Νίκος Ξυλούρης, Σταύρος Κουγιουμτζής, Απόστολος Καλδάρας, Ηλίας Ανδριόπουλος, Δήμος Μούτσης, Γιώργος Χατζηνάσιος, Ελένη Βιτάλη, Θανάσης Γκαϊφύλλιας, Σωτηρία Λεονάρδου... με όλο σχεδόν το ελληνικό τραγούδι!   protothema.gr
Video: 


*** Σύμβαση για την πράξη εφαρμογής σχεδίου πόλεως Ασπροχώματος

 Υπεγράφη από το Δήμαρχο και τον ανάδοχο η σύμβαση για την εκπόνηση της μελέτης με τίτλο «Μελέτη πράξης εφαρμογής περιοχής Ασπροχώματος Δήμου Καλαμάτας», ύψους 108.457 ευρώ χωρίς το ΦΠΑ. Ανάδοχος είναι η σύμπραξη των γραφείων μελετών «Γεωργούλας Αθανάσιος – Γιαννετάκη Γεωργία» και ο καθαρός χρόνος ολοκλήρωσης του μελετητικού αντικειμένου είναι 10 μήνες, όπως γνωστοποίησε σήμερα ο Δήμαρχος. Το κόστος της μελέτης βαρύνει αποκλειστικά τον προϋπολογισμό του Δήμου (ζητήθηκε αυτό από το ΥΠΕΚΑ για να συντομευθεί ο χρόνος ολοκλήρωσης του έργου). Κατά την περίοδο εκπόνησης της μελέτης είναι δυνατόν να εκδίδονται και άδειες οικοδόμησης. - 

***  Ένας νέος χώρος για την τέχνη στην Καλαμάτα (φωτογραφίες)
      
  
 
       
Άνοιξε και επίσημα ο νέος καλλιτεχνικός  διαμορφωμένος χώρος tiny will που βρίσκεται εντός του Barfly.
Ο νέος χώρος εγκαινιάστηκε με έκθεση της Καλαματιανής εικαστικού Βούλας Κούτρου (dot) με τον τίτλο ''Εγώ ο κλόουν''.
Η συγκεκριμένη έκθεση με τίτλο ''Εγώ ο κλόουν'' για θα υπάρχει για  ένα μήνα, τις ώρες λειτουργίας του καταστήματος και πιο συγκεκριμένα από τις 12 π.μ έως και πολύ αργά το βράδυ.
  Η εικαστικός Σταυρούλα Κούτρου
Η Σταυρούλα Κούτρου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καλαμάτα, στα 22 της μετακόμισε στον Πειραιά όπου ζει μέχρι και σήμερα, το 2004 μπήκε στη Σχολή Καλών Τεχνών, ενώ μέχρι σήμερα έχει συμμετάσχει σε αρκετές εκθέσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό. -
 
***  Στο Δημοτικό Συμβούλιο η αναβάθμιση του αερολιμένα Καλαμάτας          
          
Στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας για τη φετινή χρονιά, στις 30 Δεκεμβρίου, θα τεθεί προς συζήτηση η αναβάθμιση του αερολιμένα Καλαμάτας «Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος», στο πλαίσιο της διεκδίκησης να υλοποιηθούν άμεσα αναγκαίες παρεμβάσεις για την καλύτερη λειτουργία του αεροδρομίου, σύμφωνα με όσα ανέφερε χθες σε συνέντευξη Τύπου η εντεταλμένη για θέματα Ανάπτυξης δημοτική σύμβουλος, Παναγιώτα Ντίντα.
Η κα Ντίντα σημείωσε ότι ο δήμαρχος πρόκειται να συναντηθεί για το θέμα αυτό και με τον υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Μιχ. Χρυσοχοΐδη.
Όπως ανέφερε, στο αεροδρόμιο Καλαμάτας έχουν εντοπισθεί προβλήματα που χρήζουν άμεσης επίλυσης, δεδομένου ότι οι αφίξεις αυξήθηκαν το 2013 κατά 70%  σε σχέση με το 2012, ενώ το 2014 αναμένεται περαιτέρω αύξηση κατά 50%. «Είμαστε πλέον, σχολίασε, μια περιοχή που αναπτύσσεται τουριστικά με πολύ γρήγορους ρυθμούς και σίγουρα τον πρώτο λόγο στην ανάπτυξη προσδοκούμε να παίξει το αεροδρόμιο». Πρόσθεσε δε, ότι έχουν ήδη αλλάξει τα δεδομένα που υπήρχαν από το 1985, όταν κατασκευάστηκε το αεροδρόμιο, που ήταν πανελλαδικά το πρώτο σε ποσοστά αύξησης κίνησης εξωτερικού, αφού εκτελούνται πτήσεις από Ολλανδία, Τσεχία, Ρωσία, Γερμανία, Νορβηγία, Μεγ. Βρετανία, Αυστρία, Ιταλία και Ουκρανία και, κατά συνέπεια, πρέπει να επιλυθούν το συντομότερο τα εξής ζητήματα:
-Μικρή επιφάνεια του αεροσταθμού
-Μικρή επιφάνεια του χώρου στάθμευσης αεροσκαφών
-Περιορισμένος χώρος για τη στάθμευση αυτοκινήτων
-Ολιγάριθμα check-in counters
-Λίγες ταινίες μεταφοράς αποσκευών.
Σημείωσε δε πως είναι αναγκαία η άμεση κινητοποίηση των αρμόδιων υπηρεσιών για την απαλλοτρίωση 45 στρεμμάτων προς βορρά του αεροσταθμού, θέμα που εκκρεμεί εδώ και 5 χρόνια, ενώ η απαλλοτρίωση θα δώσει «ανάσα» στη λειτουργία του αεροσταθμού και άλλων τμημάτων του πολιτικού αεροδρομίου.
  Χωροταξικό για Τουρισμό
Αναφερόμενη στην ένταξη της Καλαμάτας στο νέο Ειδικό Χωροταξικό Σχέδιο για τον Τουρισμό, καθώς το λιμάνι της περιλαμβάνεται σε αυτά που προβλέπεται η δημιουργία εγκαταστάσεων για την εξυπηρέτηση των επιβατών κρουαζιέρας (portsofcall), εξέφρασε την ιδιαίτερη ευχαρίστηση της Δημοτικής Αρχής. «Αυτό», είπε χαρακτηριστικά, «ήταν ένα ιδιαίτερα κρίσιμο σημείο σε επίπεδο στρατηγικής, γιατί μας επιτρέπει να διεκδικήσουμε χρηματοδοτήσεις».
Στο νέο Χωροταξικό για τον Τουρισμό προβλέπεται η δημιουργία εγκαταστάσεων εξυπηρέτησης επιβατών κρουαζιέρας (ports of call) στις εξής περιοχές: Πειραιάς, Θεσσαλονίκη, Κατάκολο, Ρόδος, Βόλος, Καβάλα, Κως, Πάτμος, Πύλος, Μύκονος, Σαντορίνη, Καλαμάτα, Κέρκυρα, Κρήτη.
Όσον αφορά στις τουριστικές μονάδες με γήπεδα γκολφ, είναι πλέον δυνατόν να χωροθετούνται στις περιοχές αστικών κέντρων ή/και κύριων τουριστικών προορισμών όπως η Αθήνα, η Θεσσαλονίκη, ο Βόλος, τα Ιωάννινα, η Κρήτη, η Κέρκυρα, η Ρόδος, η Ζάκυνθος και η Κως, όπως και στις Περιφερειακές Ενότητες Ηλείας, Μεσσηνίας, Χαλκιδικής, Αχαΐας, Αργολίδας, Λευκάδας, Αιτωλοακαρνανίας και Κεφαλλονιάς.
Επίσης, υπογράμμισε το γεγονός ότι από το νέο Ειδικό Χωροταξικό Σχέδιο για τον Τουρισμό αναδεικνύεται η δυνατότητα ολοκλήρωσης αστικών αναπλάσεων, μέσω της οποίας θα αναδειχθεί το ιστορικό κέντρο πόλεων που επιδιώκουν να αναπτύξουν τον αστικό τουρισμό, όπως η Καλαμάτα. «Πρόκειται για τομέα στον οποίο ο Δήμος Καλαμάτας έχει ήδη κάνει σημαντική δουλειά, ιδίως με τις αναπλάσεις – πεζοδρομήσεις στις οποίες έχει προβεί, την οποία και προτίθεται να συνεχίσει», κατέληξε.  Του Χάρη Χαραλαμπόπουλου  

***

 
~****** BINTEOΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ...ΒΙΝΤΕΟΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ :
~  http://www.youtube.com/stamos01 ,       = 3005    video.-
~   http://www.youtube.com/stamatios01 , = 1395 video.-
~    http://www.youtube.com/vlasiskal , =    1409 video.-
                                             ** Σύνολον   :  5809 βίντεο αναρτημένα .-

** Συνεργάτης σε Ιστολόγια Αναρτήσεων  :
 http://www.twitter.com/stamos01/ ,
STAMOS -ARFARA -GREECE   ,
Arfara-Messinias- asteras-arfaron  ,
Stamos Arfara Messinias Greece  ,
ARFARA - KALAMATAS  ,
ASTERAS ARFARON 2011    ,
Arfara-Messinias 2  ,
 stamos-dynami ,
Arfara-Messinias ,
  Arfara-Messinias 1 - FOTOS ,
vlasios  ,
*** https://www.facebook.com/ArfaraKalamatasMessinias , =ARFARA MESSINIAS  
~** http://facebook.com/home.php?=home?#!/?ref=home  
~** https://www.facebook.com/profile.php?id=1037492258  , 

*** ~  http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2013/11/29-11-2013.html , Ελλάδα   Διαδρομές Ημερήσια στην Αχαΐα 29-11-2013 .-
~   http://httpdimmetoparfarablogspotcom.blogspot.gr/2013/11/30-2013.html , Το κανάλι της ενημέρωσης Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013 .-
~ https://www.facebook.com/groups/61086363753/10152048688813754/?notif_t=group_activity ,
****  ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ  ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ  2013  : ARFARA - KALAMATAS ,
~ http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.gr/2013/12/01-2013.html  , Κυριακάτικο αγιάζι ενημέρωσης 01 -Δεκεμβρίου 2013.-
~ http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2013/12/02-2013.html , Ενημέρωση  Δευτέρα  02  Δεκεμβρίου  2013  , .-
~ http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2013/12/2013.html  , Άρωμα  Ελλάδας Όμορφες  διαδρομές  Τρίτη  Δεκέμβρης  2013  .-
~ http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.gr/2013/12/03-2013.html  , Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης  Τρίτη  03  Δεκεμβρίου  2013  .-
~ http://arfara-messinia-stamos.blogspot.gr/2013/12/04-2013.html , Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης  Τετάρτη  04  Δεκεμβρίου  2013 .-
~  http://stamos-dynami.blogspot.gr/2013/12/05-2013.html , Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης  Πέμπτη  05  Δεκεμβρίου  2013  .-
~  http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.gr/2013/12/06-2013.html , Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης Παρασκευή  06 Δεκεμβρίου  2013 .-
~  http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.gr/2013/12/07-2013.html , Ενημέρωση  Σαββάτου  07  Δεκεμβρίου  2013 .-
~ http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.gr/2013/12/08-2013.html  , Ενημέρωση Κυριακή  08 Δεκεμβρίου  2013 .-
~  http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.gr/2013/12/09-12-2013.html  ,  Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης  Δευτέρα  09-12-2013 .- 
~ http://snsstamoskal.blogspot.gr/2013/12/10-2013.html  , Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης  Τρίτη  10  Δεκεμβρίου  2013 ,-
~  http://snsarfara.blogspot.gr/2013/12/11-2013.html , Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης   Τετάρτη  11 Δεκεμβρίου  2013.-
~  http://arfara-messinias-stamos.blogspot.gr/2013/12/12-2013.html , Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης  ,Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου  2013 .-
http://dimmetoparfara.blogspot.gr/2013/12/12-2013.html , Ενημέρωση της Πέμπτης 12 Δεκεμβρίου 2013 .-
~ http://arfara-kalamata-greece.blogspot.gr/2013/12/13-2013.html , Ενημέρωση Παρασκευής 13 Δεκεμβρίου 2013 .-
~ http://httpdimmetoparfarablogspotcom.blogspot.gr/2013/12/13-2013.html , Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης  Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου  2013 .-
~  http://arfara-messinia-stamos.blogspot.gr/2013/12/14-2013.html  , Ενημέρωση  του  Σαββάτου  14  Δεκεμβρίου  2013 .-
~ http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2013/12/15-2013.html , Κυριακάτικη  Ενημέρωση  15  Δεκεμβρίου  2013.-
~ http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2013/12/16-2013.html?showComment=1387194481019#c5416169522699252196 , Ενημέρωση  της  Δευτέρας 16  Δεκεμβρίου  2013 .-
~ http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2013/12/16-2013.html , Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης  Δευτέρα  16  Δεκεμβρίου  2013 .-
~ http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2013/12/17-2013.html , Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης  Τρίτη  17  Δεκεμβρίου  2013 ,-
~ http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.gr/2013/12/18-2013.html , Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης  Τετάρτη  18  Δεκεμβρίου  2013 .-
~ http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.gr/2013/12/19-2013.html , Ενημέρωση  της  Πέμπτης 19  Δεκεμβρίου  2013.-
~  http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.gr/2013/12/20-2013.html , Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης  Παρασκευή  20  Δεκεμβρίου  2013 .-
~ http://snsstamoskal.blogspot.gr/2013/12/21-2013.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013 .-
~ http://snsarfara.blogspot.gr/2013/12/22-2013.html  , Το  Κυριακάτικο  αγιάζι  της  ενημέρωσης 22 Δεκεμβρίου  2013  .-
~  http://arfara-messinias-stamos.blogspot.gr/2013/12/23-2013.html  ,  Το αγιάζι της ενημέρωσης Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013 .-
~ http://dimmetoparfara.blogspot.gr/2013/12/2013-24-2013.html?showComment=1387879739925#c3222986144395544186  , Ενημέρωση παραμονή Χριστουγένων 2013 24 Δεκεμβρίου 2013 .-
 ~ http://arfara-kalamata-greece.blogspot.gr/2013/12/25-2013.html ,
  ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου 2013 Ενημέρωση.-
 ~ http://httpdimmetoparfarablogspotcom.blogspot.gr/2013/12/26-2013.html  , Το αγιάζι της ενημέρωσης Πέμπη 26 Δεκεμβρίου 2013 .-
 
~** Κ.ΚΑΦΑΣΗΣ : Ψυχή μου καρδιά μου (καψούρης) :

https://www.youtube.com/watch?v=d-saqnGKaS0&feature=player_embedded ,

~** ΒΥΚΗ  ΜΟΣΧΟΛΙΟΥ , Δεν ξέρω πόσο  σ΄ αγαπώ :

https://www.youtube.com/watch?v=rvo6VPSCesg&feature=player_embedded ,

~** ΓΙΩΡΓΟΣ  ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ  , Πώς να σε ξεχάσω :

https://www.youtube.com/watch?v=m-T3jrAlE_s&feature=player_embedded ,

 ~** ΣΤΡΑΤΟΣ  ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ  , Σε καλούν οι αναμνήσεις :

http://youtu.be/xGwIasEhGVg ,

~** ΛΙΤΣΑ ΔΙΑΜΑΝΤΗ Είμαι από τη Θεσσαλονίκη

https://www.youtube.com/watch?v=2umLgYRlbqU&feature=player_embedded ,

~** ΛΙΤΣΑ ΔΙΑΜΑΝΤΗ Πώς να γελάσουν τα χείλη σου :

https://www.youtube.com/watch?v=7sLZvcLaqrs&feature=player_embedded ,

 

2 σχόλια:

  1. ** "Πολεμήστε με κάθε τρόπο το πάθος του θυμού, και, με τη βοήθεια του Θεού, αυτό θα υποχωρήσει. Αν τυχόν νευριάσετε ή οργιστείτε, είναι προτιμότερο να μην πείτε τίποτε. Απομακρυνθείτε ή , αν κάτι τέτοιο δεν είναι εύκολο, κείστε σφιχτά τα χείλη σας για να μην παταχθεί έξω η οργισμένη φλόγα που καίει στην ψυχή σας και αναστατώσει όλο σας το περιβάλλον. Η σιωπή και η προσευχή είναι το καλύτερο φάρμακο γι’ αυτές τις στιγμές. Όταν η φλόγα του θυμού σβήσει και η καρδιά σας γαληνέψει , τότε μόνο μπορείτε να πείτε με ασφάλεια λόγους ωφέλιμους."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ** "Γνωρίζοντας αυτή την αλήθεια , μην ασχολείστε με το ποιός και γιατί σας αδίκησε. Θυμηθείτε μόνο πως χωρίς παραχώρηση Θεού κανείς δεν θα τολμούσε να σας ακουμπήσει. Καλύτερα, λοιπόν , να ευγνωμονείτε τον Κυριο, γιατί οι δοκιμασίες του Αυτός επιτρέπει αποδεικνύουν πως είστε δικά Του παιδιά. Αυτός φροντίζει για σας και με κάθε τρόπο σας καθοδηγεί στη βασιλεία των ουρανών. «Ει παιδείαν υπομένετε, ως υιοίς προσφέρεται ο Θεός∙ τις γαρ εστίν υιός ον ου παιδεύει πατήρ;( Εβρ. 12:7)"

    ** "Μην κρίνετε ποτέ τον πλησίον σας, είτε ζει ενάρετα είτε ζει αμαρτωλά. «Συ τις ει ο κρίνων αλλότριον οικέτην; τω ιδίω Κυρίω στήκει ή πίπτει ∙ σταθήσετα δε∙ δυνατός γαρ εστίν ο Θεός στήσαι αυτόν».(Ρωμ.14:4)"

    ΑπάντησηΔιαγραφή