ΓΕΦΥΡΑ ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ , ΡΙΟΥ - ΑΝΤΙΡΙΟΥ

ΓΕΦΥΡΑ  ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ , ΡΙΟΥ - ΑΝΤΙΡΙΟΥ

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2019

ARFARA NEWS  Τα  Νέα από το Αρφαρά Καλαμάτας  .
Τρίτη  18-06-2019  Στο αγιάζι της ενημέρωσης . 
~




~**  18 Ιουνίου- Γιορτή σήμερα: Του Αγίου Λεοντίου και των συν αυτώ Μαρτυρησάντων

– Τη μνήμη του Αγίου Λεοντίου και των συν αυτώ Μαρτυρησάντων τιμά σήμερα, 18 Ιουνίου, η
μας. Οι Άγιοι Λεόντιος, Υπάτιος και Θεόδουλος, μαρτύρησαν στα χρόνια του αυτοκράτορα Ουεσπασιανού.  

Ο Λεόντιος καταγόταν από την Ελλάδα (Αίγινα) και διακρινόταν για το μεγαλοπρεπές και αγέρωχο παράστημά του και τη ρωμαλεότητά του. Σε νεαρή ηλικία κατετάγη στο στρατό και σε όλες τις μάχες επεδείκνυε μεγάλη γενναιότητα και ανδρεία. Γι’ αυτές του τις αρετές προβιβάσθηκε γρήγορα σε υψηλά στρατιωτικά αξιώματα. Παρά τη γρήγορη εξέλιξή του και την υψηλή του θέση, συμπεριφερόταν με πολλή μετριοφροσύνη και τιμιότητα. Όταν βρισκόταν στην Αφρική διδάχθηκε την χριστιανική πίστη, στην οποία η ευγενής και τίμια ψυχή του ανταποκρίθηκε με θέρμη. Άρχισε να κηρύττει το λόγο του Θεού στους υφισταμένους του και τούς στρατιώτες, όσα δε χρήματα κέρδιζε τα διέθετε για την ανακούφιση των πτωχών, των χηρών και των ορφανών.  Η χριστομίμητη αυτή δραστηριότητά του γρήγορα απόδωσε εύχυμους καρπούς. Δύο συνάδελφοί του ο Υπάτιος (ή Υπάτος) και ο Θεόδουλος, πίστευσαν στο Χριστό και άρχισαν να ζουν με χριστιανική αγνότητα και άσκηση.  Όταν πληροφορήθηκε το γεγονός ο αφρικανός ηγεμόνας Αδριανός, προσπάθησε με διάφορες υποσχέσεις να τούς κάμει να αρνηθούν την πίστη τους. Γρήγορα κατάλαβε ότι οι Άγιοι παρέμεναν ακλόνητοι, ως γενναίοι στρατιώτες Ιησού Χριστού. Διέταξε λοιπόν τον δι’ αποκεφαλισμού θάνατο του Υπάτιου και Θεόδουλου, τον δε Λεόντιο μαστίγωσε μέχρι θανάτου.  Έτσι με το τίμιο αίμα τους, επισφράγισαν την πίστη και την αγάπη τους στο Σωτήρα και Λυτρωτή τους και κέρδισαν τους αμαράντινους του μαρτυρίου στεφάνους.  Απολυτίκιο:  Ήχος γ’. θείας πίστεως.  Ρώμην ένθεον διεζωσμένος, εθριάμβευσας εν τοις αγώσιν, αθλοφόρε του Σωτήρος Λεόντιε, συ γαρ ως λέων προς άθλησιν ώρμησας και πολεμίων το κράτος κατέβαλες. Μάρτυς ένδοξε Χριστόν τον Θεόν ικέτευε, δωρίσασθαι ημίν το μέγα έλεος.  https://youtu.be/X2R7Gkmz9vA  .- 
~**  Αόρατος εσωτερικός πόλεμος του Χριστιανού

~  O αόρατος εσωτερικός του
με τα πάθη δεν είναι καθόλου κατώτερος ή ευκολότερος από τον αιματηρό αγώνα των μαρτύρων της πίστεως. «Δώσε αίμα, για να λάβεις Πνεύμα», λένε, όπως είδαμε, οι πατέρες, πού γνώρισαν εμπειρικά αυτόν τον πόλεμο. Μόνο οι επιμελείς τηρητές των ευαγγελικών εντολών, μόνο οι αληθινοί μαθητές του Χριστού πολεμούν με συνέπεια και αυταπάρνηση τα πάθη τους.  

«Η ακριβής τήρηση των εντολών διδάσκει στους ανθρώπους πόσο αδύναμοι είναι», λέει ο όσιος Συμεών ο Νέος Θεολόγος. Στη γνώση και τη συναίσθηση της αδυναμίας μας θεμελιώνεται όλο το οικοδόμημα της σωτηρίας μας.  «Η ακριβής τήρηση των εντολών διδάσκει στους ανθρώπους πόσο αδύναμοι είναι»: Τί παράξενη λογική για την επιφανειακή σκέψη! Και όμως, τα λόγια τούτα είναι λόγια πείρας. Μόνο με την επιμελημένη τήρηση των εντολών μπορεί ο άνθρωπος να δει το πλήθος των παθών του. Μόνο με την επιμελημένη τήρηση των εντολών μπορεί ο άνθρωπος να πεισθεί για την απόλυτη αδυναμία του παλαιού Αδάμ, για τη δύναμη του νέου Αδάμ και για την ορθότητα του πατερικού εκείνου ορισμού, σύμφωνα με τον οποίο ο πνευματικός νόμος δεν μπορεί να εκπληρωθεί παρά μόνο με τους οικτιρμούς του Χριστού.  Με την οικονομία της παντοδύναμης αγαθής πρόνοιας του Θεού, ακόμα και η ίδια η αμαρτία πού ζει μέσα στον άνθρωπο, η αμαρτία πού κυριαρχεί σ’ όλη την ύπαρξή του, σ’ όλα τα μέρη της ψυχής του και σ’ όλα τα μέλη του σώματός του, συμβάλλει στην πνευματική του πρόοδο, αν βέβαια είναι αληθινός χριστιανός. Η συναίσθηση της πνευματικής μας φτώχειας, η παραδοχή της πνευματικής μας πτώσεως, η αναγνώριση της αναγκαιότητας της λυτρώσεως και η ολόψυχη ομολογία ως Λυτρωτή του Υιού του Θεού, του Κυρίου μας Ιησού Χριστού, είναι οι καρποί της πάλης μας με τα πάθη. Αυτοί οι καρποί αποτελούν το εχέγγυο της αιώνιας μακαριότητας.  Η συναίσθηση της πνευματικής φτώχειας, η παραδοχή της πτώσεως, η ζωντανή ομολογία του Λυτρωτή είναι άγνωστες στον άνθρωπο πού έχει κοσμικό φρόνημα. Αυτός είναι δούλος των παθών, δεν βλέπει στον εαυτό του παρά μόνο προτερήματα, μόνο αρετές, και είτε δεν περιμένει τίποτα στον ουρανό, καθώς δεν συλλογίζεται ποτέ τον ουρανό, είτε περιμένει βραβεία σαν οφειλές, έχοντας πλήρη άγνοια της μοναδικής αρετής πού βραβεύεται στον ουρανό και πού δεν είναι άλλη από τον χριστιανικό τρόπο ζωής.  Ο δούλος του Θεού, τηρώντας τις ευαγγελικές εντολές, όλο και πιο καθαρά βλέπει τα πάθη του. Και όσο η χάρη του Αγίου Πνεύματος δημιουργεί μέσα του μακάριες πνευματικές καταστάσεις -τη συναίσθηση της πνευματικής φτώχειας, το πένθος, την πραότητα, το έλεος, την καθαρότητα, τη διάκριση-, τόσο νιώθει τον εαυτό του πιο αμαρτωλό απ’ όλους τους αμαρτωλούς, αμέτοχο σε οποιοδήποτε καλό, ένοχο αναρίθμητων κακών, άξιο αιώνιων βασάνων στη γέεννα του πυρός για τη διαρκή αθέτηση των εντολών του Θεού.  Αγίου Ιγνατίου Μπριατσιανίνωφ
***  Πότε και πώς γίνεται το αεροβάπτισμα…

~  Το σπουδαιότερο μυστήριο της χριστιανικής θρησκείας είναι το Βάπτισμα, γιατί μόνο αφού βαπτιστεί κάποιος, γίνεται μέλος της Εκκλησίας και θεωρείται Χριστιανός. Ωστόσο, όταν ένα μωρό είναι βαριά άρρωστο, τότε του κάνουμε το λεγόμενο αεροβάπτισμα… 
Στο Βάπτισμα με την τριπλή κατάδυση και ανάδυση στο αγιασμένο νερό εις το όνομα της Αγίας Τριάδος ο βαπτιζόμενος απαλάσσεται από το προπατορικό αμάρτημα και από τις προσωπικές του αμαρτίες (στην περίπτωση του ενήλικου) και αναγεννιέται με τη θεία Χάρη. Κάτι αντίστοιχο γίνεται και στο αεροβάπτισμα.
Σε περίπτωση, λοιπόν, κινδύνου ενός αβάπτιστου η Εκκλησία αναγνωρίζει το αεροβάπτισμα με τα λόγια: «Βαπτίζεται ο δούλος του Θεού (…) εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος». Το Βάπτισμα αυτό μπορεί να το κάνει οποιοσδήποτε Χριστιανός. Η διαδικασία έχει ως εξής και γίνεται από οποιοδήποτε ορθόδοξο χριστιανό λαϊκό και όχι απαραίτητα από ιερέα: Σηκώνουμε το μωρό την πρώτη φορά ψηλά στον αέρα και λέμε «βαπτίζεται ο δούλος του Θεού τάδε, εις το όνομα του Πατρός», το σηκώνουμε δεύτερη και λέμε «και του Υιού» το σηκώνουμε και τρίτη και λέμε «και του Αγίου Πνεύματος, αμήν». Τέλος λέμε «δι” ευχων των Αγίων Πατέρων ημών Κύριε Ιησού Χριστέ ο Θεός ελέησον και σώσον ημάς, αμήν.» Αυτή είναι η διαδικασία, όταν, ωστόσο με το καλό γίνει το μωρό καλά, το βαπτίζουμε κανονικά και του δίνουμε το όνομα που του δώσαμε στο αεροβάπτισμα. dogma.gr
~***  ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΣ ο Κ. Βελόπουλος με τα όσα συμβαίνουν στη Μεσόγειο: «Είναι ΚΡΙΣΙΜΕΣ οι στιγμές, πρέπει να ΕΝΩΘΟΥΜΕ»… (ΒΙΝΤΕΟ)

Στην ΕΡΤ 3 βρέθηκε σήμερα, Δευτέρα, ο πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ, Κυριάκους Βελόπουλος, όπου μίλησε για όλα τα φλέγοντα θέματα.  
Συγκεκριμένα, μιλώντας στην εκπομπή «Πολιτικό Τραπέζι», ο κ. Βελόπουλος μίλησε για τον πόλεμο που δέχεται η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ από τη Νέα Δημοκρατία κι από ορισμένα ΜΜΕ, τα οποία ρίχνουν λάσπη στον ίδιο και στο κόμμα.
Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον ορυκτό πλούτο και τις τελευταίες εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά. Τόνισε ότι υπάρχει τόσο κίνδυνος πολέμου όσο και συνεκμετάλλευσης στο Αιγαίο και τη Μεσόγειο γενικότερα.  
Μάλιστα, υποστήριξε ότι κακώς το ΚΥΣΕΑ έγινε χωρίς τους αρχηγούς όλων των κομμάτων που βρίσκονται στη βουλή και ζήτησε ένωση όλων των κομμάτων σε τόσο κρίσιμες στιγμές. Τέλος, μίλησε για την πρόταση της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ για ναρκοπέδια στα σύνορα με την Τουρκία στην Έβρο και επανέλαβε την άποψή του για επιβολή θανατικής ποινής για όσους κάνουν εμπόριο σαρκός και τους παιδεραστές. Δείτε αυτά και πολλά άλλα που είπε σήμερα ο κ. Βελόπουλος στο παρακάτω βίντεο: 

~*  Ο Κ. Βελόπουλος στην εκπομπή Alpha Ρεπορτάζ 12/6/19 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ :   https://youtu.be/ep1-i_XobyQ  .-  
~* Κυριάκος   Βελόπουλος  -1-    ΕΤΡ 3  17 06 2019 : https://youtu.be/qq0Q7zKJaNQ  .- 
~* Κυριάκος   Βελόπουλος   -2-   ΕΡΤ 3  17 06 2019 : https://youtu.be/Tif2MjrqU5o .-                                                                                         

~***  Ευ. Αποστολάκης στον ΑΝΤ1: «ΑΠΟΚΛΕΙΩ το ενδεχόμενο ΘΕΡΜΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ με την Τουρκία»…

~  Ο υπουργός Εθνικής Αμυνας, Ευάγγελος Αποστολάκης, απέκλεισε το ενδεχόμενο ενός «θερμού επεισοδίου» στο Αιγαίο με την Άγκυρα, μιλώντας σε συνέντευξή του σε τηλεοπτικό σταθμό. 
Ο κ. Αποστολάκης, μιλώντας για τη στρατηγική της Αθήνας απέναντι στις ολοένα και διογκούμενες προκλήσεις της Άγκυρας στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο, τόνισε πως: «η όλη προσπάθεια είναι να σταματήσουν οι προκλητικές ενέργειες της Τουρκίας εδώ που είναι τώρα».
Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, δήλωσε σχετικά με το σενάριο οι Τούρκοι να προκαλέσουν και σε ελληνικό έδαφος, όπως το Καστελόριζο, και να μην περιοριστούν στην κυπριακή ΑΟΖ, πως από ελληνικής πλευράς υπάρχει ετοιμότητα, προκειμένου η Τουρκία να μην προχωρήσει σε μια τέτοια κίνηση. Επίσης, εκτίμησε πως ένα «θερμό επεισόδιο» στο Αιγαίο δεν θα ήταν προς όφελος της Τουρκίας και επέμεινε πως ο ελληνικός στρατός είναι σε διαρκή ετοιμότητα. kathimerini.gr
***  Βέμπερ: Δεν μπορεί να επιτρέπεται στην Τουρκία να παραβιάζει την κυριαρχία της Κύπρου…

Ο Μάνφρεντ Βέμπερ κάλεσε την Τουρκία να σταματήσει τις παράνομες ενέργειες στην κυπριακή ΑΟΖ, αναφορικά με τις γεωτρήσεις. 
«Δεν μπορεί να επιτρέπεται στην Τουρκία να παραβιάζει την κυριαρχία μιας χώρας μέλους της ΕΕ. Η Τουρκία πρέπει να σταματήσει τις όποιες παράνομες ενέργειες εντός της κυπριακής ΑΟΖ», τόνισε ο Βέμπερ. «Ο λαός της Κύπρου μπορεί να βασίζεται στην υποστήριξη και την αλληλεγγύη μας», ανέφερε σε ανάρτησή του στο Twitter ο επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΕΛΚ στο ευρωκοινοβούλιο και υποψήφιος για την προεδρία της Κομισιόν.
Οι προκλητικές ενέργειες της Τουρκίας έχουν προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις εντός της ΕΕ. Μάλιστα, σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ, η Ενωση θα απειλήσει την Αγκυρα με αντίποινα, σε περίπτωση που δεν κάνει πίσω. Οταν ο Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήριζαν «ανθέλληνα» τον Βέμπερ Οι δηλώσεις του Μάνφρεντ Βέμπερ έρχονται μετά τον ορυμαγδό επικρίσεων και κατηγοριών εναντίον του από τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και προσωπικά από τον πρωθυπουργό. Ούτε λίγο ούτε πολύ Μαξίμου και Κουμουνδούρου τον κατηγορούσαν τον υποψήφιο του ΕΛΚ για την προεδρία της Κομισιόν ως «ανθέλληνα». Και όπως φάνηκε και από την παρέμβασή του για τις προκλήσεις της Τουρκίας κατά της Κύπρου, ο κ. Βέμπερ στηρίζει ανεπιφύλακτα και χωρίς αστερίσκους τα ελληνικά συμφέροντα. 
Είναι χαρακτηριστικό ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, τον περασμένο Απρίλιο έσπευσε να εκδώσει ανακοίνωση με αφορμή την συνάντηση Βέμπερ-Μητσοτάκησ την Αθήνα με ένα απάνθισμα δηλώσεων του κ. Βέμπερ τον οποίο κατηγορούσε ότι «σε κάθε κρίσιμη στιγμή, δεν δίστασε να κατηγορήσει την Ελλάδα και τον ελληνικό λαό, προβαίνοντας σε ρατσιστικές δηλώσεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς» και ότι είναι «ανθέλληνας». Λίγες εβδομάδες αργότερα, στις 8 Μαΐου στη Βουλή, ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας έλεγε: «Χθες, ο υποστηριζόμενος από τη ΝΔ κ. Βέμπερ καταφέρθηκε εναντίον των θετικών μέτρων που ανακοινώσαμε. Ο ελληνικός λαός πρέπει να γνωρίζει: Η ΝΔ ή θα καταψηφίσει τα μέτρα ή θα πρέπει να αποσύρει την στήριξή της στον ανθέλληνα κ. Βέμπερ. Δεν μπορεί να τα κάνει και τα δύο». 






Χθες, ο υποστηριζόμενος από τη ΝΔ κ. Βέμπερ καταφέρθηκε εναντίον των θετικών μέτρων που ανακοινώσαμε. Ο ελληνικός λαός πρέπει να γνωρίζει: Η ΝΔ ή θα καταψηφίσει τα μέτρα ή θα πρέπει να αποσύρει την στήριξή της στον ανθέλληνα κ. Βέμπερ. Δεν μπορεί να τα κάνει και τα δύο.

***  Οι Τούρκοι ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ στη Μεσόγειο και ο Αποστολάκης πήγε για… ψαράκι στον Σχοινιά… (ΒΙΝΤΕΟ)

~   Το σενάριο η κυβέρνηση να αναζητά «σανίδα σωτηρίας» στα εθνικά θέματα -και δη, στα ελληνοτουρκικά- ήρθε εκ νέου στο προσκήνιο την Κυριακή… 
με τον Αλέξη Τσίπρα να συγκαλεί εκτάκτως το ΚΥΣΕΑ, που συνεδρίασε με αντικείμενο την τουρκική προκλητικότητα.
Η έκτακτη σύγκληση του ΚΥΣΕΑ ως απάντηση στις τουρκικές προκλήσεις τόσο στην κυπριακή ΑΟΖ όσο και στο Αιγαίο, το απόγευμα της Κυριακής, ωστόσο, δεν… έπεισε για την αναγκαιότητά της, με την αντιπολίτευση, κυρίως, να βλέπει πολιτικά παίγνια πίσω από την κίνηση αυτή του πρωθυπουργού.  Ένα βίντεο, μάλιστα, που προέβαλε κατ’ αποκλειστικότητα το One Channel, έρχεται να ενισχύσει τα ερωτηματικά αναφορικά με την κρισιμότητα των στιγμών στα ελληνοτουρκικά. Και αυτό, καθώς στο βίντεο εμφανίζεται ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελος Αποστολάκης, να απολαμβάνει, σήμερα Δευτέρα, μόλις μία ημέρα μετά τη συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ και εν μέσω της… συνεχιζόμενης έντασης με την Τουρκία, το γεύμα του με παρέα σε εστιατόριο του Σχοινιά.

Να πρόκειται, άραγε, για ένα διάλειμμα του υπουργού ή μήπως… αξιολογεί διαφορετικά τον βαθμό της έντασης στις ελληνοτουρκικές σχέσεις;  protothema.gr

***  Δεν θα πιστεύετε πως έχει χτιστεί η Αγία Σοφία…

Ποιο είναι το μυστικό για τον τρόπο που χτίστηκε η Αγία Σοφία, αυτό το αρχιτεκτονικό αριστούργημα, που στέκει αγέρωχο στο πέρασμα των αιώνων; Σείεται αλλά δεν καταρρέει. 
Και αν γίνει ένας σεισμός της τάξεως των 7,5 ρίχτερ η Αγία Σοφία ίσως να είναι το μοναδικό κτίριο το οποίο θα μείνει όρθιο στην Κωνσταντινούπολη.
Η πολυετής επιστημονική έρευνα, έδειξε ότι το υλικό υποδομής που χρησιμοποιήθηκε στον τρούλο της Αγίας Σοφίας είναι κατά 97% παρόμοιο με εκείνο που χρησιμοποιήθηκε στα ιστορικά κτίρια της Ρόδου και περιέχει ένα συστατικό που αντέχει στη φωτιά και εξελίχθηκε στην Ανατολή. Αυτό το οικοδομικό υλικό, ένα είδος πυρίμαχου τούβλου, είναι όμως δώδεκα φορές πιο ελαφρύ από το κανονικό τούβλο και αντέχει στην ένταση που προκαλεί ο σεισμός. Η Αγία Σοφία άντεξε 64 σεισμούς μέχρι 7,4 Ρίχτερ.  Αποκαλύφθηκε επίσης ότι η λάσπη που χρησιμοποιήθηκε αποτελείτο από ημιαποκρυσταλλοποιημένο υλικό το οποίο έχει την ιδιότητα να απορροφά την ενέργεια του σεισμού: «Πριν ακόμη και από τον σεισμό του 1999, είχαμε βεβαιωθεί ότι η σύνθεση και η ιδιοσυστασία του υλικού που χρησιμοποιήθηκε μπορούσε να αντέξει σε έναν μεγάλο σεισμό» βεβαίωσε η καθηγήτρια του ΕΜΠ κυρία Τόνια Μωροπούλου, η οποία συμμετείχε στην επιστημονική έρευνα. Λέγεται ότι ο ασβέστης ζυμώθηκε με λάδι αντί για νερό.  Ο σχεδιασμός του τρούλου από τοιχοποιία κι ο έξυπνος τρόπος στήριξής του σε τέσσερα τόξα αλλά και τον τρόπο που μοιράζονται τα φορτία και τις συνδέσεις, αποτελούν ένα θαύμα μηχανικής.  Τέσσερις τεράστιοι πεσσοί, (κτιστοί τετράγωνοι στύλοι) που απέχουν μεταξύ τους ο ένας από τον άλλο 30 μ., στηρίζουν τα τέσσερα μεγάλα τόξα πάνω στα οποία εδράζεται ο τρούλος, με διάμετρο 31 μέτρων.  Ο τρούλος δίνει την εντύπωση ότι αιωρείται εξαιτίας των παραθύρων που βρίσκονται γύρω στη βάση του. Ο σύγχρονος ιστορικός Προκόπιος λέει: …δίνει την εντύπωση ότι είναι ένα κομμάτι ουρανού που κρέμεται στη γη.  pontos-news.gr
***    ΓΙΟΡΤΑΣΑΝ στη Θράκη μας την ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ της περιοχής! Στέλεχος του ΚΙΝ.ΑΛ και του ΣΥΡΙΖΑ ήταν εκεί… (ΕΙΚΟΝΕΣ)

~   Δυστυχώς η Θράκη μας όχι μόνο βρίσκεται καθημερινά σε πολύ μεγάλο κίνδυνο, αλλά οι κινήσεις των κομμάτων εξουσίας φροντίζουν συνεχώς να κάνουν την κατάσταση ακόμη χειρότερη. 
Όπως αποκάλυψε η εξαιρετική ιστοσελίδα tourkikanea.gr, ένας άνθρωπος ο οποίος είναι βουλευτής του ΚΙΝ.ΑΛ. και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ έκανε μια κίνηση η οποία μπορεί να χαρακτηριστεί τουλάχιστον προκλητική (για να μην πούμε χειρότερο χαρακτηρισμό).
Πρόκειται για τον Ερντεμ Χουσεΐν ο οποίος ήταν υποψήφιος Δήμαρχος στις τελευταίες εκλογές στον Δήμο Αρριανών και παρευρέθηκε σε εκδήλωση τουρκόψυχων οι οποίοι γιόρταζαν την κατάληψη της Θράκης από τους Οθωμανούς.  Μάλιστα ο ίδιος ανέβασε και φωτογραφία στην οποία γράφει «Με λαμπρό τρόπο γιορτάστηκε και φέτος η 700 ετών παράδοση μας 40 κουρμπάνια. Ο Αλλάχ να βοηθάει όλο τον κόσμο της περιοχής που μόχθησε». Φυσικά η εκδήλωση έγινε για να τιμηθούν οι Οθωμανοί πεσόντες κι όχι οι Έλληνες και έγινε μέσα σε ελληνικό έδαφος.  Δείτε την φωτογραφία:  
Ο Ερντεμ Χουσεϊν ήταν στις τελευταίες εκλογές υποψήφιος δήμαρχος Αρριανών και μισθώθηκαν λεωφορεία από την Τουρκία για να πάνε να ψηφίσουν. Τα χρήματα τα έβαλε ο αλυτρωτικός Σύλλογος Αλληλεγγύης Τούρκων δυτικής Θράκης-Τουρκίας. Φυσικά όλοι καταλαβαίνουμε το ποιος έβαλε πραγματικά τα χρήματα πίσω από τον σύλλογο…
***  Το κερδοσκοπικό ράλι στα ελληνικά ομόλογα συντονίστηκε από 3 funds – Μόλις 5% του χρέους σε ελεύθερη διαπραγμάτευση…
Υπάρχουν κάποιες ενδείξεις που αναφέρουν ότι το ελληνικό δημόσιο σχεδιάζει να προβεί μετά τις εκλογές σε δημοπρασία ομολόγων αλλά δεν θα είναι μεσοβραχυχρόνιας διάρκειας αλλά μάλλον 15ετία. Πραγματικά εκπλήσσει πως με ελάχιστες συναλλαγές, έχει σημειωθεί ένα ιστορικών διαστάσεων ράλι στα ελληνικά ομόλογα.  Ήδη το 10ετές βρίσκεται στο 2,74% με διαφορά – spread έναντι των Ιταλικών 43 μονάδες βάσης (2,31%) και ειδικά έναντι της Πορτογαλίας  214 μονάδες βάσης (0,60%). Με βάση πολύ καλά ενημερωμένες πηγές ουσιαστικά το ράλι στα ομόλογα το προκάλεσαν αφενός 2-3 funds τα οποία φαίνεται ότι κατέχουν από 5-6 δισεκ. του ελληνικού χρέους καθώς και οι κινήσεις των ελληνικών τραπεζών που με κάποιες λογιστικές αλχημείες αγόραζαν ελληνικά ομόλογα.
Το πολύ ενδιαφέρον στοιχείο είναι ότι σε σύνολο χρέους 359 δισεκ. μόνο τα 31 δισεκ. βρίσκονται σε πραγματική κυκλοφορία και από αυτά θα πρέπει να αφαιρεθούν οι θέσεις των ελληνικών τραπεζών περί τα 8 δισεκ. που δεν πουλάνε και κάποιων άλλων διεθνών επενδυτών.
Από τα ελληνικά ομόλογα μόλις το 5% ή 18 με 20 δισεκ. είναι σε πραγματική ελεύθερη κυκλοφορία οπότε ότι συμβαίνει στα ελληνικά ομόλογα με την ακραία ανατιμητική κερδοσκοπία αποδίδεται στην ρηχότητα της αγοράς.
Εσχάτως έχει παρατηρηθεί ότι 3 διεθνή funds με έκθεση και στις ελληνικές μετοχές – μεταξύ αυτών, Pimco και Blackrock – έχουν προβεί σε επιθετικές κινήσεις στα ελληνικά ομόλογα.
Ταυτόχρονα το Fairfax που ήταν μεγάλος επενδυτής στα ελληνικά ομόλογα έχει μειώσει τις άμεσες θέσεις αλλά έμμεσα – μέσω ασφαλιστικής Eurolife και Eurobank – συνεχίζει να κατέχει ελληνικό χρέος.
Η ρηχότητα της αγοράς επιτρέπει στους επενδυτές να προβούν σε επιθετικού τύπου κερδοσκοπικές κινήσεις και έτσι να διαμορφώσουν τις τιμές στις 110 μονάδες βάσης και σε ιστορικά χαμηλά τις αποδόσεις.
Το βασικό ερώτημα είναι μέχρι που μπορεί να υποχωρήσουν οι αποδόσεις των ομολόγων στην Ελλάδα;
Ήδη οι τιμές σε αυτά τα επίπεδα δεν δικαιολογούνται αλλά λόγω της έντασης της κερδοσκοπίας θα μπορούσε να κλείσει το spread  Ελλάδος – Πορτογαλίας στις 150 με 180 μονάδες βάσης ή ελληνικό 10ετές στο 2,20% με πρώτο τεχνικό σημείο το 2,50%.
Υπάρχουν κάποιες ενδείξεις που αναφέρουν ότι το ελληνικό δημόσιο σχεδιάζει να προβεί μετά τις εκλογές σε δημοπρασία ομολόγων αλλά δεν θα είναι μεσοβραχυχρόνιας διάρκειας αλλά μάλλον 15ετία.
Με βάση τις σημερινές τιμές, η απόδοση του 15ετούς ομόλογου θα μπορούσε να διαμορφωθεί κοντά στο 3%.
Η έκδοση 15ετούς έχει μια ιδιαίτερη σημειολογία.
Θα είναι λήξης 2034 θα ξεπερνάει δηλαδή το όριο του 2032 όπου έχουν θεσμοθετηθεί τα μακροπρόθεσμα μέτρα για το ελληνικό χρέος.
Μια έκδοση 15ετούς θα ήταν απόδειξη εμπιστοσύνης στο ελληνικό χρέος το οποίο σε ποσοστό 70% προέρχεται από τον επίσημο τομέα δηλαδή από ESM, EFSF συνολικά δάνεια των μηχανισμών στήριξης και όχι ιδιωτών επενδυτών.

~***  Εκλογές 2019: Οι υποψήφιοι της Χρυσής Αυγής σε Μεσσηνία, Αρκαδία και Ηλεία
Εκλογες 2019: Οι υποψήφιοι της Χρυσής Αυγής σε Μεσσηνία, Αρκαδία και Ηλεία
~ Τους υποψηφίους βουλευτές σε Μεσσηνία, Αρκαδία και Ηλεία στις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου ανακοίνωσε σήμερα η Χρυσή Αυγή.

Αναλυτικά: 
Μεσσηνία    
Ρουσσόπουλος Νικόλαος
Αλοίμονος Βασίλης
Κετσέα Φρίντα
Ξενούλη Δέσποινα
Πανουσοπούλου Βασιλική
 Αρκαδία
Κολοκοτρώνης Βασίλειος
Σκαντζός Νικόλαος
Χαρμπής Βασίλειος
Ηλιοπούλου Δάφνη
Βόγλη Δέσποινα
 Ηλείας
Δραγώνας Γεώργιος
Κρέσπης Νικόλαος
Κωνσταντίνου Νικόλαος
Λάβδα Διονυσία
Χριστοφόρου Σπυριδούλα
***   Η Γιούλα Ζαχαροπούλου η δεύτερη γυναίκα του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ στη Μεσσηνία
Η Γιούλα Ζαχαροπούλου η δεύτερη γυναίκα του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ στη Μεσσηνία
Η Γεωργία (Γιούλα) Ζαχαροπούλου από τους Γαργαλιάνους θα είναι υποψήφια βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ στη Μεσσηνία.



Πρόκειται για την δεύτερη γυναίκα, που ανακοινώνεται μετά την Γιώτα Κοζομπόλη, ενώ η τρίτη γυναίκα, που θα "κλείσει" και το ψηφοδέλτιο του κυβερνώντος κόμματος στη Μεσσηνία αναμένεται να γίνει γνωστή τα επόμενα 24ωρα. Η Γιούλα Ζαχαροπούλου ήταν προσφάτως υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Π.Ε. Μεσσηνίας με τον συνδυασμό "Νέοι Δρόμοι για την Πελοπόννησο" του Γιώργου Δέδε. Να θυμίσουμε ότι υποψήφιοι στη Μεσσηνία θα είναι επίσης ο τ. υπουργός Εσωτερικών Αλέξης Χαρίτσης, ο Πέτρος Κωνσταντινέας, ο Νίκος Πατσαρίνος και ο Στέλιος Σπυρόπουλος.
***  Νέα ονόματα υποψηφίων ανακοίνωσε το ΜέΡΑ25 του Γιάνη Βαρουφάκη
Νέα ονόματα υποψηφίων ανακοίνωσε το ΜέΡΑ25 του Γιάνη Βαρουφάκη
~  
Νέο... σετ υποψηφίων έδωσε στη δημοσιότητα σήμερα το ΜέΡΑ25 του Γιάνη Βαρουφάκη.

Ανάμεσά τιυ δύο ακόμα υποψήφιοι στη Μεσσηνία και συγκεκριμένα οι Μπάμπης Κακαβάς και Ελένη Μανωλακάκη (καθηγήτρια Πανεπιστημίου).
Αναλυτικά οι υποψήφιοι, που ανακοινώθηκαν σήμερα ανά εκλογική περιφέρεια:
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ
ΔΡΑΜΑ
Δημητρακούδης Κων/νος Συνταξιούχος πολιτικός μηχανικός
ΕΒΡΟΣ
Μητριτζίκος Νίκος Συνταξιούχος Αστυνομικός
Βαϊδου Άννα Καθηγήτρια Αγγλικών
ΞΑΝΘΗ
Γιαννίκη Ελισσάβετ Δικηγόρος
ΚΑΒΑΛΑ
Μακαρίου Μιχάλης
ΡΟΔΟΠΗ
Μιμιρίνης Μιχαήλ Καθηγητής Πανεπιστημίου Cambridge
ΚΙΛΚΙΣ
Γεωργιάδης Γιώργος Επιχειρηματίας
ΠΙΕΡΙΑ
Πεολίδης Χρήστος
ΣΕΡΡΕΣ
Λιούτα Ιωάννα Ελέγκτρια Ανωνύμων Εταιριών
Γλούφτσιος Παναγιώτης Δικηγόρος
ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
Μπαρμπής Δημήτρης
Α’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Βενιός Ανδρέας
Καρυπίδης Ευστάθιος
Καλπάκης Δημήτριος Εκπαιδευτικός
Παντελίδης Μιχαήλ
Παπαγεωργίου Νίκος
Φουντουκίδου Σοφία Διδάκτωρ στα Social Robotics
Σαχταρίδη Αικατερίνη Νοσηλεύτρια
Β’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Ρήγα Πηνελόπη Ιδ. Υπάλληλος
Ρετζέπης Άγγελος
Παπαδόπουλος Ιωάννης
Πετρίδης Ανέστης
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΓΡΕΒΕΝΑ
Κώττας Στέργιος
ΚΟΖΑΝΗ
Καλογιαννίδης Σταύρος Οικονομολόγος
Τσουφλίδης Αντώνης
ΦΛΩΡΙΝΑ
Κακαρετσα Ελενη Εκπαιδευτικος
Μαντάς Χρήστος
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ
ΑΡΤΑ
Ντόκορος Ευάγγελος Ιδιωτικός υπάλληλος
ΙΩΑΝΝΙΝΑ
Τσούνης Παναγιώτης
ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ
Πέτρου Νατάσα
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΜΑΓΝΗΣΙΑ
Λυμπερόπουλος Παυσανίας
Κωνσταντινίδου Άννα Δικηγόρος
ΛΑΡΙΣΑ
Νάτσιος Βασίλης Φιλόλογος, ιδιωτικός υπάλληλος
Σοφικίτης Πέτρος Τεχνικός Ανελκυστήρων
Χλόπτσιος Γιάννης Χημικός/προγραμματιστής
ΤΡΙΚΑΛΑ
Χούτος Αλέξανδρος
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ
ΚΕΡΚΥΡΑ
Ζάχου Ιωάννα Εφοριακός, ΔΟΥ Κέρκυρας
ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ
Μανωλάτος Γαβριήλ Συνταξιούχος
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΑΧΑΪΑ
Μουστρής Γιώργος
Μαγδαληνός Νίκος Ηθοποιός
Διαμαντόπουλος Παναγιώτης
Σκλαβενίτης Γιάννης
Λινάρδου Βενετία
Μέγαρη Ευανθία
Παπαδήμου Ιφιγένεια
ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ
Κόλλιας Ευάγγελος
Μίκροβας Αντώνιος Κτηματίας – Αγρότης
Μιζάλος Βλάσης Ηθοποιός
Μπούρχας Γεώργιος Δικηγόρος
Σιδεράς Λάμπρος Δάσκαλος
Νούλα Χρυσάνθη Δημόσιος Υπάλληλος
Παληού Ελένη
ΗΛΕΙΑ
Ράμμος Νίκος
Φωτόπουλος Γιώργος Δικηγόρος
Σασσάλου Ευγενία Δικηγόρος
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΕΥΒΟΙΑ
Αβδελάς Ευάγγελος Γεωπόνος
Παπαϊωάννου Ιωάννης Επιχειρηματίας
Τριμίντζιος Στέλιος Δασονόμος
Γεωργακόπουλος Δημήτρης
Αναστασιάδου Δέσποινα Συνταξιούχος
ΦΘΙΩΤΙΔΑ
Αδαμόπουλος Στυλιανός
Κουκουβετσου Άννα Εκπαιδευτικός /Εμπορος
ΦΩΚΙΔΑ
Κούτρης Τάκης Οικονομολόγος
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
ΚΟΡΙΝΘΙΑ
Βασιλακόπουλος Θοδωρής
Βουζαναράς Δημήτρης
Κανελλόπουλος Αλέκος
Κυριαζόπουλος Χρήστος
Παπαδοπούλου Ελπίδα
ΑΡΓΟΛΙΔΑ
Λάμπρου Δημήτρης Ναυτικός
ΛΑΚΩΝΙΑ
Λασκαρίδης Διονύσης
Κοντομηνάς Θεόδωρος
ΑΡΚΑΔΙΑ
Κουτρή Ελένη Φιλόλογος
ΜΕΣΣΗΝΙΑ
Κακαβάς Μπάμπης
Μανωλακάκη Ελένη Καθηγήτρια Πανεπιστημίου
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ
ΛΕΣΒΟΣ
Μπουρλάκης Παράσχος Σχεδιαστής Κοσμημάτων
ΧΙΟΣ
Σταύρου Χρύσα
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ
ΧΑΝΙΑ
Σκαμνάκης Αντώνης Αναπληρωτής καθηγητής τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ ΑΠΘ
Τσιχλάκη Βιργινία
Σμυρλής Αλέξης Οικονομολόγος
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Βαρουφάκης Γιάνης

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
A’ ΠΕΙΡΑΙΑ
Κυριακίδης Ιωάννης Επιχειρηματίας
Καναρέλης Νίκος Ζωγράφος
Συρεβέτας Διονύσιος Εκπαιδευτικός
Κληρονόμος Θωμάς Ελεύθερος επαγγελματίας
Β’ ΠΕΙΡΑΙΑ
Βαρουφάκης Γιάνης
Σμυρλής Ιωάννης Χημικός μηχανικός
Μαστρογιάννης Νίκος Στέλεχος επιχείρησης διαφημιστικής
Κανιάκας Σωτήριος Οικονομικός σύμβουλος
Μπακαδήμα Φωτεινή
Μπατάκη Βασιλική
Νταντσέφα Κωστοπούλου Ζωή Ειδικός Πληροφορικής
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ
Κουκλίνος Σωτήρης
Αργυρός Γιώργος Δημοσιογράφος
Κωνσταντακόπουλος Δημήτρης
Γραμματικογιάννη Αγγελική
Απατζίδη Μαρία Ιδ. Υπάλληλος
Μητροπούλου Αγγελική

ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ
Θεάκος Γρηγόρης
Α1 ΑΘΗΝΑΣ
Μπρακούλιας Ανδρέας
Μπεζαϊτης Κων/νος
Ευαγγελάκης Απόστολος
Κριτσωτάκης Μιχαήλ Χάρης
Παπαδημητρίου Κωνσταντίνος
Χρανιώτης Γιώργος Ηθοποιός
Ρεβενιώτης (Ρεβενιώτη) Παύλος (Πάολα)
Αδαμοπούλου Αγγελική Δικηγόρος
Σιώκου Ηρώ
Νικολαΐδη Χριστίνα Έμπορος
Β1 ΑΘΗΝΑΣ
Ξύκης Γιώργος
Λιζάρδος Αλέξανδρος Ρωμανός Δημοσιογράφος, Κριτικός Κινηματογράφου, Σκηνοθέτης
Ζαχαρός Θεοδόσης Στατιστικολόγος
Μπιτσάκη Σωτηρία Καθηγήτρια Αγγλικών
Βελισσαρίου Ελισσάβετ (Σίσσυ) Καθηγήτρια ΕΚΠΑ
Σταθοπούλου Μαρία Υπάλληλος ΕΟΤ
Β2 ΑΘΗΝΑΣ
Ρουμελιώτης Ανδρέας Δημοσιογράφος
Κυριακόπουλος Ιωάννης
Χρονοπούλου Χρυσαυγή
Λαχανά Ιωάννα Δικηγόρος
Β3 ΑΘΗΝΑΣ
Παπαδόπουλος Παναγιώτης
Irigoyen Mario Barcelo
Κατσάλη Παρασκευή
Γιοβάνου Έφη Ηθοποιός
Καραμέν Μαυροπούλου Ελβίρα Γεωπόνος


***  Οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΙΝΑΛ σε 31 εκλογικές περιφέρειες - Τα ψηφοδέλτια σε 5 νομούς της Πελοποννήσου
Οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΙΝΑΛ σε 31 εκλογικές περιφέρειες - Τα ψηφοδέλτια σε  5 νομούς της Πελοποννήσου
~   Τα τελικά ψηφοδέλτια του Κινήματος Αλλαγής, για τις επερχόμενες εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου, για 31 εκλογικές περιφέρειες ανά την επικράτεια, ανακοίνωσε η επιτροπή ψηφοδελτίων του Κινήματος Αλλαγής.

Ανάμεσά τους Αργολίδα, Αχαΐα, Ηλεία, Κορινθία και Λακωνία:
Ν. ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
ΜΑΝΙΑΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΒΟΥΛΑ
ΠΟΥΛΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΤΑΣΣΑΙΝΑ ΜΑΤΙΝΑ

Ν. ΑΧΑΙΑΣ
ΑΝΑΡΓΥΡΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ
ΛΟΗ ΟΛΥΜΠΙΑ
ΛΟΥΚΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΛΕΜΟΝΙΑ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΡΟΥΠΑΣ ΗΡΑΚΛΗΣ
ΣΚΑΝΔΑΜΗΣ ΜΑΡΙΝΟΣ
ΣΟΛΩΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
ΤΑΠΕΙΝΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΤΖΟΥΡΑΜΑΝΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
ΦΙΛΙΠΠΑΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Ν. ΗΛΕΙΑΣ
ΒΕΡΓΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΗ
ΓΙΑΤΡΑ ΖΩΗ
ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ
ΚΑΤΡΙΝΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
ΚΟΤΣΙΦΑΣ ΣΑΚΗΣ
ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΧΡΟΝΗΣ ΜΕΝΗΣ

Ν. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
ΑΝΔΡΕΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΓΚΙΛΙΤΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΔΗΜΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ
ΣΠΑΝΟΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΦΑΡΜΑΚΗ ΓΚΕΚΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
ΧΑΝΙΑΣ ΝΙΚΟΣ


Ν. ΛΑΚΩΝΙΑΣ
ΓΟΥΡΓΟΥΛΑ ΜΑΝΑΚΟΥ ΒΑΣΩ
ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ
ΚΑΚΑΒΑ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΜΟΥΖΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΣΠΑΝΑΚΟΣ ΝΙΚΟΣ

Στην υπόλοιπη Ελλάδα:
Ν. ΡΟΔΟΠΗΣ
ΑΧΜΕΤ ΙΛΧΑΝ
ΓΟΛΓΑΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ
ΜΑΝΑΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΜΟΥΣΤΑΦΑΟΓΛΟΥ ΣΙΜΠΕΛ
ΤΣΙΤΗΡΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ν. ΚΑΒΑΛΑΣ
ΜΑΝΤΕΧΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΠΑΠΑΚΟΣΜΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΤΣΑΛΔΑΡΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
ΤΣΑΡΔΑΚΛΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ
ΤΣΟΥΡΗ ΜΑΡΙΑ

Β’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΖΑΚΑΛΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΚΙΛΑΖΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ
ΚΟΚΟΓΙΑΣ ΤΑΣΟΣ
ΚΥΡΙΑΚΑΚΗ ΕΥΓΕΝΙΑ
ΝΤΙΝΕΛΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΒΙΚΤΩΡΙΑ
ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
ΠΕΤΡΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΤΣΙΠΤΣΕ ΟΛΓΑ
ΦΕΣΤΕΡΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΧΟΥΛΙΑ ΕΛΕΝΗ

Ν. ΣΕΡΡΩΝ
ΓΚΙΟΥΡΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
ΙΧΤΣΗ ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ
ΜΑΚΙΝΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΚΩΣΤΑΣ
ΣΟΦΙΑΝΟΥ ΦΑΝΗ
ΤΖΕΛΕΠΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
ΤΟΣΙΟΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ
ΤΣΕΡΒΙΣΤΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

Ν. ΚΙΚΛΙΣ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΜΠΑΝΤΡΑ ΚΑΛΛΙΡΟΗ
ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ
ΦΡΑΓΚΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Ν. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΚΑΣΣΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
ΓΙΑΤΣΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΖΑΡΜΠΑΛΑΣ ΣΩΤΗΡΗΣ
ΖΗΚΟΥ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ
ΜΑΝΤΑΛΟΒΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΜΠΑΡΜΠΑ ΒΑΝΑ
ΣΑΡΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

Ν. ΖΑΚΥΝΘΟΥ
ΚΑΡΤΣΑΚΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
ΛΑΖΕΝΗ ΒΕΡΑ
ΜΠΟΤΩΝΗΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ

Ν. ΚΕΡΚΥΡΑΣ
ΓΑΣΤΕΡΑΤΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΑ
ΜΠΙΑΝΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΜΠΟΥΚΑΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ
ΡΑΠΤΗ ΣΥΛΒΑΝΑ

Ν. ΛΕΥΚΑΔΑΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ ΣΕΒΑΣΤΗ
ΛΟΥΒΡΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
ΡΑΠΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Ν. ΦΩΚΙΔΑΣ
ΠΑΝΑΓΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΣΠΑΤΟΥΛΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΠΕΝΝΥ

Β’ ΑΘΗΝΑΣ (ΒΟΡΕΙΟΣ ΤΟΜΕΑΣ)
ΑΪΒΑΛΙΩΤΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ
ΒΛΑΧΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΔΟΡΥΦΟΡΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
ΖΑΡΚΑΔΟΥΛΑ ΡΕΝΙΑ
ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΜΙΧΑΛΗΣ
ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
ΚΟΡΑΣΙΔΗΣ ΜΟΣΧΟΣ
ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
ΜΟΛΟΥΔΑΚΗ - ΜΠΑΪΛΗ ΕΛΕΝΗ
ΜΟΣΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΝΙΚΟΛΑΙΔΟΥ ΑΙΜΙΛΙΑ
ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΠΑΠΑΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ
ΠΑΤΙΛΗ-ΖΑΡΑΝΙΚΑ ΑΡΓΥΡΩ
ΣΑΓΡΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ
ΣΤΑΜΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΤΣΙΤΣΙΛΙΑΝΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΦΟΥΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΧΑΡΙΤΟΥ ΕΙΡΗΝΗ

Ν. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΜΠΕΛΤΖΕΝΙΤΗ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ
ΠΛΑΣΤΑΡΑΣ ΤΡΥΦΩΝΑΣ
ΣΑΚΚΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΕΛΕΝΗ
ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΦΩΤΗΣ
ΧΑΥΤΟΥΡΑΣ ΝΙΚΟΣ
ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΑ ΕΛΕΝΗ

Ν. ΣΑΜΟΥ
ΒΟΥΛΓΑΡΗ ΝΙΚΗ
ΓΑΙΤΑΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΚΟΥΜΑΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ

Ν. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ
ΓΑΒΑΛΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
ΚΑΛΟΠΗΤΑΣ ΒΑΙΟΣ
ΚΡΕΜΑΣΤΙΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΜΠΑΚΡΥΣΙΩΡΗΣ ΣΑΡΑΝΤΟΣ
ΠΑΠΑΖΑΧΑΡΙΟΥ ΜΑΡΙΑ
ΦΤΑΚΛΑΚΗ ΛΙΤΣΑ
ΧΑΝΙΩΤΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

Ν. ΡΕΘΥΜΝΟΥ
ΒΑΟΝΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΒΡΟΝΤΑΚΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
ΚΟΤΖΑΝΑΚΗ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ
ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑ

Ν. ΛΑΣΙΘΙΟΥ
ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ ΣΟΥΛΑ
ΕΙΚΟΣΙΠΕΝΤΑΚΗΣ ΦΑΝΗΣ
ΚΛΩΝΤΖΑΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
ΨΥΛΛΙΝΑΚΗ-ΜΑΓΟΥΛΗ ΘΕΟΚΛΕΙΑ (ΚΛΑΙΡΗ)

Ν. ΔΡΑΜΑΣ
ΚΕΦΑΛΙΔΟΥ ΧΑΡΑ
ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΧΑΡΙΣΚΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ

Ν. ΚΥΚΛΑΔΩΝ
ΒΛΑΣΕΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΘΕΟΛΟΓΙΤΟΥ ΣΟΦΙΑ
ΚΟΥΤΡΟΥΛΙΑ-ΔΑΡΖΕΝΤΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ
ΜΠΑΪΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΠΑΠΑΜΑΝΩΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΠΟΛΑΤΣΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Ν. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
ΕΥΤΑΤΟΓΛΟΥ ΣΑΣΑ
ΖΕΠΠΟΥ ΜΑΡΘΑ
ΚΑΝΕΛΛΗΣ ΑΡΗΣ
ΠΑΝΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ
ΑΓΟΡΙΤΣΑ ΦΑΝΗ
ΓΑΛΛΙΟΥ ΜΑΡΙΑ
ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΚΟΥΚΟΥΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΛΙΑΚΟΥΛΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
ΜΑΡΟΥ ΜΑΡΙΑ
ΜΠΑΡΓΙΩΤΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΝΑΤΑΣΑ
ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ
ΤΟΛΙΚΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
ΤΣΙΤΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

Ν. ΓΡΕΒΕΝΩΝ
ΓΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΤΑΤΑΡΙΔΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ
ΤΣΙΑΝΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

Α’ ΑΘΗΝΑΣ
ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΑΡΒΑΝΙΤΗ ΕΥΓΕΝΙΑ
ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ
ΔΗΜΑΔΑΜΑ ΖΑΦΕΙΡΟΥΛΑ (ΖΕΦΗ)
ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑΣ ΣΠΥΡΟΣ
ΚΑΡΕΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΚΑΡΚΑΤΣΟΥΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΛΑΛΙΩΤΗΣ ΝΙΚΟΣ
ΜΑΛΑΙ ΦΑΤΟΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΠΑΠΑΗΛΙΟΥ ΑΣΠΑ
ΠΑΠΑΧΕΛΑ ΝΕΛΗ
ΠΕΡΙΣΤΕΡΗ ΠΕΡΣΕΦΩΝΗ (ΦΩΝΗ)
ΠΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΦΙΑ
ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΦΡΑΓΚΟΣ ΣΠΥΡΟΣ
ΧΑΤΖΗΣ ΤΑΣΟΣ

Ν. ΕΒΡΟΥ
ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ
ΖΑΠΑΡΤΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΚΑΡΑΦΥΛΛΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
ΜΑΛΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΟΡΦΩ
ΟΥΣΤΟΓΛΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΧΑΜΑΛΙΔΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ

Ν. ΤΡΙΚΑΛΩΝ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ
ΗΛΙΑΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΜΠΛΕΤΣΑΣ ΣΩΤΗΡΗΣ
ΝΤΙΝΤΗ ΧΡΥΣΑ
ΠΑΠΑΕΥΘΥΜΙΟΥ ΚΩΣΤΑΣ
ΦΑΜΙΣΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

Α’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΑΒΑΝΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΟΥ ΚΟΥΛΑ
ΚΑΛΑΙΤΖΙΔΟΥ ΙΟΥΛΙΑ
ΚΑΡΕΚΛΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ
ΚΑΣΤΑΝΙΔΗΣ ΧΑΡΗΣ
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ
ΛΕΙΨΙΣΤΙΝΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ
ΛΙΑΠΗ ΜΑΡΙΑ
ΜΑΓΚΡΙΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΜΑΝΩΛΑ ΕΛΛΗ
ΜΟΥΤΑΦΗ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΑ
ΜΟΥΤΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ
ΞΥΛΟΥΡΗΣ ΝΙΚΟΣ
ΣΑΜΑΡΑ ΘΕΟΔΩΡΑ
ΣΑΟΥΛΙΔΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΝΙΚΟΛΕΤΑ
ΣΤΑΤΗΡΗΣ ΣΠΥΡΟΣ
ΤΡΙΓΩΝΗ ΙΩΑΝΝΑ
ΧΑΤΖΗΜΑΝΩΛΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
A’ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
ΑΡΚΑΛΑΚΗ ΑΡΓΥΡΟΥΛΑ
ΒΟΥΡΕΞΑΚΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
ΚΑΤΣΑΦΑΔΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΜΑΝΟΥΣΑΚΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ
ΠΟΝΤΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
ΧΡΙΣΟΦΑΚΗΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ

*** ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ με ' " ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ " στην ΜΕΣΣΗΝΙΑ : 
ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ


***  ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ  ΙΟΥΝΙΟΥ  2019:  

1.- ARFARA NEWS Τα Νέα από Αρφαρά Μεσσηνίας .Σάββατο  01  ΙΟΥΝΙΟΥ 2019 Στο αγιάζι της ενημέρωσης . ~***  ΚΑΛΟ  ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ ΜΗΝΑ για  ΟΛΟΥΣ μας ! ~**  ΟΜΟΡΦΟ  Σαββατοκύριακο επίσης !:  https://arfara-messinias-stamos.blogspot.com/2019/06/arfara-news_94.html .- 
2.-  ARFARA NEWS Τα  Νέα από Αρφαρά Μεσσηνίας . Σάββατο 01  ΙΟΥΛΙΟΥ 2019 Στο αγιάζι της ενημέρωσης .- ΚΑΛΟ  και ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ  ΜΗΝΑ για ΟΛΟΥ μας !  Χαρούμενο Σαββατοκύριακο !   ~  
: https://arfara-messinia-stamos.blogspot.com/2019/06/arfara-news.html  .-                                                     3.- ARFARA NEWS Τα Νέα μας από Αρφαρά Μεσσηνίας .Δευτέρα  03 -06-2019 ,  Στο αγιάζι της ενημέρωσης . Δευτέρα  03 -06-2019 ,  Στο αγιάζι της ενημέρωσης .    :   https://snsstamoskal.blogspot.com/2019/06/arfara-news.html  .- 
4.- ~** ARFARA NEWS - 2 - Νέα από το Αρφαρά Μεσσηνίας                                                                 Δευτέρα 03- Ιουνίου 2019 ΣΤΑ ΑΓΙΆΖΙ της ενημέρωσης  : https://arfara-kalamata-greece.blogspot.com/2019/06/arfara-news-2-03-2019.html .-                                                                        5.- ~** ARFARA NEWS Τα  Νέα από Αρφαρά Μεσσηνίας .                                                                          Τρίτη 04-06-2019 Στο αγιάζι της ενημέρωσης   : https://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.com/2019/06/arfara-news.html .-    
6.-   ARFARA NEWS Τα  Νέα μας από Αρφαρά Μεσσηνίας .                                                                Τετάρτη 05-06-2019 Στο αγιάζι της ενημέρωσης: https://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.com/2019/06/arfara-news.html .-                                                                                       7.-  Arfara  News  - 2-  NEA ΑΠΟ ARFARA MESSHNIAS                                                                         TETARTH 05-06-2019 Στο αγιάζι της ενημέρωσης :  https://snsarfara.blogspot.com/2019/06/arfara-news-2-nea-arfara-messhnias.html  .-                                                                                                          8.- ARFARA NEWS Νέα από Αρφαρά Μεσσηνίας .                                                                                      Πέμπτη 06-06-2019 Στο αγιάζι της ενημέρωσης : https://stamos-dynami.blogspot.com/2019/06/arfara-news.html .-                                                                                           9.- ARFARA NEWS Νέα από Αρφαρά Μεσσηνίας .                                                                             Παρασκευή 07-06-2019 Στο αγιάζι της ενημέρωσης : https://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.com/2019/06/arfara-news.html .-                                                                                             10.- ARFARA NEWS Νέα από Αρφαρά Μεσσηνίας . Σ/Κ  08 και 09/06/2019 Στο αγιάζι της ενημέρωσης : https://httpdimmetoparfarablogspotcom.blogspot.com/2019/06/arfara-   news.html .-                                                                                                                                                         11.-.-  ARFARA NEWS  Τα Νέα μας από Αρφαρά Καλαμάτας .                                                                 Δευτέρα  10 Ιουνίου 2019 Στο αγιάζι της ενημέρωσης :  https://arfara-messinia-stamos.blogspot.com/2019/06/arfara-news_9.html  .-                                                                                 12.-   ARFARA NEWS  Τα Νέα μας από Αρφαρά Καλαμάτας . Δευτέρα  10 Ιουνίου 2019 Στο αγιάζι της ενημέρωσης . : https://snsarfara.blogspot.com/2019/06/arfara-news.html  .-                                       13.- .  ARFARA NEWS Τα  Νέα από Αρφαρά Μεσσηνίας . Τετάρτη 12-06-2019 Στο αγιάζι της ενημέρωσης . : https://arfara-kalamata-greece.blogspot.com/2019/06/arfara-news.html                       
14.-ARFARA NEWS Τα  Νέα μας από Αρφαρά Μεσσηνίας  . Πέμπτη 13-06-2019 Στο αγιάζι της ενημέρωσης  : https://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.com/2019/06/arfara-news_13.html .-                    15.-ARFARA NEWS Τα  Νέα μας από ΑΡΦΑΡΑ  ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ  . Παρασκευή 14-06-2019 Στο αγιάζι της ενημέρωσης   : https://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.com/2019/06/arfara-news_13.html .-           16.-  ARFARA NEWS Νέα από Αρφαρά Μεσσηνίας .  Κυριακή 16-06-2019 ΠΕΝΤΗΚΟΣΤΗΣ  Στο αγιάζι της  ενημέρωσης :  https://stamos-dynami.blogspot.com/2019/06/arfara-news_16.html  .- 
17.-.- ARFARA NEWS  Τα Νέα μας από Αρφαρά Μεσσηνίας  . Δευτέρα  17-06-2019  Στο αγιάζι της ενημέρωσης .,   : https://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.com/2019/06/arfara-news_17.html  .- 
18.- ARFARA NEWS  Τα  Νέα από το Αρφαρά Καλαμάτας  .
Τρίτη  18-06-2019  Στο αγιάζι της ενημέρωσης : https://httpdimmetoparfarablogspotcom.blogspot.com/2019/06/arfara-news_17.html  .- 

 19.-  


*** ΒΙΝΤΕΟ-ΣΕΛΙΔΕΣ Σ.Ν.Σ : 
~ 1. -
Stamatios Skoulikas =  Stamatios Skoulikas    ,  
http://www.youtube.com/stamos01  ,   6789 videos.  -  1.528.741 προβολές  Σταματης Σκουλικας   Εγγράφηκε στις 17 Δεκ 2009      
 2. -
Stamos Skoulikas =        Stamos Skoulikas        stamos011947      Εγγράφηκε στις 17 Δεκ 2009, με 1.483.718 προβολές .-http://www.youtube.com/stamatios01    ,    3917   video.     σταμος σκούλικας ,
3. -
Vlasis Skoulikas =   Vlasis Skoulikas , +Stamos ,.http://www.youtube.com/vlasiskal   .  =    4132  video. - https://plus.google.com/u/0/+VlasisSkoulikas/posts?csrc=yt&cfem=1   ,.- - βλάσης σκούλικας
 Σύνολον        14.444   βίντεο   .-

*** 
https://blogs.sch.gr/dimarfar/author/dimarfar/   = Δημοτικό Σχολείο Αρφαρών
 
https://www.facebook.com/sylgkdsarf/    = Σύλλογος γονέων κηδεμόνων δημοτικού Αρφαρών
  https://www.facebook.com/groups/1758656167707813/1761788260727937/?notif_t=like& notif_id=1476255372769279    ΛΕΞΙΚΟ ΤΩΝ ΑΡΦΑΡΩΝ    https://www.facebook.com/apostolis.giannakountzos.7?pnref=lhc.friends  = ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ Χ.Γ .      http://www.timeoutcyprus.com/article/17506/volta-sto-palaihori-savvatokyriako  .-  
http://www.arfara1964athens.gr/    ARFARA ATHENS ..  www.arfara1964athens.gr 
   https://www.facebook.com/SYLLOGOS.ARFARON.AG.THEODOROI  , «ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ «ΑΡΦΑ ΡΩΝ.-   595 -       https://twitter.com/   ,   Skoulikas  @stamos01    .  ,,   http://messinia1234.com/?page_id=937  ,   ~  https://www.facebook.com/pages/agios-floros/257560450948935   529   . -   ΑΓΙΟΣΦΛΩΡΟΣ      ~ https://www.facebook.com/profile.php?id=100009016280105  .- = Βρωμόβρυσης Σύλλογος ΔΑΓΡΕ 92 / 139. 
*** http://www.twitter.com/stamos01/   , 685/502/28 , 20,5  χιλ./261 / 11 .-   
 ~**   https://www.facebook.com/profile.php?id=100012336616922&pnref=lhc.unseen     ,  ΠΛΑΤΥ   ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ 

~** ~ 1.-  https://www.facebook.com/stamatios.skoulikas.3 ΣΤΑΜΑΤΗΣ  
 2.-   
https://www.facebook.com/stamatios.n.skoulikas  

3.-   https://www.facebook.com/arfarakalamatasmessinias   , = ARFARA MESSINIAS    1.617   Arfara Kalamatas Messinias | Facebook  4 ~ https://www.facebook.com/stamatios.skoulikas  = Stamatis N. Skoulikas   5 ~  https://www.facebook.com/stamatios.skoulikas.5 .- =   157 .-stamos01 .—

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου