ΓΕΦΥΡΑ ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ , ΡΙΟΥ - ΑΝΤΙΡΙΟΥ

ΓΕΦΥΡΑ  ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ , ΡΙΟΥ - ΑΝΤΙΡΙΟΥ

Κυριακή 7 Ιουλίου 2013

Το αγιάζι τηςς ενημέρωσης Κυριακή 07 Ιουλίου 2014

 
Το  αγιάζι  τηςς  ενημέρωσης  Κυριακή  07  Ιουλίου  2014  :
Θεία  λειτουργία  στο Ι.Ν. Αγίων Θεοδώρων Αρφαρών , την Κυριακή 07  Ιουλίου  2013 , από τον έξαρχο του Πατριαρχείου  Αλεξανδρείας και  Επίσκοπο  Αιγύπτου και Σουέζ κ.κ. Γαβριήλ  με τον  ιερέα των Αρφαρών Παπά - Μιχάλη    Ε.  Μπούρα ...
~* Ακολουθούν σχετικά Βίντεο  από  την Θεία  Λειτουργία  στον Ι.Ν.  Αγίων Θεοδώρων Αρφαρών :

*** Επίσκοπος Αιγύπτου  στον Ι Ν  Αρφαρών  7 -  7 -  2013¨: http://youtu.be/E2jpPx7aYe0 ,
 
*** Επίσκοπος Αιγύπτου και Σουέζ Γαβριήλ  στον Ι Ν  Αρφαρών  7 -  7 -  2013: http://youtu.be/Q68YkQsn6BQ ,

*** Ι Ν  Αγίων Θεοδώρων Αρφαρών  07 -  07 -   2013 επίσκοπος Σουέζ Αιγύπτου Γαβριήλ: http://youtu.be/SukBCgh8fac ,
 
 
 
 
   
*** Μεσσηνιακά  καί  Άλλα  :
ΑΡΦΑΡΑ  μιά μερική άποψη  από  Άγιο  Κωνσταντίνο   2013


 *** Απάντηση του Π. Τατούλη στο κάλεσμα του Πρωθυπουργού
          
Κεντροδεξιά συσπείρωση με… δόσεις
 Η χώρα χρειάζεται ευρύτερες συνενώσεις δυνάμεων
 Στην πολιτική λογική του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, για την ανάγκη συσπείρωσης των κεντροδεξιών δυνάμεων, φαίνεται να κινείται και ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Πέτρος Τατούλης.
Στο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, του οποίου οι εργασίες έκλεισαν την περασμένη Κυριακή, ο κ. Σαμαράς, μεταξύ άλλων, ανέφερε: «Απευθύνω προσκλητήριο για την ενότητα της Κεντροδεξιάς σε όσους ήταν μαζί μας αλλά για κάποιους λόγους απομακρύνθηκαν, και μαζί σε όλους τους πολίτες που νιώθουν την ανάγκη για τη Νέα Ελλάδα. Το 2021 η Νέα Ελλάδα δε θα είναι όραμα, θα είναι πραγματικότητα».
Στη λογική της ανάγκης ανασυγκρότησης της χώρας μετά το τέλος των Μνημονίων, με πρωταγωνιστή μια ενιαία και ισχυρή κεντροδεξιά παράταξη, κινείται και ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, ο οποίος το τελευταίο διάστημα φαίνεται να έχει αποκαταστήσει τις σχέσεις του με τον πρωθυπουργό.
Μάλιστα, η εφημερίδα «Παραπολιτικά» σε χθεσινό της ρεπορτάζ σημειώνει ότι το σύνθημα «Νέα Ελλάδα», που κυριάρχησε στο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, είχε χρησιμοποιήσει σε ανύποπτο χρόνο πριν από δύο χρόνια ο πρώην υφυπουργός, θέλοντας να περιγράψει την ανάγκη ενός νέου τρόπου διαχείρισης της κρίσης, που να εδράζεται στις αρχές της μεθοδικότητας, της εργατικότητας και του προγραμματισμού.
«Αυτή τη στιγμή η χώρα χρειάζεται ευρύτερες συσπειρώσεις. Χωρίς συνενώσεις δυνάμεων δεν μπορούμε να αντιμετωπίσουμε την κρίση. Η Νέα Ελλάδα αποτελεί το χώρο των ευρύτερων συνεννοήσεων για την αντιμετώπιση της κρίσης. Η Περιφέρεια Πελοποννήσου, μέσω του συνδυασμού “Νέα Πελοπόννησος”, ξεπέρασε στις προηγούμενες αυτοδιοικητικές εκλογές τα κομματικά όρια», τόνισε ο κ. Τατούλης στην εφημερίδα.

*** «Πλούσιος» απολογισμός δράσης της Αστυνομίας στην Πελοπόννησο
            Εντυπωσιακός είναι ο απολογισμός των υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Πελοποννήσου για τον Ιούνιο. Σύμφωνα με όσα δημοσιοποιήθηκαν, συνελήφθησαν για διάφορα αδικήματα 604 άτομα.
Εξιχνιάσθηκαν: δύο υποθέσεις ανθρωποκτονίας, επτά υποθέσεις ληστειών, εκατόν εξήντα έξι υποθέσεις κλοπών – διαρρήξεων οικιών, καταστημάτων, οχημάτων κ.λπ., σαράντα δύο υποθέσεις για ναρκωτικά, τριάντα επτά υποθέσεις για όπλα, δύο υποθέσεις για παράβαση του νόμου περί πνευματικής ιδιοκτησίας και επτά υποθέσεις απάτης.
Στο ίδιο διάστημα εξαρθρώθηκαν τέσσερις εγκληματικές ομάδες, εκ των οποίων η μία στη Μεσσηνία, που διέπραττε ληστείες και κλοπές σε οικίες και καταστήματα. Εξιχνιάστηκαν δύο περιπτώσεις ληστείας και απόπειρας ληστείας, καθώς και επτά περιπτώσεις κλοπών και απόπειρας κλοπής, ενώ συνελήφθησαν τρεις αλλοδαποί, οι δύο από τους οποίους είναι μέλη της εγκληματικής ομάδας.
Κατασχέθηκαν συνολικά: 1,4 γραμμάρια κοκαΐνης, 53,2 γραμμάρια ηρωίνης, 402,1 γραμμάρια χασίς, 746 δενδρύλλια χασίς, 44 ναρκωτικά χάπια, 6 τσιγαριλίκια, 2 τριβεία, 3 ηλεκτρονικές ζυγαριές, 7 περίστροφα, πιστόλια, αεροβόλα, κρότου, REPLICA κ.λπ., 18 κυνηγετικά όπλα, 6 γεμιστήρες, 504 φυσίγγια διαφόρων τύπων, κάλυκες κ.λπ., 4 αμπούλες αεροβόλων, 16 ξίφη, ξιφολόγχες, μαχαίρια, σπάθες, σουγιάδες κ.λπ., 2 σιδερογροθιές, 1 μηχανισμός στιγμιαίου ηλεκτροσόκ, 2 σπρέι εκτόξευσης χημικής ουσίας, 1 εκρηκτικός μηχανισμός, 61 βεγγαλικά – κροτίδες – παιδικά αθύρματα κ.λπ., 1.264 πακέτα λαθραία τσιγάρα, 233 λαθραίες φιάλες αλκοολούχων ποτών, 297 πλαστά CD, το χρηματικό ποσό των 3.150 ευρώ, 19 πλαστά χαρτονομίσματα διαφόρων τύπων, 28 κινητά τηλέφωνα, 8 οχήματα, 8 ηλεκτρονικοί υπολογιστές, χαλκός 400 κιλών, καθώς και διάφορες ηλεκτρονικές συσκευές, κοσμήματα και εργαλεία.
Τέλος, κλάπηκαν 69 οχήματα και βρέθηκαν 31. 

*** 35 σήμερα στην Καλαμάτα και όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην παραλία
           Μετά την ξαφνική βροχή χθες, ο καιρός αποφάσισε να φέρει την ζέστη του, έτσι σήμερα η θερμοκρασία θα φτάσει τους 35 βαθμούς.
Δείτε πιο κάτω την πρόγνωση του meteo.
  Αίθριος θα είναι ο καιρός στην Καλαμάτα σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 30 έως 35 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς ανατολικούς ανέμους έντασης 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με ασθενή βροχόπτωση, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 30 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βορειοανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

*** Πόλη της Δημοκρατίας και όχι του νεοναζισμού
             Κατεβαίνοντας χθες βράδυ από την εφημερίδα συναντήσαμε μια ομάδα πολιτών που μοίραζαν φυλλάδια ενάντια στο νεοναζιστικό φεστιβάλ που σχεδιάζεται να διεξαχθεί στην Καλαμάτα στις αρχές Αυγούστου.
Μεταξύ άλλων, η ανακοίνωση έλεγε: «Απαιτούμε από τις αρχές που χορήγησαν άδεια στο νεοναζιστικό μόρφωμα, προφασιζόμενοι ότι είναι κοινοβουλευτικό κόμμα και δεν μπορούν να αρνηθούν, να ανακαλέσουν την απόφασή τους.
Όσα λέει και κάνει δε συνιστούν απόψεις, αλλά εκφράσεις μίσους και αγριότητας. Και σε αυτή τη βαρβαρότητα δεν θα δώσουμε κανέναν χώρο, θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να μη βρίσκει καμιά θέση στα μυαλά και τις καρδιές των ανθρώπων. Η πραγματοποίηση ενός τέτοιου φεστιβάλ θα είναι ντροπή για την πόλη.
Δεν πρόκειται να επιτρέψουμε την πραγματοποίηση του φεστιβάλ μίσους της νεοναζιστικής Χρυσής Αυγής». Μάλιστα, τα σωματεία, οι φορείς, οι επιστημονικοί σύλλογοι και συλλογικότητες που συμμετέχουν σ’ αυτό το αντιφασιστικό κίνημα διοργανώνουν και μια σειρά εκδηλώσεων.
Η πρώτη είναι στις 12 Ιουλίου (9.00 μ.μ), με αντιφασιστική συναυλία στο λιμάνι της Καλαμάτας. Την ίδια ώρα, στις 17 Ιουλίου, θα γίνουν ενημέρωση και βιντεοπροβολές στην παραλία της πόλης και στις 20 του μήνα, στις 7.00 το απόγευμα, πανελλαδική- αντιφασιστική πορεία στην Καλαμάτα και μετά ανοιχτή συνέλευση για τον περαιτέρω συντονισμό των δράσεων. Να μη λείψει κανείς! Α.Π.  
 
***  Σαν σήμερα ...στις 7 Ιουλίου         
Πριν 94 χρόνια στη Μεσσηνία

 ΟΣΟΙ δεν επήγαν χθες εις τον κήπον της «Αρτέμιδος» δια να ιδούν τα ανδρίκελα του περιφήμου Κονιτσιώτου με τις φουστανελίτσες των παριστάνοντα τον «αρχιληστήν Καλπούζον» κυριολεκτικώς έχασαν. Ο περισσότερος κόσμος εκάθητο όρθιος μη ευρίσκων κάθισμα, διότι από τις 9.30 είχον καταληφθή. Απόψε χάριν των οικογενειών δίδεται το έξοχον περιπετειώδες φανταστικόν έργον «Δηλητηρίασις εξ έρωτος» εις πράξεις εκτεταμένας 3 και εικόνας 6.
  -ΧΘΕΣ το απόγευμα εξεδόθησαν τα αποτελέσματα του ενταύθα Γυμνασίου συμφώνως προς τα οποία εξ αμφοτέρων των τμημάτων της α΄ τάξεως απερρίφθησαν 32 μαθηταί και έμειναν επανεξεταστέοι 30 εν τοις ελληνικοίς και μαθηματικοίς, εξ αμφοτέρων των τμημάτων της β΄ τάξεως απερρίφθησαν εν όλω 23 και έμειναν επανεξεταστέοι 24. Εκ της γ΄ τάξεως απερρίφθησαν 13 και έμειναν επανεξεταστέοι 14 και εκ της δ΄ τάξεως απερρίφθησαν 5 και έμειναν επανεξεταστέοι 13.
  -ΧΘΕΣ την πρωίαν εν τη εβδομαδιαία αγορά συνεπλάκησαν ο Ψυχάρης μετά του μεταφορέως Νικολ. Πέττα, κατά του οποίου κατέφερεν ούτος αρκετά κτυπήματα δια των χειρών του. Τους συμπλακέντας διεχώρησαν παρατυχόντες κατά την ώραν εκείνην.
  -ΕΙΔΟΠΟΙΗΘΗ η Νομαρχία Μεσσηνίας, ότι συνελήφθη εν Πάτραις ο επικεκηρυγμένος ληστής Αργύριος Δεσποτίνης ή Κονσώλος.
πηγή: Αρχείο "Θάρρος"
Γεγονότα
1550: Οι Ισπανοί κονκισταδόρες φέρνουν τη σοκολάτα στην Ευρώπη, που σύντομα θα γίνει το αγαπημένο ρόφημα των ευγενών.
1745: Πρωτοτραγουδιέται το God Save the King, προς τιμήν του βασιλιά Γεώργιου Β'. Πρόκειται για ένα λαϊκό τραγούδι, άγνωστου συνθέτη, το οποίο αργότερα θα καθιερωθεί ως ο Εθνικός Ύμνος της Μεγάλης Βρετανίας.
1770: Ο τουρκικός στόλος καταστρέφεται στον λιμένα Τσεσμέ της Σμύρνηςαπό τους Ρώσους, με τους οποίους συνεργάζονται και τέσσερα ελληνικάπλοία. Σε αντίποινα, οι Τούρκοι σφάζουν 1.000 Έλληνες της Σμύρνης.
1828: Υπογράφεται πρωτόκολλο μεταξύ των Μεγάλων Δυνάμεων για την αποστολή γαλλικών στρατευμάτων στην Ελλάδα, με σκοπό την εκδίωξη των Αιγυπτίων του Ιμπραήμ.
1896: Καταγράφεται ο πρώτος αγώνας επίδειξης βόλεϊ στο Σπρίνγκφιλντ της Μασαχουσέτης. Εμπνευστής του, ο Γουίλιαμ Μόργκαν, συμφοιτητής του Τζον Νάισμιθ που επινόησε το μπάσκετ.
1917: Ο σοσιαλδημοκράτης Αλεξάντρ Κερένσκι σχηματίζει προσωρινή κυβέρνηση στη Ρωσία, μετά την εκθρόνιση του τσάρου.
Γεννήσεις
1860: Γκούσταβ Μάλερ, αυστριακός συνθέτης και διευθυντής ορχήστρας. (Συμφωνία αρ.1, Τιτάν) (Θαν. 18/5/1911)
1893: Βλαντιμίρ Μαγιακόφσκι, ρώσος ποιητής. (Θαν. 14/4/1930) [Ανθολόγιο]
1922: Πιερ Καρντέν, γαλλοϊταλός αρχιτέκτονας, που έγραψε ιστορία στην υψηλή ραπτική.
Θάνατοι
1890: Ανρί Νεστλέ, ελβετός επιχειρηματίας, ιδρυτής της ομώνυμης βιομηχανίας παραγωγής ειδών διατροφής. (Γεν. 10/8/1814)
1908: Δημήτριος Βικέλας, ποιητής και πεζογράφος, πρώτος πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής. («Λουκής Λάρας») (Γεν. 15/2/1835) πηγή: www.sansimera.gr
  
***
~** Επίσκοπος  Γαβριήλ  σε κήρυγμα στο Αρφαρά Ι Ν   2013: http://youtu.be/IsICtolGONU ,
 
~** Επίσκοπος Αιγύπτου Γαβριήλ  στον Ι Ν  Αρφαρών  2013: http://youtu.be/vVYyNEQqmlQ  ,
  
~** Επίσκοπος  Γαβριήλ στον άμβωνα  του Ι Ν  Αρφαρών στο κήρυγμα  2013: http://youtu.be/hE8bvaUnIWU ,
  

~** ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ  ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ  ΙΟΥΝΙΟΥ  2013 :
~  http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2013/06/blog-post.html  , Διαδρομές μέσα από Βίντεο - ερασιτεχνικά- στην όμορφη Ελλάδα  μας : Πέμπτη 27 Ιουνίου  2013 .-
~ http://snsstamoskal.blogspot.gr/2013/06/28-2013.html  , Το  αγιάζι  της ενημέρωσης  Παρασκευή  28  Ιουνίου  2013.-
~  http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2013/06/blog-post.html  , Μένουμε  Ζούμε Μαθαίνουμε γιά  την Ελλάδα μας  , Παρασκευή 28/6/2013

~ http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2013/06/29-2013.html , Άρωμα Ελλάδας Σάββατο 29 Ιουνίου 2013 .-
~ http://snsarfara.blogspot.gr/2013/06/30-2013.html , ΕΛΛΑΔΑ  το αγιάζι της ενημέρωσης  Κυριακή  30  Ιουνίου  2013 .-

~  ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ  ΙΟΥΛΙΟΥ  2013 :

~ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ  ΙΟΥΛΙΟΥ  2013 : ~
~  http://dimmetoparfara.blogspot.gr/2013/07/01-2013.html  , Το αγιάζι της ενημέρωσης Δευτέρα 01 Ιουλίου 2013.-
~ http://arfara-messinias-stamos.blogspot.gr/2013/07/02-2013.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Τρίτη 02 Ιουλίου 2013 .-
~ http://arfara-kalamata-greece.blogspot.gr/2013/07/03-2013.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Τετάρτη 03 Ιουλίου 2013 .-
 ~ http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2013/07/03-2013.html   , Άρωμα από Ελλάδα Τετάρτη 03 Ιουλίου 2013 .-
 ~ http://arfara-messinia-stamos.blogspot.gr/2013/07/04-2013.html , Το  αγιάζι  της ενημέρωσης  Πέμπτη  04 Ιουλίου  2013 .-
~ http://stamos-dynami.blogspot.gr/2013/07/05-2013.html , Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης  Παρασκευή  05  Ιουλίου  2013 .-
~ http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.gr/2013/07/05-2013.html , Ενημέρωση από όσα γράφονται Παρασκευή 05 Ιουλίου 2013 .-
~ ~ http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.gr/2013/07/05-2013.html , ΥΓΕΙΑ  ΓΙΑ  ΟΛΟΥΣ -  Ιατρικά  Θέματα  ,  Παρασκευή  05  Ιουλίου  2013.-
~ http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.gr/2013/07/06-2013.html  , Το αγιάζι της ενημέρωσης Σάββατο 06 Ιουλίου 2013 .-
~~  http://stamos-dynami.blogspot.gr/2013/07/05-2013.html , Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης  Παρασκευή  05  Ιουλίου  2013.-
~ http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.gr/2013/07/06-2013.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Σάββατο 06 Ιουλίου 2013.-
~ http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.gr/2013/07/06-2013.html , Αυτά  που  γράφονται και  αυτά που μας γράφουν  Σάββατο 06  Ιουλίου  2013 .-
~ http://httpdimmetoparfarablogspotcom.blogspot.gr/2013/07/07-2014.html , Το αγιάζι τηςς ενημέρωσης Κυριακή 07 Ιουλίου 2014 .-
~


***
** ΜΕΝΟΥΝΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ 2012 - 20133 : ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ  
*

 

~* http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/11/blog-post_21.html, Τετάρτη, 21 Νοεμβρίου 2012 , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ .- (1)  .-
** http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/11/blog-post_22.html, Πέμπτη, 22 Νοεμβρίου 2012 , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ .- (2)
~**
http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/11/3.html, Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου 2012 , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ (3) .-
~**
http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/11/4.html, Σάββατο, 24 Νοεμβρίου 2012 , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ (4) .-
~**
http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/11/5.html, Κυριακή, 25 Νοεμβρίου 2012 , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ (5) .-
~**
http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/11/6.html, ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ (6) : Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012 ,.-
~**
http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/11/7.html, Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2012 , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ .
~**
http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/12/8_18.htmlΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ (8) .- ,
~**
http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.gr/2013/01/19-20-01-2013.html, ΜΕΝΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ , ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ Σ/Κ 19 και 20 -01 -2013 στο Χιονοδρομικό Χελμού Καλαβρύτων.- (9).-
*** ***
http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2013/02/9-10-2013.html , ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ -video , Σ/Κ 09καί 10Φεβρουαρίου 2013 .-(10).-
~**
http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2013/02/blog-post.html , ΜΕΝΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ !!!! διαδρομές - εκδρομές ...... περιηγήσεις.....
Επίσκεψη στα Φιλιατρά γιορτή αγιορτή Αγίου Χαραλάμπου ,Μιά ημερήσια διαδρομή ,Σάββατο 09 Φεβρουαρίου 2013 .- (11) .-
~** http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2013/03/27-2013.html , ΜΕΝΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ :
Τετάρτη 27Μαρτίου 2013 .- (12α)

~** http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2013/02/19-2013.htmln , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ .-
~*
http://arfara-kalamata-greece.blogspot.gr/2013/03/28-2013.html , Η Ελλάδα μέσα από φωτογραφίες28 Μαρτίου 2013 .-
~ http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2013/04/20-21-2013_22.html ,Σαββατοκύριακο 20 καί21 Απριλίου Διαδρομές - διήμερη εκδρομή στην Βοιωτία και Β. Εύβοια 2013, ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ καί ΜΑΘΑΙΝOΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ.-
~ http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2013/04/23-2013.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Τρίτη 23 Απριλίου 2013
~ http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2013/05/17-05-2013.html ,
Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Παρασκευή 17-05-2013 : Μένουμε
Βλέπουμε Ζούμε Μαθαίνουμε ΕΛΛΑΔΑ.-
~
http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2013/05/17-05-2013.html , Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Μένουμε Βλέπουμε Ζούμε Μαθαίνουμε Ελλαδα
Παρασκευή 17-05-2013.-

~  http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2013/05/17-05-2013.html , Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Μένουμε Βλέπουμε Ζούμε Μαθαίνουμε Ελλαδα
Παρασκευή 17-05-2013.-
  
 ~ http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2013/05/17-2013.html ,Η ΕΛΛΑΔΑ μέσα από Φωτογραφίες Παρασκευή 17 Μαΐου 2013.- ~ http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2013/05/17-05-2013.html , Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΑ από φωτογραφίες Παρασκευή 17-05-2013 : Μένουμε , Βλέπουμε , Ζούμε , Μαθαίνουμε ΕΛΛΑΔΑ
~ http://arfara-messinias-stamos.blogspot.gr/2013/05/22-05-2013.html , ΑΡΦΑΡΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ , Ιστορικές διαδρομές Αναδημοσίευση Τετάρτη 22-05-2013.-
 ~ http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2013/06/17-2013.html , Κυριακή στην Αίγινα , Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013.-
http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2013/06/blog-post.html  , Διαδρομές μέσα από Βίντεο - ερασιτεχνικά- στην όμορφη Ελλάδα  μας : Πέμπτη 27 Ιουνίου  2013 .-
~ http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2013/06/29-2013.html  , Άρωμα Ελλάδας Σάββατο 29 Ιουνίου 2013.-
***
~**  BINTEOΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ...ΒΙΝΤΕΟΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ :

~  http://www.youtube.com/stamos01 , =           2565   video.-
~  http://www.youtube.com/stamatios01 , =       1031   video.-
~  http://www.youtube.com/vlasiskal , =           1031  video.-
                                                         Σύνολο  :  4627    βίντεο ανηρτημένα .-

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου