ΓΕΦΥΡΑ ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ , ΡΙΟΥ - ΑΝΤΙΡΙΟΥ

ΓΕΦΥΡΑ  ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ , ΡΙΟΥ - ΑΝΤΙΡΙΟΥ

Τετάρτη 7 Αυγούστου 2013

Το αγιάζι της ενημέρωσης Πέμπτη 08 Αυγούστου 2013

Το  αγιάζι της  ενημέρωσης  Πέμπτη  08  Αυγούστου  2013  :

***  ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ  καί  Άλλα  :



*** Οδός Μπούτη και νησίδα στην Υπαπαντής!          
Ότι οι χάρτες στις στάσεις των αστικών λεωφορείων, είναι γνωστό, έχουν λάθη. Να βρω όμως την οδό Μπούτη (αντί Μπούτση) αλλά και νησίδα μέσα στην οδό Υπαπαντής δεν το περίμενα.
Επειδή οι χάρτες μόνο μπερδεύουν τον κόσμο καλύτερο θα ήταν να ξηλωθούν.
  ΥΓ: Όπως κοίταγα το χάρτη βρήκα και την οδό Αίγυπτου (αντί Αιπύτου)
Άντε καλορίζικη κι αυτή.    Π.Μπ.



*** Πόρτα εξόδου για δεκάδες τραπεζοϋπαλλήλους και στη Μεσσηνία         
          Η τρόικα και το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ) σπρώχνουν δεκάδες εργαζομένους στα υποκαταστήματα τραπεζών στη Μεσσηνία προς την έξοδο.
Σύμφωνα με το μέλος διοίκησης της ΟΤΟΕ και γραμματέα του Εργατικού Κέντρου Καλαμάτας Παν. Στέφανο, ο ακριβής αριθμός δεν έχει ακόμα προσδιοριστεί, αλλά εκτιμάται πως αρκετοί θα είναι αυτοί που θα βρεθούν εκτός κλάδου μέχρι το τέλος του 2014.
Όπως, πάντως, μας δήλωσε, αυτό θα γίνει κατ' αρχήν  με προγράμματα εθελουσίας εξόδου, που έχουν ξεκινήσει ή θα αρχίσουν να «τρέχουν» από το φθινόπωρο, και διασφαλίζουν πλήρη αποζημίωση, κάλυψη ασφαλιστικών εισφορών και επιπλέον χρήματα, ανάλογα με την προϋπηρεσία, μέχρι πρόσθετες κοινωνικές πρόνοιες για ειδικές κατηγορίες εργαζομένων.
Ωστόσο, παραδέχεται πως πρόκειται για τη μεγαλύτερη «έξοδο εργαζομένων» που θα έχει σημειωθεί ιστορικά για τον κλάδο, ενώ δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να υπάρξει ανάλογη συνέχεια το 2015.  Παράλληλα, βέβαια, αναμένεται και σημαντική συρρίκνωση του αριθμού των υποκαταστημάτων τραπεζών που υπάρχουν στη Μεσσηνία.
Γενικότερα, ο κ. Στέφανος, σημείωσε ότι υπολογίζεται πως συνολικά στην τριετία 2013-2015 θα αποχωρήσουν με προγράμματα εθελουσίας και συνταξιοδότηση περί τους 18.000 με 20.000 εργαζομένους.
Στον αριθμό αυτό δεν υπολογίζονται υπάλληλοι κάποιων τραπεζών που απορροφώνται από τους συστημικούς ομίλους με αλλαγή της σύμβασης-σχέσης εργασίας και οι οποίοι πιθανότατα θα κινδυνεύσουν να βρεθούν εκτός εργασίας με τη λήξη των νέων 6μηνων συμβάσεών τους.
Ενδεικτική θεωρείται από παράγοντες του κλάδου η περίπτωση πολλών εργαζομένων της Probank, που μετά την απορρόφησή της από την Εθνική παραμένουν μεν στο καθεστώς της πρότερης μισθοδοσίας τους, αλλά μόνο για έξι μήνες.
Προσώρας δεν έχει υπάρξει επίσημη θέση ούτε της Εθνικής, ούτε της Ομοσπονδίας ή των Συλλόγων Εργαζομένων για το εάν όντως υπάρχει ο κίνδυνος να βρεθούν -διά της... πλαγίας- εκτός εργασίας εκατοντάδες εργαζόμενοι.
Σύμφωνα με τις προσταγές της τρόικας και του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, οι τράπεζες θα πρέπει να μειώσουν 35%-40% το λειτουργικό κόστος τους μέχρι το 2015, προχωρώντας σε δραστική μείωση του αριθμού των εργαζομένων, αλλά και σε παράλληλο περιορισμό του δικτύου τους.
Από το μέχρι τώρα ρυθμό (για τους πρώτους έξι μήνες του 2013) κλεισίματος καταστημάτων σε μεγάλα αστικά κέντρα, η αναλογία μπορεί να φτάσει μέχρι το 4:1. Πάντως, εκτός των άλλων, η δραστική συρρίκνωση δικτύων, αναπόφευκτα θα έχει και νέες αρνητικές επιπτώσεις στη «νεκρή» αγορά ακινήτων.  Του Αντώνη Πετρόγιαννη .
 
*** Σπίτι τους έγινε ο δρόμος, μετά την κατεδάφιση (Φωτογραφίες)   
       
 
    Στην ιστορία με την απομάκρυνση των Ρομά από την περιοχή "Παλιάμπελα" υπάρχουν δύο δεδομένα. Ένα γενικό και ένα ειδικό. Το πρώτο είναι ότι η παραβατική συμπεριφορά μερίδας της συγκεκριμένης φυλής στη Μεσσηνία έχει φτάσει στο μη περαιτέρω, κάνοντας αβίωτη τη ζωή των υπόλοιπων κατοίκων, που βλέπουν τα σπίτια τους να "σηκώνονται" στην κυριολεξία. Το ειδικό είναι ότι ο δήμος Καλαμάτας νόμιμα προχώρησε στην κατεδάφιση του οικισμού, αφού ο χώρος είχε καταληφθεί παράνομα για δεκαετίες.
 Με τις δύο αυτές παρατηρήσεις δεν λύνεται όμως κανένα πρόβλημα. Το αντίθετο, δημιουργείται ένα καινούργιο, ανθρωπιστικό, όσο κι αν εξοργίζονται ορισμένοι, οι οποίοι προτιμούν το ελληνικό κράτος να εφαρμόσει ναζιστικές μεθόδους, προχωρώντας στην, με οποιοδήποτε τρόπο,  φυσική εξόντωση των Ρομά.
Οι οικογένειες που απομακρύνθηκαν από τα "Παλιάμπελα", που θα μείνουν; Μιλάμε για Έλληνες πολίτες, οι οποίοι πληρώνουν τους όποιους φόρους τους, στέλνουν τα παιδιά τους σχολείο, και, προσπαθούν να τα φέρουν...βόλτα με το δικό τους τρόπο.
Ο δήμος Καλαμάτας παρουσιάστηκε απροετοίμαστος στα νέα δεδομένα. Δεν φρόντισε ούτε καν να ανοίξει το δημοτικό παντοπωλείο ώστε να μοιράσει κάποια κουτιά γάλα για τα μικρά παιδιά. Η Περιφέρεια αγανακτεί με την όλη κατάσταση, ο περιφερειάρχης είχε ζητήσει την κατεδάφιση όλων των καταυλισμών της Πελοποννήσου με πρόσχημα την καταπολέμηση της εγκληματικότητας και του παρεμπορίου.
 Μάλιστα, πριν από μήνες έκανε και μια βόλτα από τη "Μπιρμπίτα" και μόνο που δεν βγήκε από τα ρούχα του με την κατάσταση που αντίκρισε. Επί του πρακτέου, όμως, ρίχνει την ευθύνη στους δήμους. Ωραία πολιτική, αν και σε εμάς μοιάζει να έχει δόσεις ρατσισμού.
Από την πλευρά του, ο δήμαρχος Καλαμάτας Παν. Νίκας ζητάει οι Ρομά να πάνε στη "Μπιρμπίτα" και στη "Μακαρία", περιοχές που αγοράστηκαν με χρήματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης για να φιλοξενήσουν  τσιγγάνους. Γνωρίζει όμως ότι η κατάσταση που βρίσκεται σήμερα η "Μπιρμπίτα" δεν ενδείκνυται ούτε για φιλοξενία...ζώων. Γιατί συνέβη αυτό, δεν φαίνεται να ενδιαφέρει κανέναν αρμόδιο εισαγγελέα.
Αποτέλεσμα όλου αυτού του αλαλούμ, είναι κάποιοι Ρομά και τα παιδιά τους να κοιμούνται τώρα στους δρόμους ή στα χαλάσματα που υπάρχουν στα "Παλιάμπελα". Και όλοι νιώθουν ικανοποιημένοι. Εκτός φυσικά από τους τσιγγάνους, για τους οποίους κανείς δεν είχε λάβει μέριμνα για τη μετεγκατάστασή τους.  Του Αντώνη Πετρόγιαννη
 
*** Με 3 ελαφρά τραυματίες η καραμπόλα με 4 αυτοκίνητα στη νέα είσοδο Καλαμάτας (Φωτογραφίες)  
         
 
    Τρία άτομα τραυματίσθηκαν ελαφρά, σε καραμπόλα 4 αυτοκινήτων, που σημειώθηκε χθες το πρωί στη νέα είσοδο Καλαμάτας.
Για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, ο οδηγός τού ενός αυτοκινήτου, που εκινείτο στο ρεύμα εισόδου της Καλαμάτας, ξέφυγε της πορείας του και περνώντας πάνω από τη νησίδα, βρέθηκε στο αντίθετο ρεύμα  κυκλοφορίας.
Με την αιφνίδια είσοδο του αυτοκινήτου στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, συγκρούσθηκε και στη συνέχεια αυτά μεταξύ τους, με ένα αυτοκίνητο, ένα φορτηγάκι και ένα τζιπ.
Ευτυχώς από τη σύγκρουση, από τα συνολικά 5 άτομα  που επέβαιναν στα οχήματα,  κανείς δεν τραυματίσθηκε σοβαρά, παρά μόνο τρια από αυτά διακομίσθηκαν στο Νοσοκομείο Καλαμάτας με ελαφρά τραύματα.
 
***  Το τελικό σχέδιο του υπουργείου Παιδείας για το νέο Λύκειο         
            Σημαντικές αλλαγές περιλαμβάνει το τελικό σχεδιο του υπουργείου Παιδείας για το νέο Λύκειο και τις πανελλαδικές, οι οποίες μάλιστα θα τεθούν σε εφαρμογή από τη νέα σχολική χρονιά (2013-2014).
Το σχέδιο για τις πανελλαδικές θα ενταχθεί στο νομοσχέδιο για το νέο Γενικό και Επαγγελματικό Λύκειο, το οποίο παρουσιάζεται εντός των ημερών.
Οι βασικές αλλαγές, όπως παρουσιάζονται στον Τύπο της Πέμπτης, έχουν ως εξής:
   Μειώνονται από 6 σε 4 τα μαθήματα στις πανελλαδικές
  • Θα μετρά ο βαθμός του απολυτηρίου και των τριών τάξεων για την εισαγωγή σε ΑΕΙ και ΤΕΙ
  • Το 50% των εξεταζόμενων εξεταζόμενων θεμάτων θα προέρχονται από τράπεζα θεμάτων και θα είναι κοινά για όλους τους μαθητές λυκείων
  • Πριμ στους υποψήφιους όταν οι βαθμοί των πανελλαδικών είναι υψηλότεροι από τους αντίστοιχους του απολυτηρίου
  • Μειώνονται σε 4 τα επιστημονικά πεδία
  • Ξεχωριστό θα είναι το πεδίο για τις στρατιωτικές-αστυνομικές σχολές
  • Τα ΑΕΙ θα έχουν τη δυνατότητα να ορίζουν συντελεστές βαρύτητας σε ορισμένα μαθήματα
  • Προαιρετική τάξη μαθητείας 1 έτους στα ΕΠΑΛ σε συνεργασία με τον ΟΑΕΔ
  • Ιδρύεται Εθνικός Οργανισμός Εξετάσεων για όλα τα θέματα που έχουν να κάνουν με αυτέςNewsroom ΔΟΛ
 
*** Ελαφρύς και πολύχρωμος…       
  
Του Αντώνη Πετρόγιαννη
 ΤΙΠΟΤΑ δε μοιάζει αληθινό το καλοκαίρι. Το σταθερό μας όνειρο, σαν διάλειμμα ανάμεσα σε δύο δύσκολες μέρες. Κι όταν λίγο πριν βασιλέψει ο ήλιος, μισοβυθισμένος στην άμμο, σηκώνεις τα χέρια ψηλά και φωνάζεις «έτσι θέλω να ζω, γαμώ το!» δεν έρχεται καμία απάντηση. Αν κάνεις ησυχία, ίσως ακούσεις κάποιο γέλιο.
  Άλλος ένας που νομίζει πως μπορεί να ζητάει τέτοια πράγματα. Ελευθερία άκοπη, ξεγνοιασιά ανέφελη και καλό καιρό. Το καλοκαίρι είναι εκεχειρία. Όχι ειρήνη, εκεχειρία. Να θάψουμε τους νεκρούς του χειμώνα, να καθαρίσουμε το πεδίο της μάχης και να επιστρέψουμε τον Σεπτέμβριο στα αίματα. Το κακό δε σταματάει, δεν αναβάλλει, αλλά εσύ, αν δε μείνεις λίγο πίσω, δε θα έχεις κανέναν εαυτό να δώσεις σε καμία μάχη. Δε γίνεται να ζεις συνέχεια με το σπαθί στο χέρι. Η ζωή είναι αγώνας, λένε πολλοί. Είναι και αγώνας. Αυτός ο σύνδεσμος είναι το υποστύλωμα που συγκρατεί την τραμπάλα, το ζύγι.
  Είναι και τα μακροβούτια, που ο μόνος σου αγώνας είναι να κρατήσεις την αναπνοή σου. Είναι και όλη η αφέλεια μιας κουβέντας που δε βγάζει πουθενά, γιατί δε γίνεται για να καταλήξει κάπου, αλλά για να ξοδευτούμε μέσα στους φίλους, στην παρέα. Όλες οι άλλες προσπάθειες έχουν κάποιες σκιές, μία αμφισβήτηση, μία διάθλαση ανάμεσα σε αυτό που νομίζεις και σε αυτό που πραγματικά πετυχαίνεις.
  Το καλοκαίρι απαξιοίς. Είσαι υπεράνω. Ό,τι το χειμώνα σού καρφώνει το μυαλό στο ταβάνι, ό,τι παίζει μακρόσυρτα ταξίμια με τα νεύρα σου, ό,τι αισθάνεσαι πως σε λιγοστεύει τρώγοντας από το σώμα σου, γίνονται εκκρεμότητες που τις παγώνεις. Λογαριασμοί που δεν τους ξεχνάς μεν, αλλά δε σκίζεσαι και να τους εξοφλήσεις.
  Το καλοκαίρι «χάνεις» τους φίλους σου. Κάποιους. Εξαφανίζονται τα τριήμερα, στα τηλέφωνα ακούς για τοποθεσίες, χωριά και παραλίες που ξεχνάς αμέσως, κι όταν ψάχνεις παρέα για το βράδυ, δεν έχεις ιδέα για το ποια σύνθεση είναι διαθέσιμη. Στο σχολείο κάναμε τρεις μήνες να δούμε τους συμμαθητές μας. Κάθε μέρα, το χειμώνα, τόσες ώρες μαζί, αλλά οι ζωές μας είχαν ένα μεγάλο κρυφό σημείο, μια ολόκληρη άγνωστη περίοδο. Κάτι που δεν μπορούσες να δεις. Τα καλοκαίρια τους.
  Το καλοκαίρι είναι τα ρούχα. Τόσες σαχλαμαρίτσες τυπωμένες σε t-shirt και τόσες τυφλές «ψαλιδιές» σε φορέματα και φούστες, σε μία ιδιότυπη μόδα που περισσότερο μοιάζει με χλευασμό της κανονικότητας, της συμμετρίας και της αρμονίας. Όμως, υπάρχει μία εσωτερική ηρεμία σε αυτήν τη συμπεριφορά κλόουν. Είσαι ελαφρύς και πολύχρωμος.
  Είναι και τα τραγούδια. Τα φωτεινά, τα ανέμελα, αλλά και τα άλλα. Που μετράνε τη ζωή με καλοκαίρια. Ο στίχος από ένα τραγούδι που έγραψαν οι Συνήθεις Ύποπτοι. «Πόσα καλοκαίρια σού έμειναν ακόμα που θα ξεγλιστράς από του χάροντα το στόμα;».  
 
*** 2ρο Μεγάλο Ψέμα στα Ελληνικά Ιστολόγια: Μαγνητική καιταιγίδα θα πλήξει την χώρα 
Σε κατάσταση ετοιμότητας βρίσκονται οι αρμόδιες αρχές καθώς και πολλοί επιστήμονες για την επικείμενη μαγνητική καταιγίδα που αναμένεται να πλήξει την χώρα μας την τετάρτη.
Το φαινόμενο αποτελεί ουσιαστικά, σύμφωνα με το newsbomb, την κατάληξη ηλιακών εκρήξεων, όπου μεγάλες ποσότητες φορτισμένων σωματιδίων εκτοξεύονται από την επιφάνεια του ήλιου με ταχύτητες που φτάνουν έως και 1200 χιλιόμετρα το δευτερόλεπτο και αλληλεπιδρούν με το μαγνητικό πεδίο της γης.
«Τότε αλληλεπιδρούν με το μαγνητικό πεδίο της Γης, το οποίο και συλλαμβάνει πολλά από τα φορτισμένα σωματίδια. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να επηρεάζεται το μαγνητικό πεδίο του πλανήτη μας προκαλώντας σοβαρές διαταραχές. Οι μαγνητικές καταιγίδες συμβαίνουν συχνά, ίσως και πάνω από μία φορά τον μήνα, και δεν είναι πάντα εύκολο να προβλεφθούν» εξηγούν οι επιστήμονες.
Οι διαταραχές που προκαλούν, επηρεάζουν το 50 έως 75% του πληθυσμού αλλά σε διαφορετικό βαθμό για κάθε άνθρωπο. Ρώσοι ωστόσο επιστήμονες, που παρατηρούν τη βιολογία του διαστήματος, θεωρούν το φαινόμενο «υπεύθυνο» για ενοχλήσεις σε όσους υποφέρουν από υπέρταση, υπόταση ή καρδιακές παθήσεις.
Μιλώντας σε καθημερινή εφημερίδα ο επιστημονικός συνεργάτης του Δημόκριτου, Νίκος Κατσαρός τόνισε ότι για την Ελλάδα έχει σημάνει «πορτοκαλί συναγερμός» (σ.σ.: ένα στάδιο πριν από τον «κόκκινο»).
«Οταν το 2005 ανάλογη μαγνητική καταιγίδα είχε πλήξει τον Καναδά και τις πολιτείες του Κεμπέκ είχε δημιουργηθεί συσκότιση για περισσότερες από πέντε ώρες» σημείωσε και πρόσθεσε: «Είναι λοιπόν πιθανόν να επηρεαστούν στη χώρα μας οι τηλεπικοινωνίες, να μειωθεί η ορατότητα (νιφάδες) στις τηλεοράσεις, να προκληθούν παρεμβολές στη ραδιοφωνία, στους δορυφόρους τηλεπικοινωνίας και καταστροφές στα συστήματα ηλεκτρικής ενέργειας».
«Οι μαγνητικές καταιγίδες επηρεάζουν κυρίως εκείνους που υποφέρουν από υπέρταση, υπόταση και καρδιακές παθήσεις. Επίσης προκαλούν πονοκεφάλους, ζαλάδες, ημικρανίες, αϋπνία, καχεξία, πτώση της πίεσης και γενικά νωθρότητα και χαμηλή ζωτικότητα» λέει ο κ. Κατσαρός.
«Οι Ρώσοι επιστήμονες αποδίδουν τα γεγονότα αυτά στο ότι οι διακυμάνσεις του μαγνητικού πεδίου επιβραδύνουν τη ροή του αίματος και προκαλείται μεταξύ άλλων υποξία (δηλαδή έλλειψη οξυγόνου). Επίσης πιστεύουν ότι επηρεάζονται και η ανθρώπινη συμπεριφορά και διάθεση».
 
   ~**  BINTEOΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ...ΒΙΝΤΕΟΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ :
~  http://www.youtube.com/stamos01 , =           2584   video.-
~  http://www.youtube.com/stamatios01 , =       1084   video.-
~  http://www.youtube.com/vlasiskal , =           1086   video.-
                                                         Σύνολο  :  4754     βίντεο ανηρτημένα .-
 
 ***  ΑΠΟ  ΤΙΣ  ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ  ΤΟΥ  ΙΟΥΛΙΟΥ  2013 :
~ http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2013/07/23-2013.html  , Το αγιάζι  της ενημέρωσης  Τρίτη  23  Ιουλίου  2013.-
~ http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2013/07/24-2013.html , Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης  Τετάρτη  24  Ιουλίου  2013 .-
~ http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2013/07/25-2013.html , Το  αγιάζι  της ενημέρωσης Πέμπτη  25  Ιουλίου  2013 .-
~ http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2013/07/26-2013.html , Το  αγιάζι  της ενημέρωσης  Παρασκεύ  26  Ιουλίου  2013 .-
~  http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.gr/2013/07/27-2013.html , Το αγιάζι  της  ενημέρωσης Σάββατο  27  Ιουλίου  2013.-
~ http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.gr/2013/07/29-2013.html , Το  αγιάζι   της  ενημέρωσης  Δευτέρα  29  Ιουλίου  2013 .-
~ http://httpdimmetoparfarablogspotcom.blogspot.gr/2013/07/30-2013.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης 30 Ιουλίου 2013.-
~  http://snsarfara.blogspot.gr/2013/07/31-2013.html , Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης  Τετάρτη  31  Ιουλίου   2013 .-
 *** ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ  2013 :
~ http://arfara-messinias-stamos.blogspot.gr/2013/07/13-2013.html , Από  όσα γράφοντε διαβάζουμε  καί   ακούμε Σάββατο 13  Ιουλίου  2013.-  
~ http://snsstamoskal.blogspot.gr/2013/07/30-2013.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Τρίτη 30 Ιουλίου 2013 .-
~ http://arfara-messinias-stamos.blogspot.gr/2013/08/01-02-08-2013-03-2013.html , Προσκύνημα  στην ΤΗΝΟ  01 καί 02 -08 -2013 ,  Σάββατο  03 Αυγούστου  2013.-
~ http://dimmetoparfara.blogspot.gr/2013/08/03-2013.html , Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης  Σάββατο 03  Αυγούστου  2013.-
~ http://arfara-kalamata-greece.blogspot.gr/2013/08/04-2013.html , Το  αγιάζι  της ενημέρωσης  Κυριακή  04  Αυγούστου  2013 .-
~ http://arfara-messinia-stamos.blogspot.gr/2013/08/04-2013.html , Όμορφα  και  ωραία νέα Κυριακή  04  Αυγούστου  2013.-
~ http://stamos-dynami.blogspot.gr/2013/08/05-2013.html , Το  αγιάζι  της  Ενημέρωσης  Δευτέρα 05  Αυγούστου  2013.-
~ http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.gr/2013/08/05-2013.html  , Όμορφα  και  ώραία  Νέα  Δευτέρα  05  Αυγούστου 2013 .-
~ http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2013/08/06-2013.html , Το  αγιάζι  της ενημέρωσης Τρίτη  06 Αυγούστου  2013.-
~ http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.gr/2013/08/07-2013.html , Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης  Τετάρτη  07  Αυγούστου  2013 .-
http://httpdimmetoparfarablogspotcom.blogspot.gr/2013/08/08-2013.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Πέμπτη 08 Αυγούστου 2013 .-
~
 ** ΜΕΝΟΥΝΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ 2012 - 20133 : ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ  

~* http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/11/blog-post_21.html, Τετάρτη, 21 Νοεμβρίου 2012 , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ .- (1)  .-
** http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/11/blog-post_22.html, Πέμπτη, 22 Νοεμβρίου 2012 , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ .- (2)
~**
http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/11/3.html, Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου 2012 , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ (3) .-
~**
http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/11/4.html, Σάββατο, 24 Νοεμβρίου 2012 , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ (4) .-
~**
http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/11/5.html, Κυριακή, 25 Νοεμβρίου 2012 , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ (5) .-
~**
http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/11/6.html, ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ (6) : Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012 ,.-
~**
http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/11/7.html, Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2012 , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ .
~**
http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/12/8_18.htmlΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ (8) .- ,
~**
http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.gr/2013/01/19-20-01-2013.html, ΜΕΝΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ , ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ Σ/Κ 19 και 20 -01 -2013 στο Χιονοδρομικό Χελμού Καλαβρύτων.- (9).-
*** ***
http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2013/02/9-10-2013.html , ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ -video , Σ/Κ 09καί 10Φεβρουαρίου 2013 .-(10).-
~** http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2013/02/blog-post.html , ΜΕΝΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ !!!! διαδρομές - εκδρομές ...... περιηγήσεις.....
Επίσκεψη στα Φιλιατρά γιορτή αγιορτή Αγίου Χαραλάμπου ,Μιά ημερήσια διαδρομή ,Σάββατο 09 Φεβρουαρίου 2013 .- (11) .-
~** http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2013/03/27-2013.html , ΜΕΝΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ :
Τετάρτη 27Μαρτίου 2013 .- (12α)

~** http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2013/02/19-2013.htmln , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ .-
~*
http://arfara-kalamata-greece.blogspot.gr/2013/03/28-2013.html , Η Ελλάδα μέσα από φωτογραφίες28 Μαρτίου 2013 .-
~ http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2013/04/20-21-2013_22.html ,Σαββατοκύριακο 20 καί21 Απριλίου Διαδρομές - διήμερη εκδρομή στην Βοιωτία και Β. Εύβοια 2013, ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ καί ΜΑΘΑΙΝOΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ.-
~ http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2013/04/23-2013.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Τρίτη 23 Απριλίου 2013
~ http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2013/05/17-05-2013.html ,
Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Παρασκευή 17-05-2013 : Μένουμε
Βλέπουμε Ζούμε Μαθαίνουμε ΕΛΛΑΔΑ.-
~
http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2013/05/17-05-2013.html , Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Μένουμε Βλέπουμε Ζούμε Μαθαίνουμε Ελλαδα
Παρασκευή 17-05-2013.-
~  http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2013/05/17-05-2013.html , Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Μένουμε Βλέπουμε Ζούμε Μαθαίνουμε Ελλαδα
Παρασκευή 17-05-2013.-
   ~ http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2013/05/17-2013.html ,Η ΕΛΛΑΔΑ μέσα από Φωτογραφίες Παρασκευή 17 Μαΐου 2013.- ~ http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2013/05/17-05-2013.html , Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΑ από φωτογραφίες Παρασκευή 17-05-2013 : Μένουμε , Βλέπουμε , Ζούμε , Μαθαίνουμε ΕΛΛΑΔΑ
~ http://arfara-messinias-stamos.blogspot.gr/2013/05/22-05-2013.html , ΑΡΦΑΡΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ , Ιστορικές διαδρομές Αναδημοσίευση Τετάρτη 22-05-2013.-
 ~ http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2013/06/17-2013.html , Κυριακή στην Αίγινα , Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013.-
http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2013/06/blog-post.html  , Διαδρομές μέσα από Βίντεο - ερασιτεχνικά- στην όμορφη Ελλάδα  μας : Πέμπτη 27 Ιουνίου  2013 .-
~ http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2013/06/29-2013.html  , Άρωμα Ελλάδας Σάββατο 29 Ιουνίου 2013.-
~
 
***

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου