ΓΕΦΥΡΑ ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ , ΡΙΟΥ - ΑΝΤΙΡΙΟΥ

ΓΕΦΥΡΑ  ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ , ΡΙΟΥ - ΑΝΤΙΡΙΟΥ

Τετάρτη, 26 Μαρτίου 2014

Το αγιάζι της ενημέρωσης Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης  Τετάρτη  26  Μαρτίου  2014 :

***  Μεσσηνιακά   και  άλλα  :

***  Μείον 56% η φετινή ελληνική παραγωγή ελαιολάδου σε σχέση με πέρυσι         
           
Ελάχιστη η αύξηση στην τιμή, οι ανάγκες καλύφθηκαν από εισαγωγές
Επιβεβαιώνεται η μεγάλη μείωση της ελληνικής παραγωγής ελαιολάδου, σύμφωνα με τα στοιχεία τα οποία παρουσιάζει το Διεθνές Συμβούλιο Ελαιολάδου (IOC) στο τελευταίο ενημερωτικό δελτίο του Φεβρουαρίου του 2014.
Ειδικότερα, σύμφωνα με τις τελευταίες εκτιμήσεις, φέτος η ελληνική παραγωγή θα είναι μικρότερη από 157.000 τόνους, παρουσιάζοντας μείωση κατά 200.000 τόνους σε σχέση με την περσινή (ποσοστό -56%).
Ωστόσο, προβληματίζει η τιμή παραγωγού, που εμφανίζει αύξηση μόλις 1% σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή, κάτι που σημαίνει ότι τις ανάγκες της αγοράς καλύπτουν οι εισαγωγές ελαιολάδου.
Όσον αφορά στην Ισπανία, σύμφωνα με τον IOC, η φετινή παραγωγή ελαιολάδου φαίνεται να είναι αυξημένη σε σχέση με τις αρχικές εκτιμήσεις και να ανέλθει σε 1.595.400 τόνους (αρχικές εκτιμήσεις έκαναν λόγο για 1.536.000 τόνους).
Στην Ιταλία, σύμφωνα με τις τελευταίες εκτιμήσεις, η φετινή παραγωγή κυμαίνεται στους 450.000 τόνους, ενώ στην Πορτογαλία παρουσιάζει αύξηση και κυμαίνεται στους 85.000 τόνους. Η παραγωγή ελαιολάδου στην Τουρκία κυμαίνεται στους 130.000 τόνους (50.000 τόνοι λιγότεροι από τις αρχικές εκτιμήσεις).
Το διεθνές εμπόριο ελαιολάδου και πυρηνελαίου, μεταξύ Οκτωβρίου και Δεκεμβρίου 2013, παρουσίασε μείωση κατά 25% στην Αυστραλία, 20% στην Κίνα, 10% σε Βραζιλία και ΗΠΑ, 9% σε Ρωσία, 8% σε Καναδά και 1% σε Ιαπωνία.
  Οι τιμές παραγωγού για το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
Σύμφωνα με τον IOC, στην Ισπανία παρουσιάζεται μια τάση για μείωση της τιμής παραγωγού. Ωστόσο, μετά την πτώση στα 1,97 ευρώ/κιλό που έγινε τη δεύτερη εβδομάδα του Ιανουαρίου, διαμορφώθηκαν στα 2,01 ευρώ/κιλό την τελευταία εβδομάδα του Φεβρουαρίου. Αυτό το επίπεδο των τιμών είναι μειωμένο, κατά 33%, σε σχέση με τις περσινές τιμές παραγωγού.
Στην Ιταλία, μετά την πτώση μέχρι τις αρχές του Δεκέμβρη του 2013, οι τιμές παραγωγού άρχισαν να αυξάνονται, φτάνοντας στα 3,12 ευρώ/κιλό στο τέλος του Φεβρουαρίου. Οι τιμές αυτές είναι μειωμένες, σε ποσοστό 2%, σε σχέση με πέρσι.
Στην Ελλάδα, από τα μέσα Δεκεμβρίου 2013 έως τα τέλη του Ιανουαρίου 2014, οι τιμές παραγωγού διατηρήθηκαν σταθερές στα 2,46 ευρώ/κιλό. Στη συνέχεια είχαμε αύξηση το Φεβρουάριο στα 2,49 ευρώ/ κιλό. Η τιμή αυτή είναι αυξημένη (σε ποσοστό μόλις 1%) σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή.
  Εισαγωγές ελαιολάδου στη χώρα μας
Μεγάλη έκταση, πάντως, φαίνεται να έχουν πάρει οι εισαγωγές ισπανικών ελαιόλαδων το τελευταίο διάστημα στην Ελλάδα, προκαλώντας όχι μόνο ανησυχία, αλλά και απογοήτευση στον παραγωγικό και εμπορικό κόσμο της χώρας
Σύμφωνα με δηλώσεις του δρος Νίκου Μιχελάκη, που είναι επιστημονικός σύμβουλος του ΣΕΔΗΚ και πρώην διευθυντής του Ινστιτούτου Ελιάς Χανίων, βασικές πύλες εισόδου των ιταλικών και ισπανικών λαδιών ήταν, κυρίως, τα λιμάνια Ηρακλείου, Πάτρας και Ηγουμενίτσας. Μέχρι σήμερα, βάσει επισήμων στοιχείων, έχουν εισαχθεί 1.255 τόνοι ελαιολάδου, από τους οποίους 648 τόνοι είναι εξαιρετικό παρθένο, 282,5 τόνοι λαμπάντε (πολύ κακής ποιότητας) και 324 τόνοι ραφινέ. Αποδέκτες των εισαγωγών ήταν 14 επιχειρήσεις, για 4 από τις οποίες έχουν στοιχειοθετηθεί παραβάσεις για παράνομες ελληνοποιήσεις.
Από αυτές μία έχει διαπιστωθεί ότι ελληνοποίησε 55 τόνους εξαιρετικό παρθένο και παράλληλα βάφτισε λαδί «λαμπάντε» (χαμηλής ποιότητας) ως εξαιρετικό παρθένο. Το συγκεκριμένο φορτίο έφτασε στο λιμάνι της Πάτρας και οδηγήθηκε σε περιοχή της Πελοποννήσου για τυποποίηση. Μεγάλο, όμως, μέρος των ερευνών έχει εστιαστεί και στην Κρήτη, καθώς επιχειρήσεις του νησιού έχουν απορροφήσει το 50% των ποσοτήτων που εισήχθησαν στη χώρα.  ΠΗΓΗ: agrotypos

***  Ένταση και συγκρούσεις στο τέλος της παρέλασης στην Καλαμάτα (φωτογραφίες και βίντεο)
    
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Μεγάλη ένταση επικράτησε στο τέλος της παρέλασης στην Καλαμάτα όταν μέλη της ΟΛΜΕ, του ΣΥΡΙΖΑ και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ επιχείρησαν να διαμαρτυρούν κάνοντας πορεία.
Αστυνομική δύναμη εμπόδισε την είσοδο τους και τότε τα αίματα άναψαν, ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θανάσης Πετράκος ζητούσε από την Αστυνομία να φύγει από μπροστά τους, κάτι που τελικά δεν έγινε και ξεκίνησα οι μάχες σώμα με σώμα.
Στο σημείο έφθασαν δύο διμοιρίες των ματ, ενώ ξεκίνησε ένας κλεφτοπόλεμος με τους διαδηλωτές που προσπαθούσαν να μπουν στην παρέλαση από τα πλάγια.
Τελικά κατάφεραν να εισχωρήσουν αφού η παρέλαση είχε τελειώσει και οι επίσημοι είχαν αποχωρήσει, ενώ υπήρξαν λογομαχίες όταν η πορεία συναντήθηκε με άτομα της ακροδεξιάς ενώ υπήρξε και αποδοκιμασία από μερίδα κόσμου για την κίνηση των διαμαρτυρομένων να μπουν στην παρέλαση.    Video: 


***  Οι σημερινές εφημερίες των φαρμακείων

 Η απεργία των φαρμακοποιών θα έχει ως αποτέλεσμα τα φαρμακεία να έχουν κατεβασμένα ρολά, βέβαια χθες από το φαρμακευτικό σύλλογο ορίστηκε το πρόγραμμα εφημεριών. - 

***  Καλαμάτα- Μεσσηνία: Εξαγωγικές εταιρίες; Τοπικά προϊόντα; Τρόφιμα ποτά; Όλα είναι στον επαγγελματικό οδηγό της Μεσσηνίας

 Πλέον στην ιστοσελίδα του «Θάρρους» έχετε τη δυνατότητα να βρείτε έναν ενημερωμένο Οδηγό Επιχειρήσεων για την Καλαμάτα, αλλά και όλη τη Μεσσηνία. Εκεί μπορείτε να βρείτε από καφετέριες και εμπορικά καταστήματα μέχρι λογιστές και ιατρούς. Στόχος του Οδηγού η εξυπηρέτησή σας με μερικά μόνο κλικ. Αν θέλετε να δείτε τον Οδηγό Επιχειρήσεων, πατήστε εδώ Για να καταχωρήσετε και την δική σας επιχείρηση ή πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο 27210 22355 ή στο odigos@tharrosnews.gr

***  Αυτοκίνητο αναποδογύρισε στο δρόμο για τη Βέργα (φωτογραφίες)
 
  Ένα ακόμα τροχαίο είχαμε στην πόλη μας και πιο συγκεκριμένα στη στροφή της Εκκλησίας Αγίας Σιών όταν αυτοκίνητο κάτω από άγνωστες συνθήκες αναποδογύρισε, αποτέλεσμα είναι αυτή τη στιγμή να είναι κλειστός ο δρόμος, ενώ ο οδηγός είναι καλά στην υγεία του. -

*** Τιμήθηκε την Κυριακή στις Κιτριές η επέτειος συνάντησης των Μανιατών οπλαρχηγών
          
  Με δοξολογία που τελέστηκε στο ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στις Κιτριές, τίμησε την Κυριακή ο Δήμος Δυτικής Μάνης τα ιστορικά γεγονότα των Κιτριών και την απόφαση των Μανιατών να μπουν στον Αγώνα για την απελευθέρωση της Καλαμάτας και την ανάσταση του Γένους.
Στη δοξολογία χοροστάτησε ο αρχιμανδρίτης Σωφρόνιος και με το πέρας της οι παριστάμενοι έψαλαν τον Εθνικό Ύμνο. Ακολούθησε τρισάγιο στη μνήμη των πεσόντων προ του ηρώου και κατάθεση στεφάνων από τις τοπικές Αρχές, κόμματα, μεταξύ των οποίων της «Χρυσής Αυγής» και της «Ελληνικής Δράσης», και συλλόγους της περιοχής. Στην ομιλία του ο εκπαιδευτικός Στ. Πετρέας ανέφερε πως από τον καιρό της Άλωσης της Πόλης έως το 1821 είχαν εκδηλωθεί 72 επαναστατικές κινήσεις, που είχαν τοπικό χαρακτήρα, λόγω έλλειψης συντονισμού, κενό που κάλυψε η Φιλική Εταιρεία.
Ακολούθως, αναφέρθηκε στο ετοιμοπόλεμο των Μανιατών, στα όσα συνέβησαν πριν από την εκδήλωση της Επανάστασης και το φίλιωμα των Μανιατών, αλλά και στα γεγονότα που ακολούθησαν πριν από την απελευθέρωση της Καλαμάτας.
Ο ομιλητής αναφέρθηκε και στα όσα διαδραματίστηκαν στις Κιτριές, χαρακτηρίζοντας δίκαιη την προσπάθεια του Λυκούργου Γαϊτανάρου να καθιερωθεί η γιορτή, και στη συνέχεια μίλησε για τη συμμετοχή των Μανιατών σε όλες τις φάσεις της Επανάστασης. Χαρακτήρισε δε ως κομβικής σημασίας τις νίκες σε Βέργα, Δυρό και Πολυάραβο, υπογραμμίζοντας πως αν τα αποτελέσματά τους ήταν διαφορετικά, ίσως να μην υπήρχε ελεύθερη Ελλάδα.
Οι εκδηλώσεις ολοκληρώθηκαν με απαγγελία ποιημάτων από μαθητές.
Θα πρέπει, τέλος, να αναφερθεί πως στο άκουσμα της κατάθεσης στεφάνων από τη «Χρυσή Αυγή» και την «Ελληνική Δράση» αποχώρησε σε ένδειξη διαμαρτυρίας ο δημοτικός σύμβουλος Παν. Μπασάκος.   Χ.Χ.
 
***  Η Καλαμάτα «μπλόκαρε» με μια βροχή (φωτογραφίες)
 
 
 
   Στιγμές απείρου κάλλους αντίκρισαν όσοι κυκλοφορούσαν στους δρόμους της Καλαμάτας που με την ξαφνική δυνατή βροχή δημιουργήθηκαν μεγάλα προβλήματα κυρίως στα πεζοδρόμια αλλά και στη Νέα Είσοδο της πόλης. - 

***  Πρωταγωνίστριες Καλαμάτα και Μεσσηνία

 Το περιοδικό “Betterfly” της αεροπορικής εταιρείας Astra Airlines, η οποία συνδέει την Καλαμάτα με τη Θεσσαλονίκη, αναφέρεται ακόμα μια φορά στην Καλαμάτα. Παρότι το τεύχος, που κυκλοφορεί με κείμενα στην ελληνική, την αγγλική και τη ρωσική γλώσσα, είναι επί το πλείστον αφιερωμένο στη Μακεδονία, η Καλαμάτα αναφέρεται πρώτη στην παρουσίαση του θέματος «Τα έθιμα του Πάσχα στην Ελλάδα», όπου δίδονται λεπτομέρειες για το έθιμο του σαϊτοπόλεμου. Επίσης, δημοσιεύεται φωτογραφία από τους ιππικούς αγώνες στο Πλατύ, που τελούνται ανήμερα την εορτή του Αγίου Γεωργίου. Στο ίδιο τεύχος αναδημοσιεύεται κείμενο της αμερικανικής εφημερίδας «Washington Post», στο οποίο ο Roberto Loiederman αναφέρει τις προσωπικές του εμπειρίες από οδοιπορικό του στη Μάνη, αναδεικνύοντας με γλαφυρότητα τις ομορφιές της χώρας μας, αλλά και μαθήματα ζωής που πήρε. Η Μεσσηνία, απ’ άκρη σε άκρη, κλέβει ξανά τις εντυπώσεις και ετοιμάζεται να πρωταγωνιστήσει στον τουριστικό χάρτη της Ελλάδας. - 

***  Με “απόσυρση” η ανακοίνωση των πρώτων υποψηφίων του Δημήτρη Σαμπαζιώτη         
           
Τα πρώτα ονόματα των υποψήφιων δημοτικών και τοπικών συμβούλων στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές ανακοίνωσε ο συνδυασμός «Συμμαχία Πολιτών για το Δήμο Μεσσήνης», με υποψήφιο δήμαρχο τον Δημήτρη Σαμπαζιώτη. Ωστόσο η ανακοίνωση, συνοδεύτηκε χθες από την “απόσυρση” της υποψηφιότητας του Μιχ. Ψαρούλη, καθώς, όπως αναφέρθηκε, το όνομα του τελευταίου προστέθηκε εκ παραδρομής στο ψηφοδέλτιο. Αυτά έχουν ως εξής:
ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ
ΑΘΑΝΑΣΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΚΗΣ, ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ, ΙΘΩΜΗΣ
ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΝΑ του ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ, ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΟΓΑ, ΜΕΣΣΗΝΗΣ
ΑΛΕΒΙΖΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ τουΑΝΤΩΝΙΟΥ, ΔΑΣΚΑΛΟΣ-ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΥ ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΗ, ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΟΥΣ
ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΛΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ - ΠΡΩΗΝ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΥ ΜΕΣΣΗΝΗΣ - ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΕΥΑΜ- ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΜΕΣΣΗΝΗΣ
ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ – ΠΡΩΗΝ Δ/ΝΤΗΣ Β΄ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ, ΜΕΣΣΗΝΗΣ
ΓΑΪΤΑΝΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ τουΗΛΙΑ, ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΕΑ ΕΛ.ΑΣ, ΑΝΔΡΟΥΣΑΣ
ΓΕΩΡΓΑΚΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ, ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ-ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΑΜΙΣΟΥ, ΜΕΣΣΗΝΗΣ
ΓΕΩΡΓΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΑΓΡΟΤΗΣ, ΑΝΔΡΟΥΣΑΣ
ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ, ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΣ ΘΗΡΟΦΥΛΑΚΑΣ, ΑΝΔΡΟΥΣΑΣ
ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ του ΑΝΔΡΕΑ, ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ, ΑΝΔΡΟΥΣΑΣ
ΓΡΟΥΣΟΥΖΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΗΛΙΑ, ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΟΤΑ, ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ
ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του ΦΩΤΙΟΥ, ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ-ΠΡΩΗΝ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΥ ΜΕΣΣΗΝΗΣ-ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΜΕΣΣΗΝΗΣ
ΔΟΥΡΟΥΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΊΟΥ, ΑΓΡΟΤΗΣ –ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΜΕΣΣΗΝΗΣ- ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΜΕΣΣΗΝΗΣ
ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ , ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ Ε.Α ΕΛ.ΑΣ, ΒΟΥΦΡΑΔΟΣ
ΚΑΜΒΥΣΗΣ ΣΑΡΑΝΤΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, ΑΡΧΙΦΥΛΑΚΑΣ ΕΑ ΕΛ.ΑΣ, ΑΙΠΕΙΑΣ
ΚΑΡΒΕΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΕΚΑΒ- ΠΡΩΗΝ ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΥ ΒΟΥΦΡΑΔΟΣ-ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ , ΒΟΥΦΡΑΔΟΣ
ΚΕΡΑΜΙΔΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ- ΠΡΩΗΝ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΥ ΜΕΣΣΗΝΗΣ-ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΜΕΣΣΗΝΗΣ
ΚΕΧΑΓΙΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ, ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ, ΜΕΣΣΗΝΗΣ
ΚΟΣΤΡΙΒΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ, ΤΡΙΚΟΡΦΟΥ
ΚΟΥΤΣΑΝΤΩΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΑΓΡΟΤΗΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΣ – ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΥ ΜΕΣΣΗΝΗΣ, ΑΙΠΕΙΑΣ
ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΜΗΧΑΝΟΔΗΓΟΣ ΟΣΕ, ΜΕΣΣΗΝΗΣ
ΛΟΥΚΑΚΟΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ, ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ-ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΕΣΣΗΝΗΣ, ΜΕΣΣΗΝΗΣ
ΜΠΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ, ΙΘΩΜΗΣ
ΜΠΟΖΙΚΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ, ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ, ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ
ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ του ΙΩΑΝΝΗ, ΑΓΡΟΤΗΣ, ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΟΥΣ
ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ, ΑΓΡΟΤΗΣ, ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΟΥΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΣΩΤΗΡΙΟΥ, ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ, ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΟΥΣ
ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ –ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΧΡΑΝΩΝ –ΠΡΩΗΝ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΥ ΑΙΠΕΙΑΣ –ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΑΙΠΕΙΑΣ
ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΟΤΑ, ΑΙΠΕΙΑΣ
ΣΚΑΦΙΔΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ, ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ
ΣΤΡΑΒΟΛΑΙΜΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ, ΙΑΤΡΟΣ- ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΥ ΜΕΣΣΗΝΗΣ- ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ- ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΗΜΟΥ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ –ΠΡΩΗΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ, ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ
ΤΑΠΑΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΗΛΙΑ, ΔΑΣΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ, ΜΕΣΣΗΝΗΣ
ΦΡΑΓΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΠΕΤΡΟΥ, ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΥΣΙΚΟΣ, ΜΕΣΣΗΝΗΣ
ΧΟΡΤΑΡΕΑΣ ΗΛΙΑΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ Τ.Κ ΚΑΡΠΟΦΟΡΑΣ, ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ
ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΠΕΤΡΟΥ, ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΕΑ ΕΛ.ΑΣ, ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ
ΨΑΡΟΥΛΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΔΑΣΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ – ΠΡΩΗΝ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΥ ΜΕΣΣΗΝΗΣ-ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΜΕΣΣΗΝΗΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ
ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΒΛΑΣΗΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ , ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ, ΠΕΤΡΙΤΣΙΟΥ ΒΟΥΦΡΑΔΟΣ
ΒΡΕΤΤΗΣ ΠΕΤΡΟΣ του ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ, ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ, ΧΡΑΝΩΝ ΑΙΠΕΙΑΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ του ΛΑΜΠΡΟΥ, ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΣ, ΚΑΡΠΟΦΟΡΑΣ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ
ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΣΠΥΡΙΔΩΝ, ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ, ΜΗΛΙΩΤΗ ΒΟΥΦΡΑΔΟΣ
ΓΙΑΒΟΡΣΚΑΓΙΑ ΒΙΚΤΩΡΙΑ του ΙΟΝ, ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ-ΞΕΝΑΓΟΣ, ΑΡΧΑΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ ΙΘΩΜΗΣ
ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ , ΑΓΡΟΤΗΣ, ΝΕΡΟΜΥΛΟΥ, ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Τ.Κ ΝΕΡΟΜΥΛΟΥ
ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ του ΣΥΜΕΩΝ, ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ, ΚΑΛΟΓΕΡΟΡΡΑΧΗΣ ΑΝΔΡΟΥΣΑΣ
ΓΚΑΡΔΙΑΚΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ, ΑΝΔΡΙΑΝΗΣ ΑΙΠΕΙΑΣ
ΓΚΟΥΜΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ, ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ, ΑΓΡΙΛΙΑΣ ΑΝΔΡΟΥΣΑΣ
ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΡΟΔΟΘΕΑ του ΚΥΡΙΑΚΟΥ, ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ, ΧΑΡΑΥΓΗΣ ΒΟΥΦΡΑΔΟΣ
ΔΑΒΕΡΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ , ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΤΗΣ-ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΔΕΝΑΣ, ΜΑΔΕΝΑΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ
ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ, ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ, ΑΧΛΑΔΟΧΩΡΙΟΥ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ
ΔΙΟΝΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ , ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ-ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Τ.Κ ΚΑΡΠΟΦΟΡΑΣ, ΚΑΡΠΟΦΟΡΑΣ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ
ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ, ΑΧΛΑΔΟΧΩΡΙΟΥ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ
ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ , ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ, ΔΑΡΑ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ
ΘΕΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ-ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΗΜΟΥ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ, ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ
ΚΑΚΟΥΡΗ ΕΥΣΤΑΘΙΑ (ΣΙΤΣΑ) του ΘΕΟΔΩΡΟΥ, ΟΙΚΙΑΚΑ- ΠΡΟΕΔΡΟΣ Τ.Κ ΒΛΑΣΗ, ΒΛΑΣΗ ΒΟΥΦΡΑΔΟΣ
ΚΑΛΠΑΚΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ του ΧΡΗΣΤΟΥ, ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ, ΑΝΑΛΗΨΗ, ΜΕΣΣΗΝΗΣ
ΚΑΠΡΑΛΟΥ ΙΩΑΝΝΑ, ΟΙΚΙΑΚΑ, ΕΥΑΣ ΑΝΔΡΟΥΣΑΣ
ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Τ.Κ. ΚΑΣΤΑΝΙΩΝ, ΚΑΣΤΑΝΙΑ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ
ΚΑΡΟΥΤΖΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΑΓΗΣΙΛΑΟΥ, ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ, ΠΟΛΥΛΟΦΟΥ ΑΝΔΡΟΥΣΑΣ
ΚΑΡΡΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ, ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΔΕΗ-ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΚ ΠΑΝIΠΕΡΙΟΥ, ΠΑΝIΠΕΡΙΟΥ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ
ΚΟΥΒΕΛΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ, ΑΓΡΟΤΗΣ- ΠΡΟΕΔΡΟΣ Τ.Κ ΜΥΡΤΟΠΟΤΑΜΙΑΣ, ΜΥΡΤΟΠΟΤΑΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ
ΚΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ, ΜΗΛΙΤΣΑΣ, ΑΙΠΕΙΑΣ
ΚΟΥΡΑΝΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ, ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ, ΑΒΡΑΜΙΟΥ ΜΕΣΣΗΝΗΣ
ΚΟΥΤΣΟΠΕΤΡΟΥ ΣΜΑΡΑΓΔΗ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ, ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ
ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ, ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΔΕΗ, ΚΟΥΤΙΦΑΡΗ ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΟΥΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ, ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ
ΛΕΜΠΕΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΑΡΧΙΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ-ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ, ΤΡΙΚΟΡΦΟΥ
ΜΑΘΙΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΣΩΤΗΡΙΟΥ, ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ, ΒΟΥΤΑΙΝΑΣ ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΟΥΣ
ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ, ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ, ΚΟΥΡΤΑΚΙ ΒΟΥΦΡΑΔΟΣ
ΜΗΤΣΕΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΣΤΑΥΡΟΥ, ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ -ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ & ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΑΡ. ΒΕΛΙΚΑΣ, ΒΕΛΙΚΑΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ
ΜΟΥΛΑΒΑΣΙΛΗΣ ΗΛΙΑΣ του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ, ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ - ΑΓΡΟΤΗΣ, ΜΑΥΡΟΜΑΤΙΟΥ ΠΑΜΙΣΟΥ ΜΕΣΣΗΝΗΣ
ΜΠΑΡΚΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΣΩΤΗΡΙΟΥ, ΑΓΡΟΤΗΣ, ΜΗΛΙΩΤΗ ΒΟΥΦΡΑΔΟΣ
ΜΠΙΛΑΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΑΓΡΟΤΗΣ, ΑΜΦΙΘΕΑΣ, ΑΝΔΡΟΥΣΑΣ
ΜΠΙΡΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΑΡΓΥΡΙΟΥ, ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ, ΜΕΣΣΗΝΗΣ
ΜΠΙΤΖΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ, ΛΥΚΙΣΣΑ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ
ΜΠΟΥΚΑ ΕΛΕΝΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ, ΛΟΓΓΑΣ ΑΙΠΕΙΑΣ
ΜΠΟΥΡΙΚΑΣ ΗΛΙΑΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ, ΚΑΛΑΜΑΡΑ ΑΝΔΡΟΥΣΑΣ
ΜΠΟΥΡΙΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΒΙΟΤΕΧΝΗΣ, ΜΑΔΕΝΑΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ
ΜΠΟΥΣΟΥΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΑΝΔΡΕΑ , ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ, ΧΡΑΝΩΝ ΑΙΠΕΙΑΣ
ΝΤΑΜΑΤΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΟΙΚΙΑΚΑ, ΛΟΓΓΑΣ ΑΙΠΕΙΑΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΌΣΤΟΛΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ, ΠΕΛΕΚΑΝΑΔΑΣ ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΟΥΣ
ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΗΣ του ΠΕΤΡΟΥ, ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ, ΔΙΟΔΙΩΝ, ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΟΥΣ
ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΑΓΡΟΤΗΣ- ΠΡΟΕΔΡΟΣ Τ.Κ ΔΙΟΔΙΩΝ, ΔΙΟΔΙΩΝ ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΟΥΣ
ΠΑΝΤΖΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ, ΑΡΙΣΤΟΔΗΜΕΙΟΥ ΙΘΩΜΗΣ
ΠΑΠΑΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ ΦΩΤΙΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΑΓΡΟΤΗΣ, ΣΤΕΡΝΑΣ ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΟΥΣ
ΠΑΤΡΙΚΑΚΟΥ-ΛΥΚΟΤΡΑΦΙΤΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ, ΝΕΡΟΜΥΛΟΥ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ
ΠΟΥΡΝΑΡΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ του ΑΝΔΡΕΑ, ΑΓΡΟΤΗΣ, ΜΑΘΙΑΣ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ
ΡΟΥΤΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ, ΑΓΡΟΤΗΣ, ΜΕΣΣΗΝΗΣ
ΣΑΜΠΑΖΙΩΤΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΗΣ, ΝΕΡΟΜΥΛΟΥ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ
ΣΚΑΛΤΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ, ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΗΛΠΑΠ, ΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ
ΣΚΙΑΔΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΑΓΡΟΤΗΣ, ΣΤΡΕΦΙΟΥ ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΟΥΣ
ΣΚΟΡΔΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ, ΑΓΡΟΤΗΣ, ΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ
ΣΤΑΥΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ, ΑΓΡΟΤΗΣ, ΒΑΛΥΡΑΣ ΙΘΩΜΗΣ
ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ, ΣΤΕΡΝΑΣ ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΟΥΣ
ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ, ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ, ΧΑΤΖΗ ΒΟΥΦΡΑΔΟΣ
ΣΤΡΑΤΟΥΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ, ΑΡΤΟΠΟΙΟΣ, ΒΕΛΙΚΑΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ
ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΑΓΡΟΤΗΣ, ΛΥΚΟΤΡΑΦΟΥ ΜΕΣΣΗΝΗΣ
ΤΕΝΤΕΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ, ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΔΕΗ, ΝΕΑ ΚΟΡΩΝΗ ΑΙΠΕΙΑΣ
ΤΣΑΜΠΟΥΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΤΑΚΗΣ) του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ, ΧΡΑΝΩΝ ΑΙΠΕΙΑΣ
ΤΣΑΠΑΡΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ, ΑΓΡΟΤΗΣ, ΡΕΥΜΑΤΙΑΣ ΙΘΩΜΗΣ
ΦΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΑΓΡΟΤΗΣ, ΝΕΡΟΜΥΛΟΥ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ
ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ του ΠΑΥΛΟΥ, ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ, ΑΧΛΑΔΟΧΩΡΙΟΥ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ
ΧΑΪΔΟΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ, ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ
ΧΑΡΜΠΙΛΑΣ ΜΑΡΙΝΟΣ του ΠΕΡΙΚΛΗΣ, ΑΓΡΟΤΗΣ, ΚΑΛΑΜΑΡΑ ΑΝΔΡΟΥΣΑΣ
ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΕΥΘΥΜΙΟΥ, ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ, ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ
ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΥΚΑ ΜΑΡΙΑ του ΦΩΤΙΟΥ, ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ, ΜΕΣΣΗΝΗΣ
Εκ παραδρομής ο Μ. Ψαρούλης ανακοινώθηκε ως υποψήφιος
Συγχαρητήρια και καλή πορεία εύχονταν χθες, πριν από την έναρξη της συνεδρίασης του Δ.Σ. Μεσσήνης, στον Μιχάλη Ψαρούλη τα μέλη του Συμβουλίου και, κυρίως, οι επικεφαλής των παρατάξεων της μειοψηφίας, μετά τη δημοσιοποίηση του ονόματός του ως υποψήφιου δημοτικού συμβούλου με το συνδυασμό του Δ. Σαμπαζιώτη. Εκείνος μετά βίας συγκρατούσε την αντίδρασή του, αφού δεχόταν και τα σχετικά πειράγματα, πως άλλα έλεγε (πως δε θα ήταν υποψήφιος με κανέναν συνδυασμό) και άλλα έπραξε.
Τελικά, όταν βρεθήκαμε στην εφημερίδα, είδαμε τη σχετική διάψευση από πλευράς του κ. Σαμπαζιώτη, όπου αναφέρεται πως εκ παραδρομής συμπεριλήφθη το όνομα του κ. Ψαρούλη, που παραμένει μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής του συνδυασμού «Συμμαχία Πολιτών για το Δήμο Μεσσήνης».
Προφανώς, η καρδιά του κ. Ψαρούλη γύρισε στη θέση της…  Χ.Χ.  
 
***

*** Αθλητική  ενημέρωση :
*** Νίκη και μαθηματική παραμονή για Ακρίτα στη Χίο!

  Κορίτσια για …φίλημα οι παίκτριες του Ακρίτα που κέρδισαν προχθές το απόγευμα στο Κλειστό της Χίου τον Νηρέα με 1-3 σετ, εξασφαλίζοντας και μαθηματικά την παραμονή τους στην Α2 βόλεϊ των γυναικών. Μια σημαντική επιτυχία για την καλαματιανή ομάδα που προπονούν ο Κώστας Κουτράκης και η Μαίρη Τσιριμπή, η οποία θα συνεχίσει χωρίς άγχος στο πρωτάθλημα με επόμενο σταθμό το προσεχές Σάββατο (6 μ.μ.) την Πάτρα, κόντρα στον Απόλλωνα. ΑΣ Νηρέας - ΑΟ Ακρίτας 1-3 (14-25, 25-15, 23-25, 20-25) ΝΗΡΕΑΣ ΧΙΟΥ (Κυλαδίτης): Μοσχούρη, Θωμαϊδου, Μαστοράκη, Βάλβη, Σιδεράτου, Κούγια, Βαβάτσικου (λ), Βασιλοπούλου (λ), Μπλάμη, Καράβολου, Κυλαδίτη ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ (Κουτράκης): Πανταζοπούλου, Χάσκου, Ραμούνδου, Κωνσταντοπούλου, Σκλήρη, Βυθούλκα, Αρτεμίου (λ), Σαμπάτη (λ) - 

***  Για  την  31η  αγωνιστική  στην Σούπερ Λίγκα  στο  Ελληνικό ποδόσφαιρο  σήμερα :
~ ΒΕΡΟΙΑ   - ΞΑΝΘΗ   3-2 ,  (1-1) .-
Τα  γκολ :5΄ Όστοϊτς , 33΄ Βασιλακάκης , 58΄ Μπαργκάν , 70΄ Παυλίδης , 93΄ Νάκας
Διαιτητές : Η. Σπάθας , Χ. Μπάλτας , Α. Γκρεβένης ,
Κάρτες : Βασιλακάκης  (2)  = κόκκινη , Τριάδης , Βεργώνης , Όστοϊτς , Χοσέμϊ , Αμαραντίδης ,
Καντιμοίρης, Γεωργιάδης, Αμαραντίδης, Βέρτζος, Ζεζίνιο (Τραπ ) , Όστοϊτς, Παυλίδης, Βεργώνης, Καλτσάς(Σισοκό), Μπαργκάν και Γκονσάλβες(Κομούλοφ)  οι έντεκα που επέλεξε ο Ντόστανιτς για την αρχική ενδεκάδα της Βέροιας
Κυριακίδης, Βασιλακάκης, Ντε Γκουζμάν, Γούτας, Μπέρτος, Παΐτο, Σολάρι (Νάκας), Μάνταλος(Μαρέν), Χοσέμι, Τριάδης(Κάλβο)  και Σολτάνι οι έντεκα που επέλεξε για την Ξάνθη ο Νίκος Κεχαγιάς
Video  από  αγώνα  :
ΒΕΡΟΙΑ- ΞΑΝΘΗ  ημίχρ  1-1  γκολ ισοφάρισης  26/3/2014: http://youtu.be/Jl0vjifZ2fs ,                ΒΕΡΟΙΑ-ΞΑΝΘΗ  γκολ ημιχρ  1-1 26/3/2014: http://youtu.be/V3sZX-DVTzY ,                                        ΒΕΡΟΙΑ- Ξάνθη   3-2  26/3/2014 : http://youtu.be/YHdGxvQexn8 ,.                                   ΒΑΡΟΙΑ-ΞΑΝΘΗ  3-2   2ο  γκολ   26/3/2014: http://youtu.be/lzbtMQllECs ,                                      
~** Βέροια-Ξάνθη 3-2  Πλατανιάς-Λεβαδειακός 2-0 26/3/2014: http://youtu.be/urZxX9_25nU ,      ΒΕΡΟΙΑ -ΞΑΝΘΗ  3-2  επίμαχες  26/3/2014 : http://youtu.be/ufDzpHsbDDA  ,

~ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ  2-0 , (1-0) .-  ^
Τα  γκολ : 39΄ , 71΄Κατάϊ
Διαιτητές : Α. Σιδηρόπουλος , Λ. Φραγκιαδάκης , Ε. Βλάσσης .
Κάρτες : Πετράτση , Καζναφέρης (2) =κοκκινη  , Αγκιλέρα , Ινκούμ ,Φερνάντες ,
Η σύνθεση του Πλατανιά: Γιωργαλλίδης, Φερνάντες, Ινκούμ, Δημήτρης, Γιάχια, Αγκιλέρα, Καζναφέρης, Βλαχοδήμος(Τετές), Μενδρινός, Μπέλιτς (Κατάϊ) , Σιαλμάς(Τόρες) .
Η  σύνθεση του Λεβαδειακού: Στρατηλάτης, Μουλόπουλος, Κώτσιος (Μιλόσεβιτς) , Ιντζίδης, Χαραλάμπους, Γεωργίου, Πετράτσι, Μάρτινς ( Γιάντσης) , Κονέ, Βαρέλα (Βούκιεβιτς ) , Μάντζιος,
Βίντεο  από  αγώνα :
ΠΛΆΤΑΝΙΑΣ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ  ημίχρ  1-0  το γκολ 26/3/2014: http://youtu.be/pjcYysSfhnk ,                   ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ  2-0  δηλώσεις  γκολ  26/3/2014: http://youtu.be/gs0iWm_Gigc ,   ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ  2-0  2ο γκολ  26/3/2014: http://youtu.be/uE844KitGyQ . ,              ~ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ  2-0  26/32014: http://youtu.be/TwSRMQMj54c ,

ΟΦΗ  - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ  Αθηνών    2-0 , (0-0) .- ^
Τα  γκολ : 57΄ Ζε Εντουάρντο , 67΄Ντουντού  ,
Διαιτητές : Α. Κουτσιάφτης , Χ.Μαγιάννης , Β. Καμπούρης ,
Κάρτες :
ΟΦΗ (Ρικάρντο Σα Πίντο): Φερνάντες, Τριποτσέρης, Ζόρο, Παπάζογλου, Ντουντού, Ροβίθης, Κάλαϊτζιτς, Ζε Εντουάρντο, Μπούρμπος, Μακρής, Μιλιάζες
Ατρόμητος (Γιώργος Παράσχος): Σηφάκης, Ταυλαρίδης, Φυτανίδης, Γεωργίου, Μπάλλας, Γιαννούλης, Καραμάνος, Δημούτσος, Ουμπίδες, Λαζαρίδης, Φάμπιο.
Στον πάγκο των Κρητικών κάθονται οι: Αγριμάκης, Κουτσιανικούλης, Νούνιες, Μπαρέιρο, Φραγκουλάκης, Σίσιτς, Στάθης.
Αναπληρωματικοί για τον Ατρόμητο είναι οι: Τσενάμο, Παπουτσογιαννόπουλος, Μπρίτο, Ναπολεόνι, Κυβρακίδης, Φωτάκης, Αρκούδας
Βίντεο  από αγώνα :
~ ΟΦΗ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ  2-0  2ο  γκολ  26/3/2014: http://youtu.be/lyTZ2KN0N8k ,                  
~ OFH-ATROMHTOS 2-0   1o  gkol  26/3/2014: http://youtu.be/GzndVjaMkiY ,

~ ΑΡΗΣ  Θεσσαλονίκης - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ  0-2  , (0-2 ) .- ^
Τα  γκολ :  28΄ Σαρρής  , 30΄Διαμαντάκος ,
Διαιτητές :Δ. Θάνος , Κ. Χαρίσης , Δ. Ζυγούρης ,
Κάρτες:   Μπουχαλάκης , Τζανακάκης ,
Η ενδεκάδα του Άρη: Διούδης, Γιαννίτσης, Οικονομόπουλος, Τάτος, Μπακασέτας, Καμινιώτης, Βαγγέλη, Μανιάς, Βλάχος, Μπουγαΐδης,
Ο πάγκος του Σούλη Παπαδόπουλου: Γουναρίδης, Καραγκούνης, Σουνάς, Τριανταφυλλάκος, Αγγελούδης, Νταμαρλής, Κουσίδης
Η ενδεκάδα του Εργοτέλη: Στοΐκοβιτς, Πίτσος, Μεχία, Τζανακάκης, Ιμπραΐμ, Καρντόζο, Σαρρής, Μπουχαλάκης, Ρομάνο, Χαντί, Διαμαντάκος
Ο πάγκος του Μαρίνου Ουζουνίδη: Αθανασίου, Ρέντζας, Αναστασάκος, Αντελέγιε, Μπαντιμπανγκά, Μονακέλο, Κοζορώνης.
Βίντεο από αγώνα :
~ ΑΡΗΣ- ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 0-2 ημιχρ 26/3/2014: http://youtu.be/XeMpSZuxhMA ,                                   
~* Άρης-Εργοτέλης 0-2 Πανιώνιος-Παναιτωλικός  1-0 26/3/2014 : http://youtu.be/GlYvbyottOU ,

~ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ  - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ  1-1  ,(1-0).-   ^
Τα  γκολ : 29΄Αραβίδης , 69΄ Μαρτίνες
Διαιτητές : Γ. Λιαχούδης , Η. Κούλα , Κ.Μερκενίδης ,
Κάρτες: Μητρόπουλος , Γοδόη , Κούρντι ,
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:  
Πανιώνιος (Ν. Αναστόπουλος): Ανέστης, Κούρντι (Παναγιωτούδης), Κούρος, Αραβίδης, Λαμπρόπουλος, Κουλουχέρης, Μητρόπουλος, Κολοβός, Παντίδος, Ντούνης(Καπάνταης) , Γιάννου (Λάσνικ)
Παναιτωλικός (Μ. Χάβος): Μπρακάλι, Κούσας, Καμαρά, Μύγας (Μπουντιμίρ) , Γοδόι, Σφακιανάκης(Παπουτσογιανόπουλος) , Μαρτίνες(Πόϊ ) , Γκάλο, Μπακάκης, Ανέν, Μπικέϊ

Στον πάγκο των γηπεδούχων οι: Παπαδόπουλος, Παναγιωτούδης, Ζαχαράκης, Καμπάνταης, Λάζνικ, Πάνος, Σταυροθανασόπουλος
Αναπληρωματικοί για την ομάδα του Μάκη Χάβου οι: Στεφανάκος, Κουτρομάνος, Καλί, Πασάς, Πόι, Μπούντιμιρ, Παπουτσογιανν
Βίντεο  από αγώνα  :
~** Πανιώνιος-Παναιτωλικός 1-0  Άρης-Εργοτέλης 0-2  26/3/2014: http://youtu.be/Ic0LCs0y79Q ,    ~ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ  1-1  γκολ ισοφάρισης 26/3/2014 : http://youtu.be/pByciQj-WOk ,
    ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ  - ΑΕΛ ΚΑΛΟΝΗ  3-0 , (2-0) .-
Τα  γκολ : 14΄ Ντίνας , 44΄Καρέλης , 71΄ αυτογκόλ  Βαλιός ,
Διαιτητές :Σ. Τσιτσώνης , Φ. Ελευθερίου , Ν. Παστρομάς ,
Κάρτες : Χωριανόπουλος , Βαλιός ,
Παναθηναϊκός (Αναστασίου): Καπίνο, Σπυρόπουλος, Χουχούμης, Κουτρουμπής, Μέντες, Κλωναρίδης, Ατζαγκούν, Καρέλης, Σίλντενφελντ(Ρεσβάνης) , Ντίνας(Γιανιτσάννης), Πράνιτς(Δώνης)                       
Καλλονή (Ματζουράκης): Χογκ, Φουρλάνος, Γάλας(Γκαρσίας) , Μανούσος, Χωριανόπουλος, Καλτσάς(Ναούμ), Φαρία, Ποντάνι, Νιαμπούγου, Ζακουανί(Σιλιγκαρδάκης), Βαλιός                       
Στον πάγκο για τον Παναθηναϊκό: Κοτσόλης, Ζέκα, Μαρινάκης, Δώνης, Αμπέντ, Ρισβάνης, Γιαννιτσάνης
Στον πάγκο για την Καλλονή: Σιδεράκης, Καζάκης, Γκαρσία, Σιλιγαρδάκης, Κεϊτά, Ναούμ, Γιατζιτζόγλου                       
~* Παρέλαση σκάουτερς απόψε στη Λεωφόρο, από  Φούλαμ, Σέλτικ, Λιλ, Χόφενχαϊμ, Στουτγάρδη, Σαμπντόρια, Γιουβέντους, Τορίνο, Ουντινέζε, Στόουκ και Ζάλτσμπουργκ
Βίντεο  από αγώνα :
~ ΠΑΟ-ΚΑΛΛΟΝΗ  ημιχρ 2-0  γκολ Ντίνα 26/3/2014 : http://youtu.be/y2ScS7kyZao ,                          
~ ΠΑΟ-ΚΑΛΛΟΝΗ  ημιχρ  2-0  γκολ Καρέλλη  26/3/2014: http://youtu.be/XU0gk-faV-c ,               ΠΑΟ-ΚΑΛΛΟΝΗ  3-0   3ο  γκολ  26/3/2014 : http://youtu.be/hD8LimbWQdg ,                                        Παναθηναϊκός-Καλονή  3-0 δηλώσεις  26/3/2014: http://youtu.be/IyIv1FHJFiM ,                               ΠΑΟ-ΚΑΛΛΟΝΗ  2-1  Δηλώσεις 26/3/2014: http://youtu.be/cZgDYC_vZDY ,

~ ΑΣΤΕΡΑΣ  ΤΡΙΠΟΛΗΣ  -ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  Πειραιώς  2-1 , (1-0) .-
Τα γκολ :22΄Ντε  Μπλάσης , 59΄ Βέργος , 93΄ Καράσκο ,
Διαιτητές :Διαιτητής: Παππάς. Βοηθοί: Τουμπακάρης, Ταρανάς.
Κάρτες :  Εντό , Μπαράλες , Σάμαρης , Μαρκάνο , Ντε Μπλάσης ,
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Μπαντής, Τσαμπούρης, Λούι, Σανκαρέ, Ζησόπουλος, Εντό, Κουρμπέλης, Ουσέρο, Μπαράλες,(Χουάνμα) , Ντε Μπλάσις, Ναβάρο , (Μουνάφο)   ,  
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μέγερι, Τόρες, Μανωλάς(Παπαδόπουλος), Μαρκάνο, Μπονγκ, Σάμαρης, Πελέ, Μανιάτης (Βέργος), Μασάντο (Βαλντέζ) , Κάμπελ, Σέποβιτς
Στον πάγκο του Αστέρα: Χερνάντεζ, Καράσκο, Βάλντο, Κυριακόπουλος, Σέτι, Μουνάφο, Ντελγκάδο.
Στον πάγκο του Ολυμπιακού: Ρομπέρτο, Παπάζογλου, Παπαδόπουλος, Βαλντέζ, Βέργος, Σαλίνο, Σάλιακας.
Βίντεο  από αγώνα :http://youtu.be/kcKyWpntKkU ,
~ΑΣΤΕΡΑΣ Τρ-ΟΣΦΠ   ημιχρ  1-0  γκολ Ντε Μπλάσης 26/3/2014 : http://youtu.be/kcKyWpntKkU ,
~** Αστέρας Τρ -ΟΣΦΠ  2-1  γκολ ισοφάρισης 26/3/2014: http://youtu.be/vxaOYwQNcrU ,
ΑΣΤΕΡΑΣ Τρ.-ΟΣΦΠ  2-1  2ο  γκολ  26/3/2014: http://youtu.be/SKXgNWwV468 ,
Αστέρας Τριπ -Ολυμπιακός Πειρ   2-1 δηλώσεις  26/3/2014 : http://youtu.be/Xlfn3Oi1izI , ,
ΑΣΤΕΡΑΣ-ΟΣΦΠ  2-1  Δηλώσεις  26/3/2014: http://youtu.be/Yxl1fXfP6hg ,
ΑΣΤΕΡΑΣ-ΟΣΦΠ  2-1  Δηλώσεις  26/3/2014: http://youtu.be/4003LYcQ4TA ,
Αστέρας Τρ- ΟΣΦΠ  2-1 ΔΗΛΩΣΕΙΣ  26/3/2014: http://youtu.be/yFBFP8kGNYk ,

Πέμπτη  27/03/2014 :
~  ΑΠΟΛΛΩΝ Σμύρνης -ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης

~ ΠΑΣ  ΓΙΑΝΝΕΝΑ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

***

***
~****** BINTEOΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ...ΒΙΝΤΕΟΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ:
 http://www.youtube.com/stamos01 ,      3152   video.-       
~  http://www.youtube.com/stamatios01 , = 1678   video .-  
~ http://www.youtube.com/vlasiskal , =      1673  video.-                                Σύνολον                                                     6503   βίντεο    

 http://facebook.com/home.php?=home?#!/?ref=home , 2495    https://www.facebook.com/stamatios.skoulikas  ,  https://www.facebook.com/profile.php?id=1037492258  ,  269  https://www.facebook.com/stamatios.n.skoulikas ,

 *** https://www.facebook.com/ArfaraKalamatasMessinias , =ARFARA MESSINIAS    517. 

*** ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ  ΜΑΡΤΙΟΥ  2014  :
 http://snsstamoskal.blogspot.gr/2014/03/01-2013.html  , Το  αγιάζι  Της  ενημέρωσης  01  Μαρτίου  2014 .-                                                                           ~http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2014/03/1-2-2014.html , Άρωμα αθλητικής  ενημέρωσης Σ/Κ 1 , 2 Μαρτίου 2014 .-                                                                         
~   http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.gr/2014/03/02-2014.html  , Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης  02  Φεβρουαρίου  2014    .-
http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2014/03/03-2014.html , Το αγιαζι της ενημέρωσης Καθαραδευτέρα  03  Μαρτίου  2014  .-                                                                                                                                   
~ http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2014/03/04-2014.html  , ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΕΣ  ΕΚΔΛΗΛΩΣΕΙΣ   Τρίτη  04  Μαρτίου  2014 .-
~ http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2014/03/04-2014.html , Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης  Τρίτη  04  Μαρτίου  2014 .-
http://arfara-messinias-stamos.blogspot.gr/2014/03/05-2014.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Τετάρτη 05 Μαρτίου 2014 .-
~ http://dimmetoparfara.blogspot.gr/2014/03/06-2014.html  , Το αγιάζι της ενημέρωσης Πέμπτη 06 Μαρτίου 2014 .-
~  http://httpdimmetoparfarablogspotcom.blogspot.gr/2014/03/07-2014.html  , Ενημέρωση την Παρασκευή 07- Μαρτίου – 2014 .-
~  http://arfara-messinia-stamos.blogspot.gr/2014/03/07-03-2014.html , Όμορφα  και  ωραία νέα  και  παλιά   Παρασκευή  07-03-2014  .-
~ http://stamos-dynami.blogspot.gr/2014/03/01-2014.html , Επιλογές   Παρασκευή  07  Μαρτίου  2014 .-
~ http://arfara-kalamata-greece.blogspot.gr/2014/03/08-2014.html , Ενημέρωση του Σαββάτου 08 Μαρτίου 2014 .-
~  http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.gr/2014/03/8-9-2014.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Σ/Κ 8 και 9 Μαρτίου 2014 .-
~ http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.gr/2014/03/10-2014.html , Άρωμα  Δευτέρας  στην ενημέρωση  10 Μαρτίου  2014 .-
~ http://snsarfara.blogspot.gr/2014/03/11-2014.html , Άρωμα  ενημέρωσης  την  Τρίτη  11  Μαρτίου  2014 .-
~ http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.gr/2014/03/12-2014.html , Άρωμα Μεσσηνιακής ενημέρωσης Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014 .-
~   http://snsstamoskal.blogspot.gr/2014/03/13-2014.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014 ,.-
~ http://arfara-messinias-stamos.blogspot.gr/2014/03/14-2014.html  , Το αγιάζι της ενημέρωσης 14 Μαρτίου 2014  .-
~ http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2014/03/15-2014.html , Σάββατο στο αγιάζι της ενημέρωσης 15 Μαρτίου 2014 .-
~ http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2014/03/15-16-2014.html , Αθλητικό Σάββατο -Κύριακο 15 και 16 Μαρτίου 2014 .-
~ http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2014/03/16-2014.html , Κυριακάτικη  ενημέρωση  16  Μαρτίου  2014 .-
~ http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2014/03/17-2014.html , Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης Δευτέρα  17 Μαρτίου  2014 .-
~ http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2014/03/18-2014.html , Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης  Τρίτη 18  Μαρτίου  2014.-
http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.gr/2014/03/blog-post.html ,ΑΝΘΟΛΟΓΟΝΤΑΣ    γράφοντας  και  αντιγράφοντας , Δευτέρα 17/03/2014 .- 
~ http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2014/03/19-2014.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης 19 Μαρτίου 2014 .-
~  http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2014/03/20-2014.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014 .-
~http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.gr/2014/03/21-2014.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014 .-
~ http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2014/03/22-2014.html , Ενημέρωση  Σαββάτου   22  Μαρτίου  2014 .-
~ http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2014/03/23-2014.html  , Κυριακή της Σταυροπροσκύνησης ενημέρωση 23 Μαρτίου 2014  
~ http://dimmetoparfara.blogspot.gr/2014/03/24-2014.html  , Άρωμα ενημέρωσης Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014 .-
~ http://snsarfara.blogspot.gr/2014/03/25-2014.html , Άρωμα ενημέρωσης Τρίτη 25 Μαρτίου 2014  .-
~

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου