ΓΕΦΥΡΑ ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ , ΡΙΟΥ - ΑΝΤΙΡΙΟΥ

ΓΕΦΥΡΑ  ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ , ΡΙΟΥ - ΑΝΤΙΡΙΟΥ

Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

Το αγιάζι της ενημέρωσης 02 Ιουλίου 2014

Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης  02  Ιουλίου  2014   :

ΚΑΛΟ  ΜΗΝΑ  και  από το ΑΡΦΑΡΑ Μεσσηνίας !



***  Ορκωμοσία στο ΤΕΙ Καλαμάτας (φωτογραφίες & βίντεο)

 Το πτυχίο τους έλαβαν σήμερα 94 σπουδαστές της Σχολής Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής του ΤΕΙ Πελοποννήσου (πρώην Καλαμάτας). Η ορκωμοσία πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του Ιδρύματος και ήταν η πρώτη της Σχολής Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής μετά τις αλλαγές που επέφερε το Σχέδιο Αθηνά. -
ΤΕΙ Καλαμάτας 2-7-2014 ΣΤΕΓ  : http://youtu.be/hlTdYLMwQ0w  ,

***    Δόθηκαν από το Πρωτοδικείο Καλαμάτας τα οριστικά αποτελέσματα των Δημοτικών Εκλογών (αναλυτικά)         
   
Στη δημοσιότητα δόθηκαν χθές τα οριστικά αποτελέσματα των Δημοτικών Εκλογών του 2014 από το Πρωτοδικείο της Καλαμάτας.
~* Αναλυτικά:  , Άρωμα Κυριακάτικης ενημέρωσης 01 Ιούνιος 2014,.-
~ http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2014/06/01-2014.html

***  Πανελλαδικές εξετάσεις: Ανάμεικτα τα συναισθήματα από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων         
            
 
 
 
 
 
 
 
 
Μπορεί το υπουργείο Παιδείας να είχε ανακοινώσει ότι οι βαθμολογίες θα αναρτηθούν στα σχολεία στη 1.00 μετά το μεσημέρι χθες, αλλά στην Καλαμάτα έγιναν γνωστές λίγο μετά τις 11.00 το πρωί.
Από εκείνη τη στιγμή άρχιζαν να πηγαίνουν οι ενδιαφερόμενοι στα σχολεία, για να δουν το αποτέλεσμα των κόπων τους. Άλλοι έφευγαν πετώντας στα ουράνια, ενώ άλλοι κλαίγοντας, αφού είδαν μέσα από μια λίστα με βαθμολογίες τα όνειρά τους να κάνουν φτερά.
Το «Θ» βρέθηκε σε Λύκεια της Καλαμάτας, όπου συνομίλησε με υποψηφίους για τα αποτελέσματα, ενώ διευθυντές σχολίασαν τις φετινές επιδόσεις:
  Ελένη Μητροπούλου
Οι βαθμοί είναι όπως τους περίμενα και, μάλιστα, λίγο καλύτεροι. Θέλω να περάσω Βιολογία. Σχετικά με τα φετινά θέματα, σε κάποια μαθήματα ήταν πιο εύκολα, σε κάποια πιο δύσκολα.
  Παναγιώτης Σμυρλής
Είμαι ευχαριστημένος και θέλω να περάσω σε Οικονομικές Σχολές στην Αθήνα. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρω.
  Μαριάννα Γκρέκη
Πήγα πολύ καλά. Στόχος μου είναι η Νομική. Τελικά, οι προβλέψεις μου για τους βαθμούς μου δεν απείχαν και πολύ. Τα θέματα γενικότερα ήταν πιο εύκολα από τα περσινά και ήταν για καλά διαβασμένους.
  Γιώργος Κωνσταντόπουλος
Συγκέντρωσα 17.100 μόρια και στόχος μου είναι η ΣΤΥΑ. Τα θέματα ήταν πιο εύκολα από πέρυσι, εκτός από τη Φυσική, που ήταν δυσκολότερη. Σχετικά με τους υπολογισμούς μου, είχα πέσει έξω 200 μόρια, οπότε είχα μια ευχάριστη έκπληξη.
  Αμάντα Χάντζου
Είμαι σχετικά ευχαριστημένη, καθώς με βάση τους υπολογισμούς μου είχα απόκλιση στην έκθεση. Στόχος μου είναι η Ιατρική.
  Ορέστης Σαρέλας
Είμαι ευχαριστημένος από τις βαθμολογίες μου. Στόχος είναι η Νομική Αθηνών. Τα θέματα φέτος ήταν βατά, αλλά μη αναμενόμενα, τουλάχιστον στη Θεωρητική Κατεύθυνση.
  Ευαγγελία Πανταζή
Σε σχέση με τις περσινές βάσεις περνάω στη Νομική. Έτσι είμαι ευχαριστημένη. Η χρονιά που πέρασε απαιτούσε πρόγραμμα, συστηματικό διάβασμα και πολύωρο, αλλά και περιορισμένες εξόδους.
  Ελένη Παπαδιονυσίου
Είμαι ευχαριστημένη με τους βαθμούς μου. Στόχος μου είναι τα Οικονομικά. Τα θέματα γενικότερα ήταν εύκολα, αλλά η χρονιά δύσκολη.
 Πένυ Πετεινάρη
Η αλήθεια είναι ότι περίμενα να πάω καλύτερα. Κι εμένα τα Οικονομικά με ενδιαφέρουν, αλλά πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά.
  Χρύσα Ποντικού
Εγώ ήμουν της Θεωρητικής Κατεύθυνσης και σκέφτομαι για Ψυχολογία. Είμαι αρκετά ευχαριστημένη που μια δύσκολη χρονιά φτάνει στο τέλος της.
  Δήμητρα Ψαρρέα
Γενικότερα είμαι ευχαριστημένη, αν και θεωρώ ότι βαθμολόγησαν αυστηρά, ειδικά στην έκθεση. Στόχος μου είναι η Νομική. Με τα μόρια που έχω, αν δεν ανέβουν οι βάσεις, θα περάσω.
  Έλλη Γιαννακούλα
Αισθάνομαι απογοητευμένη. Όσα είχα προβλέψει, δεν έχουν σχέση με αυτά που είδα. Δεν ξέρω τι θα κάνω. Θα περιμένω τις βάσεις και βλέπουμε.
  Ελένη Τσικρικά
Είναι η δεύτερη φορά που δίνω και πήγα καλύτερα από πέρυσι. Θέλω να περάσω σε Παραϊατρικά Τμήματα και πλέον νομίζω ότι τα κατάφερα. Η χρονιά ήταν περίεργη. Μπορεί τα θέματα να ήταν πιο εύκολα, αλλά η διαδικασία του να ξαναδίνεις είναι ψυχοφθόρα.
  Δημήτρης Κοψίδας
Πιστεύω ότι τα πήγα καλά. Απλά σε ένα μάθημα δεν περίμενα τόσο χαμηλό βαθμό. Πάντως, είμαι ευχαριστημένος. Στόχος μου είναι το Χημικό. Αν δεν αλλάξει κάτι, περνάω σίγουρα.
  Γιώτα Σαμπαζιώτη
Δεν είμαι ευχαριστημένη από τη βαθμολογία μου, αλλά συνεχίζω να είμαι αισιόδοξη, αφού θεωρώ ότι θα περάσω σε κάποια από τις σχολές που μου αρέσουν. Η χρονιά ήταν δύσκολη, αλλά πλέον όλα τελείωσαν.
  Σταύρος Γιαννακάρης
Δεν τα πήγα όπως θα ήθελα. Περίμενα σε συγκεκριμένα μαθήματα άλλους βαθμούς, που τελικά δεν ήρθαν. Θέλω να σπουδάσω κινηματογράφο και ελπίζω οι βάσεις να πέσουν και να τα καταφέρω.
  Δημοσθένης Γαλάνης
Έχω απογοητευτεί λίγο, αφού περίμενα περισσότερα. Ήθελα να περάσω Φαρμακευτική, αλλά εντάξει, υπάρχουν κι άλλες σχολές που περνάω. Για μένα, μοιραία αποδείχθηκαν τα Μαθηματικά και η Φυσική. Πλέον περιμένουμε.
 Λυκειάρχες
Γιώργος Λιακέας (1ο Λύκειο)
Οι μαθητές του σχολείου πήγαν πάρα πολύ καλά. Ήταν κάτι αναμενόμενο για τη φετινή τρίτη Λυκείου. Εκτός από καλοί μαθητές, ήταν και καλά παιδιά. Είχαμε επιτυχίες και στις τρεις κατευθύνσεις. Όλο αυτό αποτελεί μια επιβράβευση για τον αγώνα των παιδιών όλη τη χρονιά.
  Μαρία Τσαγκαράκη (2ο Λύκειο)
Για τη Μαρία Τσαγκαράκη οι χθεσινές στιγμές ήταν από τις τελευταίες της στο σχολείο, αφού τυπικά βγήκε σε σύνταξη, ωστόσο λόγω της παράτασης του σχολικού έτους, παραμένει στο πόστο της μέχρι την Παρασκευή.
Έτσι, δε θα μπορούσαμε να αφήσουμε την ευκαιρία και της ζητήσαμε να μας μιλήσει για αυτές τις περίεργες ώρες, αλλά και τις φετινές επιδόσεις του σχολείου της: «Όπως είναι πλέον τα πράγματα, δε θέλω να είμαι στο χώρο αυτό. Είμαι 41 χρόνια και έχω κουραστεί, αλλά όσο περνούν οι μέρες, τόσο και πιο πολύ στενοχωριέμαι. Αυτή την απόφαση, όμως, δε θα την άλλαζα, γιατί σωματικά δεν μπορώ άλλο.
Αυτή τη στιγμή γίνονται πράγματα που θέλουν επαναστατικότητα και αντίδραση, την οποία πλέον δεν μπορώ να έχω. Ξέρω τι πρέπει να γίνει, αλλά δεν αντέχω να το κάνω.
Για τα φετινά αποτελέσματα του σχολείου μου, έχω να πω ότι είμαστε ένα περιφερειακό και υποτιμημένο σχολείο, παρ’ όλα αυτά οι επιδόσεις των παιδιών είναι καλύτερες από τις αναμενόμενες. Πριν από 3 χρόνια, στην πρώτη Λυκείου, δηλαδή, αυτών των μαθητών, θα λέγαμε ότι δεν περνά κανένας και τώρα έχουμε έναν αρκετά ικανοποιητικό αριθμό μαθητών που θα περάσουν. Αυτό σημαίνει ότι αρχικά κανένα παιδί δεν πρέπει να απογοητεύεται. Σε όλα τα παιδιά πρέπει να δίνονται οι ευκαιρίες, όλα ωριμάζουν και όταν ωριμάσουν, αποδίδουν».
Ως παράδειγμα ανέφερε ένα μαθητή «που στην πρώτη Λυκείου ήθελαν να τον διώξουν από όλα τα σχολεία, γιατί ήταν ζωηρός και ατίθασος, και σήμερα που μιλάμε αυτός ο μαθητής είναι πρώτος σε βαθμό πρόσβασης.
Ακόμα να σημειωθεί ότι σε αυτό το σχολείο υπάρχουν πολλά παιδιά που οι γονείς τους είναι άνεργοι, όπως και παιδιά εργατών, αλλά και αγροτών. Η εισαγωγή ενός τέτοιου μαθητή είναι πραγματικά επιτυχία και δικαίωση».
  Γιάννης Μπουγάς (5ο Λύκειο)
Ξεχωριστό στο σχολείο μας, αλλά και στην περιοχή, είναι ότι οι πιο πολλοί μαθητές έχουν τον έναν ή και τους δύο γονείς ανέργους, άρα μιλάμε για παιδιά από φτωχά λαϊκά στρώματα που κατάφεραν να γράψουν καλά και, μάλιστα, έχουμε τρεις αριστούχους.
Του Παναγιώτη Μπαμπαρούτση
Φωτογραφίες: Στασινός Μουτσούλας 

***  Απρόβλεπτες καταστάσεις στο Δ.Σ. Μεσσήνης

 Σε ακτιβιστική ενέργεια προέβη στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Μεσσήνης ο δημοτικός σύμβουλος, Θ. Κουτσαντώνης. Όπως μας πληροφόρησαν, ενώ κατήγγειλε πως δεν είχαν κοπεί τα χορτάρια από μια πλατεία στη Δ.Ε. Αίπειας, αποχώρησε για λίγο από τη συνεδρίαση. Βγήκε από το κτήριο και προσκάλεσε τα υπόλοιπα μέλη να τα δουν, αφού προηγουμένως τα είχε αδειάσει από τις σκουπιδοσακούλες, στις οποίες και τα είχε βάλει, μετά την κοπή τους, ο ίδιος. -Ο αντιδήμαρχος Ι. Μπρατσιάκος έσπευσε να συγχαρεί το νέο δήμαρχο Στάθη Αναστασόπουλο και τα νεοεκλεγέντα μέλη του Δ.Σ., προκαλώντας την έντονη αντίδραση τόσο του Γ. Τσώνη όσο και του Κ. Γεωργακόπουλου, οι οποίοι αμφισβητούν το αποτέλεσμα που φέρει ως δήμαρχο τον κ. Αναστασόπουλο. Ο τελευταίος σχολίασε, μεταξύ άλλων, πως δεν τρέχει να λέει ότι είναι ντε και καλά δήμαρχος, ενώ ο κ. Μπρατσιάκος ήταν ανένδοτος στις απόψεις του. -Ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας, Ν. Τζώρτζης, επισήμανε πως, όποια κι αν είναι η νέα Δημοτική Αρχή, θα πρέπει να συνεχίσει τις διαδικασίες του ΓΠΣ και των ΣΧΟΟΑΠ, χωρίς παρέκκλιση, σημειώνοντας ότι θα πρέπει να ξεκινήσουν οι πολεοδομήσεις στην περιοχή από τον Άγιο Κωνσταντίνο έως τη Βελίκα, προκειμένου να αποτραπεί το «μάντρωμα» ιδιοκτησιών που τυχόν αγοραστούν από επενδυτές. Σημείωσε, επίσης, πως θα πρέπει η νέα Δημοτική Αρχή να δραστηριοποιηθεί και στο «μέτωπο» του ΤΑΙΠΕΔ, αναγνωρίζοντας τις παρεμβάσεις της σημερινής στο συγκεκριμένο θέμα. Χ.Χ. - 

*** «Σαν εκδρομή»: Παράσταση από τη Δημοτική Σχολή Χορού Καλαμάτας (φωτογραφίες)         
   
 
«Σαν Εκδρομή» ήταν ο τίτλος της καλοκαιρινής παράστασης για το 2014 που παρουσίασαν στο κοινό, με ελεύθερη είσοδο, οι μαθητές της Δημοτικής Σχολής Χορού Καλαμάτας, προχθές το βράδυ, στο αμφιθέατρο του Κάστρου Καλαμάτας.
Παιδιά και έφηβοι, για άλλη μια χρονιά, εντυπωσίασαν. Με ενθουσιασμό, αρτιότητα αλλά και επαγγελματισμό χόρεψαν σε ένα ευχάριστο και ευφάνταστο πρόγραμμα, με όμορφα κοστούμια, υπέροχες μουσικές και κίνηση γεμάτη αρμονία, σε χορογραφίες των έμπειρων δασκάλων τους.
 
***  Τεράστια η ζήτηση για τα εισιτήρια του Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας         
           
Ξεκίνησε χθες η διάθεση των εισιτηρίων για το 20ό Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας. Η φωτογραφία είναι τραβηγμένη λίγα λεπτά μετά τις 10.00 το πρωί, οπότε και άρχισε η κυκλοφορία των εισιτηρίων... Από τα πρώτα λεπτά της διάθεσης σχηματίστηκαν ουρές από ενδιαφερόμενους, που με υπομονή εξυπηρετήθηκαν από τους ευγενέστατους υπαλλήλους του Δήμου. Φέτος μερίμνησαν, ώστε σε ένα γκισέ οι ενδιαφερόμενοι να παίρνουν εισιτήριο για οποιαδήποτε παράσταση, είτε στο Κάστρο είτε στο Μέγαρο Χορού. Έτσι, δεν επαναλήφθηκε το περυσινό φαινόμενο που κάποιος τελείωνε από τη μια ουρά και έπρεπε να περιμένει στην επόμενη…
Πληροφορίες σχετικά με τα εισιτήρια:
Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας
10.00-13.00 & 18.30-21.00 καθημερινά
(εκτός Κυριακής & απογεύματος Σαββάτου).
Πληροφορίες για εισιτήρια & αγορά μέσω πιστωτικών καρτών (Visa & Mastercard):
T: 27210 97610 & 27210 97630 / Φ: 27210 97613 (τις παραπάνω ημέρες & ώρες)
Κ. Γαζ.   
 
***  Άνδρες της ομάδα ΔΙΑΣ έσωσαν τη ζωή ηλικιωμένου στην παραλία της Καλαμάτας!         
   
Λίγο μετά τις 10 το πρωί ηλικιωμένος  , αισθάνθηκε αδιαθεσία την ώρα που κολυμπούσε στην παραλία της Καλαμάτας , στο ύψος της εκκλησίας της Ανάστασης. Λουόμενοι τον έβγαλαν στην ακτή , εκείνη τη στιγμή περνούσαν από το σημείο αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ οι οποίοι σταμάτησαν και προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες στον ηλικιωμένο με τεχνητές αναπνοές και μαλάξεις. Κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή και αυτή τη στιγμή ο ηλικιωμένος άνδρας διακομίζεται με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας για να υποβληθεί σε εξετάσεις. - 
 
***  Μπράβο στους μαθητές και στον καθηγητή
 Ασφαλώς είναι άξια των πιο θερμών μας συγχαρητηρίων η ομάδα του 6ου Γυμνασίου Καλαμάτας και της Ι.Μ Μεσσηνίας που διακρίθηκε στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής, καταλαμβάνοντας τη 2η θέση. Τα παιδιά είναι ο Αναστάσιος Καπετανάκης, ο Κωνσταντίνος Μακρής και ο Άγγελος Παλιάκος. Βεβαίως, σημαντικό μερίδιο στη επιτυχία ανήκει και στον ιερέα και καθηγητή Πληροφορικής του σχολείου, π. Σωτήριο Μαστέα. Ο παπα-Σωτήρης, όπως τον ξέρουμε όλοι οι ενορίτες της Ανάστασης στην παραλία της Καλαμάτας, σπούδασε Πληροφορική και ήθελε να γίνει ιερέας! Πέρα από το θρησκευτικό του έργο, η εργασιακή ηθική που τον διακρίνει είναι απόσταγμα, θεωρούμε, του γεγονότος ότι έζησε για πολλά χρόνια σε μια χώρα οργανωμένη, όπως είναι η Αυστραλία. Α.Π. - 

***  6 συλλήψεις και 19 προσαγωγές σε αστυνομική επιχείρηση στη Μεσσηνία 
   Αστυνομική επιχείρηση για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας στη ΜεσσηνίαΣυνελήφθησαν έξι (6) άτομα, προσήχθησαν δεκαεννέα (19) και έγινε έλεγχος σε πενήντα εννέα (59) Επιπλέον, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε εβδομήντα δύο (72) οχήματα, ενώ βεβαιώθηκαν συνολικά σαράντα πέντε (45) παραβάσεις Οι αστυνομικοί έλεγχοι στοχεύουν στην πρόληψη, αλλά και στην καταστολή της εγκληματικότητας Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκε χθες (1.7.2014), αστυνομική επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή της Μεσσηνίας, η οποία οργανώθηκε από Αστυνομικές Υπηρεσίες της Μεσσηνίας, σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης και της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ασφαλείας Πελοποννήσου. Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, έγιναν έλεγχοι σε πενήντα εννέα (59) άτομα εκ των οποίων σαράντα ένα (41) ήταν ημεδαποί και δεκαοκτώ (18) ήταν αλλοδαποί, καθώς και σε εβδομήντα δύο (72) οχήματα. Επιπλέον, προσήχθησαν συνολικά δεκαεννέα (19) άτομα, από τα οποία έντεκα (11) ήταν ημεδαποί και οκτώ (8) ήταν αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν έξι (6) άτομα. Πιο αναλυτικά: Τρεις (3) ημεδαποί ΡΟΜΑ, για παράνομο υπαίθριο εμπόριο. Δύο (2) ημεδαποί, παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού. Ένας (1) αλλοδαπός, ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα και σε βάρος του θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής του. Επιπλέον, κατά την διάρκεια της επιχείρησης, βεβαιώθηκαν συνολικά σαράντα τρεις (43) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και δύο (2) παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα. Οι δράσεις αυτές, είναι στοχευμένες και αποσκοπούν στην πρόληψη, αλλά και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον, σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Πελοποννήσου. - 
  
  ***  Αθλητικά  :

***  ΦΑΣΗ ΤΩΝ «16»Βραζιλία - Χιλή 1-1 (3-2 πέναλτι)
Κολομβία - Ουρουγουάη 2-0
Ολλανδία – Μεξικό 2-1
Κόστα Ρίκα – Ελλάδα 1-1 (5-3 πέναλτι)
Γαλλία – Νιγηρία 2-0
Γερμανία – Αλγερία 2-1 (παραταση κ.α. 0-0)
Αργεντινή – Ελβετία 1-0 (παράταση)
Βέλγιο – ΗΠΑ 2-1 (παράταση)
ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ
57. Βραζιλία – Κολομβία   Παρασκευή 04/07/2014 (23:00)
58. Γαλλία – Γερμανία 04/07 (19:00)
59. Ολλανδία – Κόστα Ρίκα   Σάββατο  05/07/2014  (23:00)
60. Αργεντινή – Βέλγιο 05/07 (19:00)

ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ
Νικητής 57 – Νικητής 58  Τρίτη 08/07/2014
Νικητής 59 – Νικητής 60   Τετάρτη 09/07/2014

ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 3η ΘΕΣΗ
 Σάββατο 12/072014   (23:00) στη Μπραζίλια

ΤΕΛΙΚΟΣ
13/07 (22:00) στο Ρίο ντε Τζανέιρο


*** Ανοίγει η αυλαία του «Papaloukas & Friends featuring Petway» στην Costa Navarino         
   
 
 
 
Η ώρα για την έναρξη του «Papaloukas & Friendes featuring Petway» έφθασε. Το πολυαναμενόμενο για την ευρύτερη περιοχή της Μεσσηνίας και όχι μόνο, προπονητικό camp basketball, που θα διεξαχθεί στο «The Westin Resort Costa Navarino», θα αρχίσει αύριο, Τετάρτη (2/6) και θα διαρκέσει ως την Κυριακή (6/7).
Μικροί και μεγάλοι φίλοι του μπάσκετ θα έχουν την μοναδική ευκαιρία να προπονηθούν υπό τις καλύτερες συνθήκες και με τους πλέον κατάλληλους ανθρώπους, ώστε να βελτιώσουν την τεχνική τους, να μάθουν τρόπους ατομικής προπόνησης κι εξέλιξης, να διασκεδάσουν παίζοντας μπάσκετ αλλά και γνωρίσουν μυστικά ακόμη και για την ανάλυση αντιπάλων!
Ο θρύλος του ευρωπαϊκού μπάσκετ, Θοδωρής Παπαλουκάς, μαζί με τον Brent Petway και σπουδαίους Guest Stars, θα μυήσουν στα «μυστικά» του αθλήματος, αγόρια και κορίτσια ηλικίας 7-17 ετών.
Από το σύγχρονο κλειστό γήπεδο μπάσκετ, προδιαγραφών FIBA, του Navarino Dunes, θα παρελάσει πληθώρα παικτών και προπονητών, που επί σειρά ετών βαδίζουν στην κορυφογραμμή του αθλήματος. Mαζί με τον πρώην προπονητή του Ίκαρου Χαλκίδας, Θανάση Γιαπλέ, τον ασίσταντ προπονητή του Ρέθυμνου Aegean, Σταύρο Μυκονιάτη και τον γυμναστή της κρητικής ομάδας, Βασίλη Μητσιόπουλο που θα εφαρμόσουν το πρόγραμμα που σχεδίασαν σε συνεργασία με τον Θοδωρή Παπαλουκά, όσοι λάβουν μέρος στο  πρωτοποριακό και πρωτότυπο «Papaloukas & Friends featuring Petway» θα μπορέσουν να συζητήσουν και να λάβουν συμβουλές από τους

. Δημήτρη Ιτούδη

. Κώστα Τσαρτσαρή

. Κώστα Καϊμακόγλου

. Ανδρέα Γλυνιαδάκη
. Νίκο Παπανικολόπουλο
 Κάθε ημέρα ένας από τους guest stars του προπονητικού camp θα συμμετέχει στο πρωϊνό πρόγραμμα, που θα αφορά τα παιδιά 7-17 ετών, αλλά και στο απογευματινό που θα απευθύνεται στα «μεγάλα» παιδιά του camp.
 Tο «Fantasy Basketball Camp» θα προσφέρει διασκέδαση, γνώσεις και εμπειρίες στους ενήλικες που θα λάβουν μέρος καθώς θα περιλαμβάνει από συμβουλές για σωστή εκγύμναση και διαγωνισμούς, μέχρι προπόνηση μπάσκετ και σύντομη ανάλυση αντιπάλων με χρήση DVD.

·         ομιλία του Θοδωρή Παπαλουκά (γύρω από την ομαδικότητα, την αυτοπειθαρχία, την ανάληψη ευθύνης και την σωστή προετοιμασία πριν από έναν «αγώνα»),

·         ομιλία έμπειρου γυμναστή του Ρέθυμνου Aegean, Βασίλη Μητσιόπουλου σε θέματα διατροφής, υγείας και σωστής εκγύμνασης,

·         συμβουλές βελτίωσης ατομικής τεχνικής τόσο γενικά όσο και σε ατομικά θέματα που θα ζητήσει ο συμμετέχων ενήλικος (π.χ. ντρίμπλα, σουτ),

·         σύντομη ανάλυση DVD με την παρουσίαση βασικών στοιχείων scouting για την προετοιμασία ενός αγώνα

·         διαγωνισμό δεξιοτήτων για την αξιολόγηση των συμμετεχόντων πριν από τη διεξαγωγή ενός mini draft για την επιλογή ομάδων,

·         αγωνιστικό διπλό με τη συμμετοχή των παρόντων (εν ενεργεία και βετεράνων) αθλητών,

·         αυτόγραφα και προσωπική φωτογράφηση με τους παρόντες αθλητές & προπονητές,

·         αναμνηστικό T-shirt κλπ
Όσοι επιλέξουν το «The Westin Resort Costa Navarino» ή το «The Romanos, a Luxury Collection Resort» για τις διακοπές τους, θα ζήσουν μια μοναδική εμπειρία καθώς τα απογεύματα οι μεγαλύτεροι σε ηλικία φίλοι του αθλήματος θα μπορούν, σε ανοιχτό πρόγραμμα, να παίξουν μπάσκετ με τους superstars που θα συγκεντρωθούν στο κορυφαίο Resort της Μεσογείου.
  Από αύριο έως τις 6 Ιουλίου, ζήστε με τα είδωλα σας και μοιραστείτε μαζί τους ατελείωτες μπασκετικές εμπειρίες.
  Πληροφορίες συμμετοχής και κρατήσεων στο τηλ. 27230-97000 (τμήμα κρατήσεων) και στο
Sports.navarino@starwoodhotels.com
  όπως και στις ιστοσελίδες
www.westincostanavarino.com και
www.romanoscostanavarino.com 
 
 
 
***

*** BINTEOΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ...ΒΙΝΤΕΟΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ:

  http://www.youtube.com/stamos01 ,      3487     video.-       
 http://www.youtube.com/stamatios01 , = 1917    video .-                      
http://www.youtube.com/vlasiskal , =       1890  video.- 
Σύνολον                                                     7294  βίντεο   .-

 http://facebook.com/home.php?=home?#!/?ref=home  ,  2574  .-    https://www.facebook.com/stamatios.skoulikas  ,  
https://www.facebook.com/profile.php?id=1037492258  ,  270   https://www.facebook.com/stamatios.n.skoulikas ,

 *** https://www.facebook.com/ArfaraKalamatasMessinias , =ARFARA MESSINIAS    595.–
~  https://www.facebook.com/SYLLOGOS.ARFARON.AG.THEODOROI , «ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ «ΑΡΦΑΡΩΝ.-   194
http://www.twitter.com/stamos01/

***  ***  ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ   ΜΑΪΟΥ 2014 : 
~ http://snsstamoskal.blogspot.gr/2014/05/01-2014.html , Πρωτομαγιά 01 Μαΐου 2014 Άρωμα όμορφης Ελλάδας , .-              http://httpdimmetoparfarablogspotcom.blogspot.gr/2014/05/28-2014.html  , Το αγιάζι της ενημέρωσης Τετάρτη 28 Μαΐου 2014 .-

 ***    ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ    ΙΟΥΝΙΟΥ    2014   :

  ~ http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2014/06/01-2014.html , Άρωμα Κυριακάτικης ενημέρωσης 01 Ιούνιος 2014,.-    
 ~ http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2014/06/01-2014.html , Άρωμα Κυριακάτικης ενημέρωσης 01 Ιούνιος 2014,.-
~ http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2014/06/01-2014.html , Ανθολόγιο Γράφοντας Αντιγράφοντας , Κυριακή 01 Ιουνίου 2014.-
~ http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2014/06/02-2014.html , Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης  Δευτέρα  02  Ιουνίου  2014 .-
~ http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.gr/2014/06/02062014.html , Επιλογές  Διαλέγοντας  και  Γράφοντας  02/06/2014 .-
~ http://stamos-dynami.blogspot.gr/2014/06/03-2014.html , Το   αγιάζι  της  ενημέρωσης  Τρίτη  03 Ιουνίου  2014 .-
~ http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.gr/2014/06/04-2014.html , Το   αγιάζι  της  ενημέρωσης  Τετάρτη  04  Ιουνίου  2014 .-
~ http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.gr/2014/06/05-2014.html  , Το   αγιάζι  της  ενημέρωσης  Πέμπτη 05  Ιουνίου  2014  .-
~ http://arfara-kalamata-greece.blogspot.gr/2014/06/05-2014.html  , Άρωμα  ενημέρωσης  Πέμπτη  05  Ιουνίου  2014.-
~ http://snsstamoskal.blogspot.gr/2014/06/06-2014.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Παρασκευή 06 Ιουνίου 2014 .-
~ http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.gr/2014/06/10-2014.html , Άρωμα ενημέρωσης Τρίτη 10 Ιουνίου 2014 .-
~ http://dimmetoparfara.blogspot.gr/2014/06/11-2014.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014.-
~ http://arfara-messinias-stamos.blogspot.gr/2014/06/12-2014.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014 .-
~ http://snsarfara.blogspot.gr/2014/06/12-2014.html , Άρωμα  ενημέρωσης Πέμπτη  12  Ιουνίου  2014 .
 http://httpdimmetoparfarablogspotcom.blogspot.gr/2014/06/13-2014.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014.-
~ http://arfara-messinia-stamos.blogspot.gr/2014/06/14-2014.html , Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης  Σάββατο  14  Ιουνίου  2014   
~ http://stamos-dynami.blogspot.gr/2014/06/15-2014.html  , Το  αγιάζι της ενημέρωσης  Κυριακή  15  Ιουνίου  2014 .-
~  http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2014/06/16-2014.html , ΑΡΩΜΑ ΑΠΟ  ΜΟΥΝΤΙΑΛ  ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ  Δευτέρα  16  Ιουνίου  2014 .-
~ http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2014/06/16-2014.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης 16 Ιουνίου 2014 .-
~  http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2014/06/17-2014.html , Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης  Τρίτη  17  Ιουνίου  2014 .-
~ http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.gr/2014/06/18-2014.html  , Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης  Τετάρτη  18  Ιουνίου  2014   
~ http:/vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2014/06/19-2014.html ,  Το  αγιάζι  της  ενημέρωση Πέμπτη  19  Ιουνίου  2014 .-                                                       
~ http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2014/06/20-2014.html , Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης  Παρασκευή  20  Ιουνίου  2014 .-                                                                                                                                      
 ~ http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2014/06/21-2014.html , Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης  Σάββατο  21  Ιουνίου  2014 , .-
~ http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2014/06/blog-post.html , Άρωμα Ενημέρωσης  Σάββατο  21  Ιουνίου  2014 .-
~ http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2014/06/22-2014.html ,  Άρωμα  στην  ενημέρωσή  μας Κυριακή 22 Ιουνίου  2014 .-
~ http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2014/06/22-2014.html ,  Άρωμα  στην  ενημέρωσή  μας Κυριακή 22 Ιουνίου  2014 .-
~  http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2014/06/23-2014.html .  Το αγιάζι της   ενημέρωσης Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014.-
~ http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2014/06/2014-23-2014.html , ΜΟΥΝΤΙΑΛ ποδοσφαίρου ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ 2014 23 Ιουνίου 2014.-
~  http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2014/06/2014-24-2014.html , ΜΟΥΝΤΙΑΛ  ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ 2014 24  Ιουνίου  2014 .
~ http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2014/06/24-2014.html , Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης  Τρίτη 24 Ιουνίου  2014
~ http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2014/06/2014-25-2014.html , ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ 2014 , Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014.-
~  http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.gr/2014/06/26-2014.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014 .-
~  http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.gr/2014/06/27-2014.html  , Το αγιάζι της ενημέρωσης Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014.-
~  http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.gr/2014/06/27-2014.html , ΜΟΥΝΤΙΑΛ και οι καλύτεροι ποδοσφαιριστές Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014 .-
~ http://arfara-kalamata-greece.blogspot.gr/2014/06/28-2014.html , Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης Σάββατο  28  Ιουνίου  2014 .-
~ http://snsstamoskal.blogspot.gr/2014/06/28-2014.html , ΜΟΥΝΤΙΑΛ - Η  Ιστορία Κυπέλλου Παγκοσμίου  Ποδοσφαίρου  Σάββατο 28 Ιουλίου  2014 .-
~ http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.gr/2014/06/29-2014.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Κυριακή 29 Ιουνίου 2014 .-
~  http://dimmetoparfara.blogspot.gr/2014/06/30-2014.html , Το αγιάζι της ενημέρωσής Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014 .-

 ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ  ΙΟΥΛΙΟΥ  2014 :

~ http://arfara-messinias-stamos.blogspot.gr/2014/07/01-2014.html  , Το αγιάζι της ενημέρωσης Τρίτη 01 Ιουλίου 2014  .-
~ http://snsarfara.blogspot.gr/2014/07/01-2014.html  , Άρωμα Ενημέρωσης Τρίτη 01 Ιουλίου 2014  .-
http://httpdimmetoparfarablogspotcom.blogspot.gr/2014/07/02-2014.html , Το   αγιάζι   τ ης   ενημέρωσης   02  Ιουλίου   2014 .-
~


2 σχόλια:

  1. ~ Όποιος λέει πολλά δίνει σημείο πως είναι αμαθής , διότι "ο άφρων πληθύνει λόγους " ( εκκλ. .ι΄14 ).- {Άγιος Νικόδημος ο Αγιορείτης } .-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. * Ο γνήσιος Χριστιανός , σκέπτεται πάντοτε τον θάνατο του και την μέλλουσα κρίση και την απολογία που θα δώσει για τα έργα του { Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος }.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή