ΓΕΦΥΡΑ ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ , ΡΙΟΥ - ΑΝΤΙΡΙΟΥ

ΓΕΦΥΡΑ  ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ , ΡΙΟΥ - ΑΝΤΙΡΙΟΥ

Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016

Η Εφημερίδα μας ARFARA NEWS στο αγιάζι της ενημέρωσης Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016

 Η  Εφημερίδα  μας  ARFARA NEWS    στο αγιάζι της ενημέρωσης  Κυριακή  14  Φεβρουαρίου  2016 :
~
~ 14 Φεβρουαρίου
Οσίων Αυξεντίου (1) (†470), Αβραάμ († ε΄αι.) Μάρωνος († δ΄ αι.). Ιερομαρτύρων Φιλήμονος και Φιλίππου επισκόπων Γάζης. Νεομαρτύρων Νικολάου του Κορινθίου (Ψάρι †1554), Δαμιανού οσίου του νέου, κτίτορος της εν Δημητριάδι (Κισσάβω) ιεράς Μονής τιμίου Προδρόμου (1568±) και Γεωργίου ράπτου, του εκ Μυτιλήνης (Πασγιάνου, 1693).
(1) O όσιος Αυξέντιος έζησε στην Κωνσταντινούπολη επί αυτοκρατορίας Θεοδοσίου Β` του Μικρού και κατείχε το αξίωμα του Σχολαρίου. Διακρινόταν για την βαθιά του ευσέβεια, τη βιβλική του παρουσία, την ευπρέπεια του, τη σωματική του ρώμη και τον ηθικό του πλούτο. Η φιλήσυχη και φιλομόναχη διάθεσή του και η αγάπη του για τον ασκητικό βίο, τον οδήγησαν να γίνει μοναχός. Εγκατέλειψε λοιπόν τις τιμές και τα αξιώματα της Βασιλεύουσας και αποσύρθηκε σε κάποιο απομακρυσμένο βουνό όπου και ασκήτευσε. Παράλληλα ασχολήθηκε με την μελέτη και σπουδή της Αγίας Γραφής, τόση δεν ήταν η φήμη του για τις σπάνιες αρετές και την βαθιά θεολογική μόρφωσή του, ώστε προσεκλήθη ως απλός μοναχός στη Δ` Οικουμενική Σύνοδο που συνεκλήθη το 451 στη Χαλκηδόνα για να καταδικάσει τις κακοδοξίες του Ευτυχούς του Νεστόριου. Καθημερινά πολλοί ήταν εκείνοι πού επισκέπτονταν το ερημητήριό του, για να τους παρηγορήσει και να τούς θεραπεύσει με τα θαύματά του ή να εκδηλώσουν, το σεβασμό και την εκτίμησή τους, προσφέροντας του δώρα και τρόφιμα τα οποία ο άγιος μοίραζε στους φτωχούς. Εκοιμήθη οσιακά σε βαθιά γεράματα. ~
Σήμερα 14/02/2016 εορτάζουν:
Όσιος Αυξέντιος ὁ ἐν τῷ Ὄρει, Όσιος Μάρων, Άγιος Νικόλαος ο Τραπεζούντιος
Πάντοτε εις την ώραν του πειρασμού να καταφεύγης εις τον Χριστόν και την Παναγίαν μας. Να επικαλήσαι την βοήθειαν των Αγίων και να προσέχης... Να φεύγης ωσάν από φωτιά τους κακούς λογισμούς, δια να μην κάμνουν μέσα σου ρίζες.Γέροντας Ιωσήφ ο Αγιορείτης († 1959 μ.Χ.)

Όσιος Μαρτινιανός

Όσιος Μαρτινιανός
 
Άγιος Μελέτιος Αρχιεπίσκοπος Αντιοχείας

Άγιος Μελέτιος Αρχιεπίσκοπος Αντιοχείας
 
Άγιος Βλάσιος επίσκοπος Σεβαστείας

Άγιος Βλάσιος επίσκοπος Σεβαστείας
 
Άγιος Χαράλαμπος ο Ιερομάρτυρας

Άγιος Χαράλαμπος ο Ιερομάρτυρας
 
Άγιος Νικηφόρος

Άγιος Νικηφόρος
 
Άγιος Θεόδωρος ο Στρατηλάτης

Άγιος Θεόδωρος ο Στρατηλάτης
 
Όσιος Παρθένιος επίσκοπος Λαμψάκου

Όσιος Παρθένιος επίσκοπος Λαμψάκου
 
Άγιος Φώτιος ο Μέγας Πατριάρχης Κωνσταντινουπόλεως

Άγιος Φώτιος ο Μέγας Πατριάρχης Κωνσταντ....
 
Αγία Αγάθη

Αγία Αγάθη
 
Όσιος Ισίδωρος ο Πηλουσιώτης

Όσιος Ισίδωρος ο
~  Ἦχος πλ. α’. Τὸν συνάναρχον Λόγον.
Ὥσπερ φοῖνιξ ηὐξήνθης Πάτερ ὑψίκομος, δικαιοσύνης ἐκφέρων τοὺς ψυχοτρόφους καρπούς, σὺ γὰρ βίον ἱερὸν πολιτευσάμενος, τῆς Ἐκκλησίας στηριγμός, καὶ θαυμάτων αὐτουργός, Αὐξέντιε ἀνεδείχθης, διὰ παντὸς ἱκετεύων, ἐλεηθήναι τᾶς ψυχᾶς ἠμῶν
~   Απολυτίκιο Αγ. Αυξεντίου - 14 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ :   https://youtu.be/CNGDMyAU5CA  .-

Όσιος Αυξέντιος ὁ ἐν τῷ Ὄρει  Όσιος Αυξέντιος ὁ ἐν τῷ Ὄρει
Βιογραφία
Ο Όσιος Αυξέντιος καταγόταν από την Συρία. Έζησε στην Κωνσταντινούπολη επί αυτοκράτορα Θεοδοσίου Β' του Μικρού (408 - 450 μ.Χ.) και κατείχε το αξίωμα του σχολαρίου του στρατηλάτου.
Η φιλήσυχη και φιλομόναχη διάθεσή του και η αγάπη του για τον ασκητικό βίο, τον οδήγησε στο να γίνει μοναχός. Εγκατέλειψε λοιπόν τις τιμές και τα αξιώματά του και αποσύρθηκε σε όρος πετρώδες της Χαλκηδόνος, την Οξεία Πέτρα, όπου και ασκήτευε, ενώ παράλληλα ασχολήθηκε με την μελέτη και σπουδή της Αγίας Γραφής. Τόση δε ήταν η φήμη του για τις σπάνιες αρετές και την βαθιά θεολογική μόρφωσή του, ώστε προσκλήθηκε στην Δ' Οικουμενική Σύνοδο, που συνεκλήθη το έτος 451 μ.Χ. στην Χαλκηδόνα για να καταδικάσει τις κακοδοξίες του Ευτυχούς.
Στο ασκητήριό του καθημερινά προσέρχονταν πολλοί, για να λάβουν την ευλογία του, μεταξύ των οποίων και πολλοί πλούσιοι που του έφερναν τροφές και δώρα.
Αλλά εκείνος χρησιμοποιούσε για τον εαυτό του λίγο ψωμί για τη συντήρησή του και κερί για το παρεκκλήσι του. Τα υπόλοιπα τα διαμοίραζε στους πτωχούς. Ο σεβασμός προς τον Όσιο έγινε αιτία να ιδρυθεί στους πρόποδες του βουνού γυναικεία μονή.
Ο Άγιος Θεός αξίωσε τον Άγιο Αυξέντιο του χαρίσματος της θαυματουργίας και έτσι επιτέλεσε πολλά θαύματα. Ο Όσιος κοιμήθηκε με ειρήνη μεταξύ των ετών 470 - 472 μ.Χ. Στο Συναξάριο της Κωνσταντινούπολης αναφέρεται ότι το τίμιο λείψανο του Αγίου κατατέθηκε στον ευκτήριο οίκο της γυναικείας μονής που ίδρυσε και η οποία ονομαζόταν Τριχιναρία. Η Σύναξη αυτού ετελείτο στη μονή του Καλλιστράτου εντός της Κωνσταντινουπόλεως.
*** Ένας «τοίχος γεμάτος καλοσύνη» και στην Καλαμάτα         
     
 
 
Όσο εντείνεται από τη μια η κρίση, τόσο δυναμώνει από την άλλη το εθελοντικό κίνημα, με δραστηριοποίηση πολλών ομάδων, αλλά και υπηρεσιών, με στόχο να δώσουν βοήθεια σε όποιον έχει ανάγκη.
Πολλές φορές μέσα από το «Θάρρος» έχουμε παρουσιάσει τέτοια παραδείγματα, με τελευταίο αυτό ενός μικρού μίνι μάρκετ στην παραλία της Καλαμάτας, που διαθέτει «τρόφιμα σε αναμονή» για γείτονες που αδυνατούν να αγοράσουν τα προς το ζην.
Πλέον στην πόλη ξεκινά μια ακόμα μορφή εθελοντισμού, που οργανώνεται και εξαπλώνεται μέσω του Facebook και ονομάζεται «Ο τοίχος της καλοσύνης».
Ως ιδέα και κίνηση έχει ξεκινήσει από τη Λάρισα, όπου μάλιστα λειτουργεί άψογα. Έτσι, λοιπόν, από το μεσημέρι της Πέμπτης «ανώνυμοι» Καλαματιανοί μάς καλούν όλους να βάλουμε το δικό μας τούβλο σε αυτόν τον τοίχο ανθρωπιάς.
Πώς λειτουργεί
Πολλοί θα έχετε παρατηρήσει κατά καιρούς ότι στην άκρη κάποιων κάδων σκουπιδιών είναι κρεμασμένες σακούλες όπου αναγράφεται «καθαρό φαγητό». Αυτές τις σακούλες τις βάζουν συνάνθρωποί μας που τους περισσεύει φαγητό και τις παίρνουν κάποιοι άλλοι που το έχουν ανάγκη.
Βασικός στόχος της ομάδας είναι να «φύγουν» οι σακούλες (καθαρό φαγητό) από τους κάδους σκουπιδιών και να τοποθετούνται σε πιο ασφαλές και αξιοπρεπές μέρος (κρεμάστρες).
Βασική επιδίωξη είναι, επίσης, να ευαισθητοποιηθούν οι περίοικοι-γείτονες, ώστε να στηρίξουν και να συνδράμουν.
Έτσι, η ομάδα θα ξεκινήσει να τοποθετεί κρεμάστρες σε διάφορους τοίχους της Καλαμάτας, κι αρχικά στις γειτονιές των ενεργών μελών της, με στόχο να διαδοθεί η ιδέα και στο άμεσο μέλλον να τοποθετηθούν κρεμάστρες για «καθαρό φαγητό» σε κάθε γωνιά της πόλης.
Πώς μπορεί κάποιος να προσφέρει
Η ομάδα του «Τοίχου της καλοσύνης» χρειάζεται ανθρώπους που να θέλουν να διαθέσουν μόνο λίγα λεπτά από το χρόνο τους (και τίποτε άλλο), ώστε να βοηθήσουν όσους έχουν ανάγκη.
Αν κάποιος ενδιαφέρεται να συμμετάσχει, πρέπει απλά να βρει έναν τοίχο στη γειτονιά του και να στείλει ένα μήνυμα στη σελίδα της ομάδας στο Facebook «Ο τοίχος της καλοσύνης – Καλαμάτα».
Στη συνέχεια κάποιο μέλος της ομάδας θα περάσει από τον τοίχο που έχει υποδείξει και θα κρεμάσει στη γειτονιά ακόμη μια κρεμάστρα για «καθαρό φαγητό».
Ακόμη κι αν δεν υπάρχει κάποιο σημείο στη γειτονιά για να υποδείξει, μπορεί να κρεμάσει το καθαρό φαγητό σε άλλη κρεμάστρα.
Επίσης, για να βοηθήσει κάποιος το όλο εγχείρημα μπορεί απλά να διασώσει την ιδέα σε φίλους και γείτονες, ώστε καμία κρεμάστρα και κανένας «τοίχος της καλοσύνης» να μη μένουν χωρίς «καθαρό φαγητό».   του Παναγιώτη Μπαμπαρούτση

***  Το τέλειο έγκλημα σχεδίαζε ο 19χρονος από τη Μάνη σύμφωνα με τον εισαγγελέα εφετών 

Στο Μεικτό Ορκωτό Εφετείο στην Καλαμάτα, θα εκδικασθεί σε ημερομηνία που θα ορισθεί σε δεύτερο βαθμό, σύμφωνα με την έφεση του Εισαγγελέα Εφετών να μην μετρήσει το ελαφρυντικό της μετεφηβικής ηλικίας, θα δικασθούν οι δύο 19χρονοι για τη διπλή δολοφονία, το καλοκαίρι του 2014 στη Μάνη. Για πρώτη φορά, αναφέρεται και ως στοιχείο, ότι ο 19χρονος από τη Μάνη είχε διαβάσει το βιβλίο του Πάνου Σόμπολου «Τα εγκλήματα που συγκλόνισαν την Ελλάδα», ώστε να σχεδιάσει το τέλειο έγκλημα. Διαβάστε αναλυτικά στο “Θάρρος” της Κυριακής - 

***  Επέστρεψαν οι αγρότες της Μεσσηνίας, έτοιμοι για νέες κινητοποιήσεις

 
Στα σπίτια τους επέστρεψαν , από χθες το βράδυ ,οι αγρότες της Μεσσηνίας μετά το συλλαλητήριο του Σαββάτου ε. Η επιστροφή , ωστόσο, θα είναι προσωρινή, αφού, για αύριο, Δευτέρα, έχει προγραμματιστεί συνέλευση, κατά τη διάρκεια της οποίας θα αποφασιστούν νέες κινητοποιήσεις, οι οποίες θα είναι εντονότερες. Όσον αφορά στην συγκέντρωση της Αθήνας οι αγρότες του Νομού έδωσαν δυναμικό "παρών", και, όπως μας είπαν η μεγαλειώδης αυτή μάζωξη τους έδωσε δύναμη να συνεχίσουν τον αγώνα τους. Μάλιστα, πολλοί ήταν εκείνοι , που, την Παρασκευή το βράδυ, διανυκτέρευσαν σε σκηνές στην πλατεία Συντάγματος. Π.Μπ. - 

***   Ο Καλαματιανός ηθικός χάκερ σχολιάζει την πρώτη επίθεση στην προσπάθεια πλαστογράφησης         
     
Πολλά κρούσματα πλαστογράφησης έχουν σημειωθεί τον τελευταίο καιρό και στην Ελλάδα, για το πρώτο κρούσμα ο δικός μας Βασίλης Γεωργόπουλος γνωστός και ηθικός χάκερ γράφει τα εξής:
Για την πρώτη επίθεση IDENTITY THEFT
(ΚΛΟΠΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ)

Ο ορισμός της κλοπής ταυτότητας, (identity theft), αναφέρεται στην ποινική πράξη κατά την οποία ο θύτης αποσπά τα προσωπικά δεδομένα του θύματος, όπως αριθμός αστυνομικής ταυτότητας, ΑΜΚΑ, ΑΦΜ κ.ά. και τα χρησιμοποιεί για πλαστογράφηση και πλαστοπροσωπία.
Η χρήση της πλαστοπροσωπίας στην εποχή των πληροφοριών μπορεί να χρησιμοποηθεί με πολλούς και ποικίλους τρόπους αναλόγως με τον στόχο και τα μέσα του θύτη.
Πολυποίκιλοι είναι και οι τρόποι απόκτησης αυτών των ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων, η απόκτηση των οποίων μπορεί να γίνει τόσο με σύγχρονους τρόπους όπως προσωπική επίθεση τύπου χάκινγκ στην ηλεκτρονική αλληλογραφία του θύματος  ή στον προσωπικό αποθηκευτικό χώρο στο cloud κ.ά., όσο και με κλασικές επιθέσεις στο φυσικό περιβάλλον του θύματος όπως κλοπή του πορτοφολιού.
Προσωπικά στοιχεία και δεδομένα μπορούν να υποκλαπούν επίσης μέσω επιθέσεων σε βάσεις δεδομένων όπου οι χρήστες έχουν παρέχει οικειοθελώς τα προσωπικά τους στοιχεία, είτε μέσω επίθεσης τύπου phishing (ψαρέματος), είτε με επίθεση στο φυσικό περιβάλλον του θύματος όπως ο οικείος χώρος του ή ο χώρος εργασίας του. Τ
έλος, ένας ακόμη γνωστός τρόπος ανάκτησης εγγράφων που περιέχουν πληροφορίες είναι από μη κατεστραμένα έγγραφα σε κάδους (dumpster diving).
Η προστασία των προσωπικών αυτών δεδομένων είναι πολύ σημαντική καθότι μπορούν να δημιουργήσουν στο θύμα σοβαρά οικονομικά, κοινωνικά και πολιτικά προβλήματα καθώς, μετά την απόκτηση των δεδομένων αυτών ο θύτης μπορεί να χρησιμοποιήσει τα  υπεξαιρεθέντα στοιχεία αυτά για προσωπικό του όφελος, χρησιμοποιόντας υπηρεσίες για απόκρυψη της προσωπικής του ταυτότητας ή οικονομικό όφελος, όπως επίσης και για προσωπική ηθική ή άλλη επίθεση προς το θύμα.
Χαρακτηριστικά παραδείγματα κατά την McAfee είναι η δημιουργία νέου λογαριασμού (οποιουδήποτε είδους, τραπεζικό, ηλεκτρονικό ή εφάμιλλου), η υποκλοπή ήδη υπάρχοντος λογαριασμού (Account Takeover Fraud), πλαστοπροσωπία κατά την σύλληψη (Criminal Identity Theft), χρήση των στοιχείων για περίθαλψη ιατροφαρμακευτική (κυρίως στην Αμερική) (Medical Identity Theft), επαγγελματική υποκλοπή στοιχείων (έκδοση πλαστών τιμολογίων κτλ) και τέλος κλωνοποίηση ταυτότητας, όπου ο θύτης για λόγους κοινωνικούς υγείας ή ψυχολογικούς κάνει μια πλήρη κλωνοποίηση ταυτότητας σε όλους τους δυνατούς τομείς.
Στην αναφορά της McAfee τα δεδομένα αναφέρονται κυρίως για στην Αμερική, αλλά και στις ευρωπαϊκές στις οποίες ακολουθείτε η κεντρική ηλεκτρονική διακυβέρνηση. Στα Ελληνικά πλαίσια μπορεί να ισχύσει το ίδιο μερικώς ή ολικώς.

*** Για πάνω από 12 ώρες έμεινε ταμπουρωμένος με μαχαίρια στο σπίτι ο 46χρονος στη Μ. Μαντίνεια

Αφού πρώτα είχε χτυπήσει συγγενικό του πρόσωπο Άλλο ένα σοβαρότατο επεισόδιο με πρωταγωνιστή 46χρονο που αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, διαδραματίσθηκε για πάνω από 12 ώρες την Παρασκευή στην περιοχή της Μαντίνειας. Ευτυχώς, παρά τα όσα προηγήθηκαν όλες αυτές τις ώρες, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Καλαμάτας, κατάφεραν αναίμακτα να συλλάβουν το απόγευμα το δράστη. Από τα ξημερώματα Όλα ξεκίνησαν τα ξημερώματα της Παρασκευής στο σπίτι της οικογένειας. Ο 46χρονος έχει νοσηλευτεί αρκετές φορές σε Ψυχιατρική Κλινική, αλλά μετά από ορισμένα διαστήματα εγκλεισμού, επιστρέφει στο σπίτι του. Έχει δημιουργήσει πολλά επεισόδια, από το να επιτεθεί σε κόσμο που βρισκόταν στην παραλία, να σπάσει αυτοκίνητα, να ταμπουρωθεί στο σπίτι ή στη βάρκα του με καραμπίνα και να απειλεί, μέχρι να πετάξει στα καλά καθούμενα ηλικιωμένο άτομο στο λιμάνι της Καλαμάτας. Προχθές τα ξημερώματα ο 46χρονος επιτέθηκε και χτύπησε αρκετά στο πρόσωπο και σε άλλα σημεία του σώματος συγγενικό του πρόσωπο, ενώ παράλληλα άρχισε να σπάει και να διαλύει όλο το σπίτι. Έως το απόγευμα Στην κατοχή του είχε μαχαίρια και απειλούσε, αλλά ευτυχώς το συγγενικό του πρόσωπο κατάφερε να φύγει και να ειδοποιήσει την Αστυνομία. Ο 46χρονος παρέμεινε στο σπίτι με την υπέργηρη μητέρα του, συνεχίζοντας να καταστρέφει το σπίτι. Οι αστυνομικοί, από την πρώτη στιγμή που ειδοποιήθηκαν έφτασαν στην περιοχή και έθεσαν το σπίτι υπό παρακολούθηση περιμένοντας την κατάλληλα στιγμή. Τελικά, λίγο πριν τις 6 το απόγευμα, οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον συλλάβουν και να του περάσουν χειροπέδες. Της Βίκυς Βετουλάκη - 

***  Άγριο φονικό στον Πύργο - Νεκρός από έξι μαχαιριές 48χρονος (βίντεο)         
      
Το άγριο φονικό συνέβη χθες λίγο μετά τις 3.30 το μεσημέρι στην οδό Ολυμπίων, στον Πύργο, μπροστά στα έκπληκτα μάτια περαστικών και επαγγελματιών της συγκεκριμένης περιοχής
 Ο 48χρονος Παναγιώτης Καρακαπιλίδης πατέρας δύο ενήλικων παιδιών, που διέμενε στην οδό Ολυμπίων, επιστρέφοντας από τη δουλειά του (μηχανικός αυτοκινήτων) πάρκαρε το ΙΧ του μπροστά στο σπίτι του. Μόλις βγήκε από το αυτοκίνητό του, τον πλησίασε πισώπλατα ένας άνδρας. Σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews πρόκειται για τον Ι.Ψ. 51 ετών που φέρεται να πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα. Ο 51χρονος με αστραπιαίες κινήσεις, χωρίς να πει κουβέντα, μαχαίρωσε πισώπλατα τον 48χρονο, καταφέροντάς του τέσσερις μαχαιριές. Το θύμα έπεσε αιμόφυρτο στην άσφαλτο και ο δράστης σε κατάσταση αμόκ του κατάφερε άλλες δύο μαχαιριές στην καρδιά.
Οι αυτόπτες μάρτυρες «πάγωσαν». Μέχρι να συνειδητοποιήσουν τι έχει συμβεί, ο δράστης με το μαχαίρι στο χέρι, κατευθύνθηκε στο αυτοκίνητό του, τύπου seat idiza, ανέπτυξε ταχύτητα και τράπηκε σε φυγή.
Γείτονες και περαστικοί έτρεξαν προς το μέρος του θύματος και προσπάθησαν να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες. Παράλληλα, ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ και λίγα λεπτά αργότερα κατέφθασε στον τόπο του εγκλήματος ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε το θύμα στο νοσοκομείο του Πύργου όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Στον τόπο του εγκλήματος, έφθασαν άμεσα αστυνομικοί καθώς και ο αστυνομικός διευθυντής κ. Κώστας Στεφανόπουλος. Από τις πρώτες πληροφορίες που συνέλεξαν δεν προέκυψε δράστης και θύμα, που ήταν επί πολλά χρόνια γείτονες, να είχαν σοβαρές διαφορές που να όπλισαν το χέρι του 51χρονου. Γι’ αυτό και μέχρι αργά χθες το απόγευμα παρέμεναν άγνωστα για τις Διωκτικές Αρχές τα κίνητρα της στυγερής δολοφονίας.
Οι αστυνομικές αρχές έχουν εξαπολύσει κυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 51χρονου.
http://www.patrisnews.com/nea-enimerosi/ileia/egklima-ston-pyrgoΠηγή: patrisnews.gr
Video: Patrisnews: Έγκλημα στον Πύργο ,  https://youtu.be/TW4JCb598c8  .-  

***  Χιλιάδες σφαίρες και βαρύς οπλισμός εντοπίστηκαν σε 2 τροχόσπιτα στην Αλεξανδρούπολη

 Ιδιαίτερη ανησυχία έχουν προκαλέσει δύο υποθέσεις, που πιθανώς συνδέονται, στην Αλεξανδρούπολη, με τον εντοπισμό δύο οχημάτων με βαρύ οπλισμό και τη σύλληψη τριών ατόμων. Στην πρώτη υπόθεση, όπως μετέδωσε το Mega επικαλούμενο πηγές της ιστοσελίδας alexpoli.gr, εμπλέκονται δύο άνδρες και ένα τροχόσπιτο. Το όχημα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ήταν σταθμευμένο για 2-3 ημέρες στο χώρο του λιμανιού και οι άνδρες του Λιμενικού το παρακολουθούσαν, καθώς είχαν κινήσει υποψίες οι κινήσεις των δύο ατόμων που επισκέπτονταν το τροχόσπιτο, ενώ έμεναν σε ξενοδοχείο. Πρόκειται για δύο Βρετανούς υπηκόους, Ιρακινής καταγωγής, 22 και 28 ετών. Μέσα σε αυτό το τροχόσπιτο βρέθηκαν περισσότερες από 20.000 σφαίρες, τρία περίστροφα Magnum 357 και τουλάχιστον άλλα 15 περίστροφα των 22 χιλιοστών. Επιπλέον όμως, μετά από τη σύλληψη των δύο, εντοπίστηκε ένα ακόμη άτομο στο τελωνείο των Κήπων, επίσης Βρετανός υπήκοος ιρανικής καταγωγής, ο οποίος επιχείρησε να περάσει στην Τουρκία, έχοντας στο αυτοκίνητό του 200.000 σφαίρες, δεκάδες όπλα, ανάμεσά τους και 7 Walter και στρατιωτικό εξοπλισμό. Τα όπλα και οι σφαίρες και στις δύο περιπτώσεις ήταν κρυμμένα σε ειδικά διαμορφωμένες κρύπτες. Και οι τρεις συλληφθέντες έχουν δηλώσει στις αρχές ότι δεν ανήκουν στις τάξεις του Ισλαμικού Κράτους, αλλά στις ομάδες ανταρτών που μάχονται ενάντια στους τζιχαντιστές. Ακόμη, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι τρεις δεν είναι «γνωστοί» στις αρχές. Πηγή: iefimerida.gr - 

***  Απαγορεύεται ηστροφή για τα φορτηγά

Σωστή η παρατήρηση αναγνώστη μας σε χθεσινό μας σχόλιο για τις πινακίδες στη Βασ. Γεωργίου στη διασταύρωση με την οδό Φαρών. Πράγματι, υπάρχουν τα δύο σήματα για απαγόρευση στροφής στα δεξιά, όμως αυτό της πινακίδας δείχνει και ένα φορτηγό. Στην πραγματικότητα λοιπόν, απαγορεύεται η στροφή δεξιά μόνο για τα φορτηγά. Το θέμα βέβαια, είναι ότι είναι τόσο μικρή η φωτογραφία του φορτηγού στην πινακίδα που νομίζουμε ότι δύσκολα είναι ορατό από τους οδηγούς. Β.Β. - 

~

***  Αθλητική  ενημέρωση  :

***  Για αποτέλεσμα και νέα αρχή στα Ψαχνά η “Μαύρη Θύελλα” 

Νέα αρχή θα επιδιώξει να κάνει η Καλαμάτα σήμερα στις 3 μ.μ. στα Ψαχνά, όπου θα τεθεί αντιμέτωπη με τον τοπικό Ηρακλή, για τη 15η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής. Η Μαύρη Θύελλα θα παραταχθεί με ριζικά ανανεωμένη σύνθεση και με καινούργιο προπονητή στον πάγκο τον Κώστα Καλογιαννίδη. Η διακοπή του πρωταθλήματος για δύο εβδομάδες, λόγω των δυσκολιών μετάβασης που προκαλούν οι κινητοποιήσεις των αγροτών, αποτέλεσαν ευτυχία συγκυρία, καθώς δόθηκε χρόνος για καλύτερη προετοιμασία, με τη διεξαγωγή κι ενός δυνατού φιλικού τεστ στη Σπάρτη την περασμένη Κυριακή που είχε λήξει ισόπαλο χωρίς γκολ. Στο σημερινό παιχνίδι η Καλαμάτα θα κυνηγήσει βαθμό ή βαθμούς, πολύτιμους στη «μάχη» παραμονής στη Γ’ Εθνική, αλλά και στην προσπάθεια ν’ αλλάξει η ψυχολογία που είχε τρωθεί το προηγούμενο διάστημα από τα αλλεπάλληλα αρνητικά αποτελέσματα. Ήδη τα χαμόγελα έχουν αρχίσει ν’ ανθίζουν, το ρόστερ είναι αισθητά δυναμωμένο και ανταγωνιστικό και το ιδανικό είναι αυτή η αισιοδοξία να αποτυπωθεί σήμερα στην Εύβοια με θετικό αποτέλεσμα κι αν αυτό είναι νίκη ακόμα καλύτερα… Η ομάδα της Καλαμάτας βρίσκεται από χθες στην Εύβοια, όπου διανυκτέρευσε η αποστολή, η οποία απαρτίζεται από τους εξής 19 ποδοσφαιριστές: Σταυράκης, Γκαρμοίρης, Λιόλιος, Τσόπελας, Κεμάλι, Κακαλής, Μπαντούνας, Κασμερίδης, Κανταρτζής Γκίνο, Τσιμικλής, Κολημήτρας, Παναγιωτόπουλος, Μπεγλεκτσής, Χατζηλιόντας, Ραχίμ, Θεοδώρου, Τορεζάνι, Όττα.
Το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής
 Ηρακλής Ψαχνών-Καλαμάτα  0-1
Λεβάντε-Παναρκαδικός  0-1
Λουτράκι-Δόξα Ν. Μανωλάδας  1-0
Παναργειακός-Βύζας Μεγάρων  3-0
ΑΕ Σπάρτης-Αιολικός  1-0
Ερμιονίδα-Παμβουπρασιακός 2-2
Χαλκίδα-Κανάρης 2-0 (χθες) - 

*** ~** ΟΙ αγώνες και αποτελέσματα το  ΣΑΒΒΑΤΟ 13/02/2016
 ~ *  Ατρόμητος-Βέροια 0-0

~ *  Πανθρακικός-Πλατανιάς 0-2 (18' Σελίν, 49' Ανγκούλο)
Βίντεο από αγώνα :
~*ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ-ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 0-2  δηλώσεις γκόλ  22η  αγων  13-02-2016: https://youtu.be/toFbB8S_9gU .-                                                                                        ~*ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ-ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ  0-2  το 1ο  γκόλ 22η αγων  13/02/2016 : https://youtu.be/3PMQ_oDtzWE .-
~*Πανθρακικός-Πλατανιάς 0-2  2ο γκόλ 22η αγων  13/02/2016: https://youtu.be/7Alq7JvYxG4 .-     

~ *  ΑΕΚ-Ολυμπιακός 1-0 (78' Βάργκας)  
~* Video   από τον αγώνα :
~* ΑΕΚ-ΟΣΦΠ  Α΄ημίχρον  0-0  22η  αγων  13-02- 2016 : https://youtu.be/bWpDPYPz2us .- 
~*ΑΕΚ -ΣΦΠ 1-0  δηλώσεις και γκόλ  13/02/2016 22η αγωνιστ : https://youtu.be/vbGI0jqcpRc .- 
 ~* ΑΕΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-0 γκόλ πεν  22η  αγων  13/02/2016 : https://youtu.be/ZQ6yXOf2RbA .- 
~*ΑΕΚ-Ολυμπιακός  1- 0  τέλος αγώνα  22η αγων   13- 02- 2016: https://youtu.be/ZQ6yXOf2RbA  .-
~* ΑΕΚ-ΟΣΦΠ 1-0  22η  αγων φάσεις 13/02/2016: https://youtu.be/fBXhyjgcA1Aβ  .-
ΚΥΡΙΑΚΗ 14/02/2016 :
 ΠΑΣ Γιάννινα - Παναθηναϊκός 0-3
  Καλλονή - Πανιώνιος  1-1
  Παναιτωλικός - Λεβαδειακός  2-0
  ΠΑΟΚ - Ηρακλής  0-1

Όλα... μηδέν στα Πηγάδια για Ξάνθη και Αστέρα Τρίπολης
ΔΕΥΤΕΡΑ  15/02/2016 :
  Ξάνθη - Αστέρας Τρίπολης  0-0 .-
Διαιτητής: Ι. Παπαδόπουλος
 Κίτρινες: Ορφανίδης, Καρυπίδης, Μπαξεβανίδης, Βασιλακάκης - Ντουντού, Κιτοκό, Αλόκο, Μούκαμ
ΞΑΝΘΗ (Ρ.Λουτσέσκου): Ζαρόπουλος, Μπέρτος, Λισγάρας, Καρυπίδης, Μπαξεβανίδης, Βασιλακάκης, Λουσέρο, Σολτάνι, Ορφανίδης (57΄ Παπαστεργιανός), Νιέτο (74΄ Κρίστοφερ), Σκουρτάι (66΄ Καπετάνος)
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Δ.Τερεζόπουλος): Μπαντής, Κιτοκό, Ζησόπουλος, Αλόκο, Γιαννούλης, Ντουντού (77΄ Σανκαρέ), Χαμντανί, Μάσα (72΄ Ιωαννίδης), Μπερτόλιο (88΄ Λούι), Μούκαμ, Γιάννου.

***   Γ΄ Εθνική 
Κυριακή 14/2 – 15:00
1ος όμιλος – 21η αγωνιστική
Ηρακλής Αμπελοκήπων-Άρης (Σάββατο 13/2 – 15:00)
Καμπανιακός-FC Σερρων ΜΑΤΑΙΩΘΗΚΕ
Βυζάντιο Κοκκινοχώματος-Κοζάνη
ΑΠΕ Λαγκαδά-Έβρος Σουφλίου
Θύελλα Φιλώτα-Απόλλων Καλαμαριάς
Νέστος Χρυσούπολης-Δόξα Δράμας
Απόλλων Κρύας Βρύσης-Καβάλα
Εορδαϊκός-Εθνικός Αλεξανδρούπολης
Ρεπό: Εθνικός Νέου Αγιονερίου
2ος όμιλος – 21η αγωνιστική
Φαρκαδόνα-Πύδνα Κίτρους
Οπούντιος Μαρτίνου-Εθνικός Φιλιππιάδας
Οικονόμος Τσαριτσάνης-Αχιλλέας Νεοκαισάρειας
Τύρναβος-ΑΕ Καραϊσκάκης
Φωκικός-Ρήγας Φεραίος ΜΑΤΑΙΩΘΗΚΕ
Αιγινιακός-Θεσπρωτός
Νίκη Βόλου-Δωτιέας Αγιάς
Πιερικός-ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου
Ρεπό: Πύρασος Νέας Αγχιάλου
3ος όμιλος – 15η αγωνιστική
Χαλκίδα-Κανάρης Νενήτων  2-0  Σα 13/02/2016.
Σπάρτη-Αιολικός (13:00)
Ένωση Ερμιονίδας-ΠΑΟ Βάρδας
Παναργειακός-Βύζας Μεγάρων
Ηρακλής Ψαχνών-Καλαμάτα
ΑΟ Λεβάντε-Παναρκαδικός
Λουτράκι-Δόξα Νέας Μανωλάδας
4ος όμιλος – 17η αγωνιστική
Αστέρας Βάρης-ΠΑΟ Κρουσσώνας
Ηλυσιακός-Ιωνικός
Ιάλυσος-Γλυφάδα
ΑΟΤ Αλίμου-Τριγλία Ραφήνας
Επισκοπή-Κηφισιά
Φωστήρας-Ατρόμητος Πειραιά
ΟΦΗ-Ηράκλειο
Εθνικός-Ερμής Ζωνιανών.

***  Στη Β΄ Εθνική :
Η Λαμία κέρδισε με 3-1 τον Παναιγιάλειο
Σε αναμετρήσεις για την 19η αγωνιστική της Football League σημειώθηκαν τα ακόλουθα αποτελέσματα:

Απόλλων Σμύρνης-Χανιά 1-0
Παναιγιάλειος-Λαμία 1-3

Κυριακή (15:00)
===============
Ολυμπιακός Βόλου-Ζάκυνθος 0-3 (α.α.)
Εργοτέλης-Αχαρναϊκός 0-3 (α.α.)
Κέρκυρα-Παναχαϊκή  1-0  
Αναγέννηση Καρδίτσας-Καλλιθέα 1-1
Τρίκαλα-Αγροτικός Αστέρας  0-0  
Πανσερραϊκός-Κισσαμικός  1-0  

Δευτέρα
=======
18:00 Πανελευσινιακός-Λάρισα   0-2 .-   

*** ΣΤΟ  ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ν. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ  :
~*** Α ΄ Κατηγορία  ΕΠΣΜεσσηνίας  .
 Αναλυτικά οι συναντήσεις της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ Τοπικής κατηγορίας, που διεξάγονται αυτό το Σαββατοκύριακο,
ΚΥΡΙΑΚΗ 14/02/2016 :
Αστέρας Αρφαρών – Δωριέας Δωρίου  5-0
Τέλος  Άγρας Γαργαλιάνων – Πάμισος Μεσσήνης  1-1
ΑΟ Κυπαρισσίας – Μεσσηνιακός  4-0
ΑΟ Σπερχογείας – Πανθουριακός  0-1
 Σάββατο 13/02/2016 :
*** ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ 1-0 σκόρερ των Απολλωνιστών στο 43ο λεπτό
*** ΑΝΔΡΟΥΣΗΣ-Α.Ο. ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ 1-0 Οι γηπεδούχοι του Σπύρου Τσικίνη άνοιξαν το σκορ με εύστοχο κτύπημα πέναλτι στο 11ο λεπτό του α΄ημιχρόνου .-
***Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 0-0
*** Α.Ο.  ΦΑΡΑΙ-ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ  3-0

~*** Α1   ΕΠΣΜεσσηνίας   19η  αγωνιστική ,
Αναλυτικά τα ματς της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 Τοπικής κατηγορίας, που διεξάγονται σήμερα και αύριο 
 Κυριακή 14  Φεβρουαρίου  2016 :
Αναγέννηση Παραλίας – Ομόνοια  5-2 .-
ΑΟ Μεθώνης – ΑΟ Ασπροχώματος  5-0 .-
Παπαφλέσσας Χώρας – Χανδριναϊκός   0-3 .-
Αίαντας Καλαμάτας – Ηρακλής Καλαμάτας  1-3 .-
Χθές , Σάββατο 13/02/2016 :
~  ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ-ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 1-1
~ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ-ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ 0-0
~ ΝΕΟΣ ΑΡΙΣ-Α.Ε. ΑΒΙΑ 0-0 στο 43ο λεπτό οι Μανιάτες έχασαν πέναλτι

~ ***  Β΄ Κατηγορία ΕΠΣΜεσσηνίας :
  Αναλυτικά τα ματς της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β΄ Τοπικής κατηγορίας, που διεξάγονται σήμερα, αύριο και τη Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου,
Σάββατο 13/02/2016 :  
ΑΕ Αιθαίας – Ηρακλής Κυπαρισσίας  1-4 .-
ΠΑΟ Καλού Νερού – ΑΟ Πατίστα  2-1 .-
Ατρόμητος Πλατέος – Διαγόρας Κοπανακίου  0-1 .-
Δόξα Καλαμάτας – ΑΟ Στενωσιάς  3-1 .-
Θύελλα Χαρακοπιού – Ατρόμητος Καλαμάτας  4-1 .-
Ολυμπιακός Ανάληψης -  ΑΕΚ Καλαμάτας  2-1 .-
 Κυριακή 14 Φεβρουαρίου  2016 :
Παπαφλέσσας Άμφειας – ΑΕ Γαργαλιάνων  1-1 .-
Θύελλα Μερόπης – Αστέρας Μικρομάνης  0-1 .-
Παναθηναϊκός Καλαμάτας – Ακαδημία Πάμισος Μεσσήνης  1-2 .-
ΠΑΟ Καλλιθέας – ΑΕ Μάνης  1-1 .-
Παπαφλέσσας Βλαχόπουλου – Πράσινα Πουλιά  2-1 .-
 Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου  2016 :
Πανιώνιος – ΑΟ Φυτειάς
 - 1ος Όμιλος (17η αγωνιστική)
* ΑΕ ΑΙΘΑΙΑΣ-ΑΕ ΚΥΠΑΡΙΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ 0-1
* ΠΑΟ ΚΑΛΟ ΝΕΡΟΥ-Α.Ο. ΠΑΤΙΣΤΑ 1-0
* ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΛΑΤΥ-ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΚΟΠΑΝΑΚΙΟΥ 0-0
Β΄ Κατηγορία - 2ος Όμιλος  (17η αγωνιστική)
* ΔΟΞΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-Α.Ο. ΣΤΕΝΩΣΙΑΣ 0-1
* ΘΥΕΛΛΑ ΧΑΡΑΚΟΠΙΟΥ- ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 3-0
* ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ-ΑΕΚ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 1-0

~***  Γ΄ Κατηγορία - 2ος Όμιλος  13η αγωνιστική
 Σάββατο 13/02/2016 :
 Νέστορας Πύλου – Θησέας Καλαμάτας
 Κυριακή 14 Φεβρουαρίου  2016 :
Ίκαρος Καλαμάτας – ΠΑΟΚ  1-0 .-
ΑΠΣ Άρις Καλαμάτας – Δαναός 3-4 .-
ΑΟ Λεΐκων – Ερμής Καλαμάτας  2-3 .-
ΑΟ Βέργας – Αστέρας Βαλύρας  1-1 .-
ΑΕ Λογγάς – ΑΟ Νέδουσα Αλαγονίας  4-1 .-
ΑΣ Φυτειάς – ΑΟ Χατζή  Διεκόπη
ΝΕΣΤΩΡ ΠΥΛΟΥ - ΘΗΣΕΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 0-0

*** 

***  Αναλυτικά το πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής στην Α1 ανδρών στο μπάσκετ:
Δοκιμασία σε Λαύριο για ΟΣΦΠ, υποδέχεται τον Απόλλωνα ο ΠΑΟ
Σάββατο, 13 Φεβρουαρίου  2016 :
 Κόροιβος Αμ.-Κηφισιά  87-77 .-^
 ΠΑΟΚ-Ρέθυμνο  87-94 .-^
Τρίκαλα-Άρης   68-83 .-^
Αρκαδικός-Κολοσσός Ρ.   77-87 .-^
Καβάλα-ΑΕΚ   55-65 .- ^
Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου 2016 :
   Παναθηναϊκός-Απόλλων Π.  87-71 .- ^
 Λαύριο-Ολυμπιακός  55-71 .-

***

~ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ  ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ  2016   : 
 Η Εφημερίδα μας   ARFARA NEWS   στο αγιάζι της ενημέρωσης  Δευτέρα  01 Φεβρουαρίου  2016 :  
http://snsarfara.blogspot.gr/2016/01/arfara-news-01-2016.html .- 
~Η Εφημερίδα μας  ARFARA  NEWS  στο  αγιάζι  της  ενημέρωσης  Τρίτη 02  Φεβρουαρίου 2016: http://httpdimmetoparfarablogspotcom.blogspot.gr/2016/02/arfara-news-02-2016.html .-  
~Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης , Η  Εφημερίδα  μας ,Τρίτη  02  Φεβρουαρίου  2016 : http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.gr/2016/02/02-2016.html .- 
~ Η  Εφημερίδα μας ARFARA  NEWS στο αγιάζι της ενημέρωσης Τετάρτη  04 Φεβρουαρίου  2016 :  http://arfara-messinia-stamos.blogspot.gr/2016/02/arfara-news-04-2016.html .-
ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ Από τις δικές μας περιηγήσεις  Τετάρτη  03 Φεβρουαρίου  2016 :  http://dimmetoparfara.blogspot.gr/2016/02/03-2016.html  .-
~ Η Εφημερίδα  μας    ARFARA  NEWS  στο  αγιάζι  της ενημέρωσης  Πέμπτη  04 Φεβρουαρίου  2016 :  http://snsstamoskal.blogspot.gr/2016/02/arfara-news-04-2016.html .-
~ΥΓΕΙΑ  γιά  ΟΛΟΥΣ  μας  Πέμπτη  04  Φεβρουαρίου  2016 :  http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2016/02/04-2016.html .-
 ~ Η Εφημερίδα  μας    ARFARA  NEWS  στο  αγιάζι  της ενημέρωσης Παρασκευή  05  Φεβρουαρίου  2016 :   http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.gr/2016/02/arfara-news-05-2016.html .-
~  ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ Από τις δικές μας περιηγήσεις Παρασκευή  05  Φεβρουαρίου  2016 : 9ο μέρος -κεφάλαιο: http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2016/02/05-2016.html .-  
~ARFARA  NEWS   στο  αγιάζι της ενημέρωσης  Σάββατο  06 Φεβρουαρίου  2016 : http://arfara-kalamata-greece.blogspot.gr/2016/02/arfara-news-06-2016.html .-  
  Η Εφημερίδα μας ARFARA NEWS  στο αγιάζι της  ενημέρωσης  Κυριακή 07  Φεβρουαρίου  2016  : http://arfara-messinias-stamos.blogspot.gr/2016/02/arfara-news-07-2016.html .-                                                                                                                                         
~ Η Εφημερίδα  μας   ARFARA NEWS  στο αγιάζι της ενημέρωσης Δευτέρα  08-Φεβρουαρίου -2016   :  http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2016/02/arfara-news-08-2016.html  .-
~Η Εφημνερίδα  μας ARFARA NEWS στο αγιάζι της  ενημέρωσης  Τρίτη 09 Φεβρουαρίου  2016  : http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2016/02/arfara-news-09-2016.html .-           
Η  Εφημερίδα μας  ARFARA NEWS  στο  αγιάζι της  ενημέρωσης Τετάρτη 10 Φεβρουάριος  2016   :  http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.gr/2016/02/arfara-news-10-2016.html .- 
~  Το αγιάζι της ενημέρωσης Τετάρτη  10  Φεβρουαρίου  2016  :  http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.gr/2016/02/10-2016.html .-    
Η Εφημερίδα  μας    ARFARA  NEWS στο αγιάζι της ενημέρωσης Πέμπτη  11 Φεβρουαρίου 2016  : http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.gr/2016/02/arfara-news-11-2016.html .-          
~   Η Εφημερίδα  μας   ARFARA  NEWS στο αγιάζι  της ενημέρωσης  Παρασκευή 12  Φεβρουαρίου  2016:  http://stamos-dynami.blogspot.gr/2016/02/arfara-news-12-2016.html .-
ΥΓΕΙΑ γιά ΟΛΟΥΣ μας  Παρασκευή  12  Φεβρουαρίου  2016 : http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2016/02/12-2016.html .- 
~  Αθλητικό  Σαββατοκύριακο 13  και  14 Φεβρουαρίου  2016 : http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2016/02/13-14-2016.html .-    
~ ~ Η Εφημερίδα  μας    ARFARA  NEWS  στο αγιάζι της ενημέρωσης   Σάββατο  13 Φεβρουαρίου  2016 : http://snsarfara.blogspot.gr/2016/02/arfara-news-13-2016.html  .-   
  Η  Εφημερίδα  μας  ARFARA NEWS    στο αγιάζι της ενημέρωσης  Κυριακή  14  Φεβρουαρίου  2016  : http://httpdimmetoparfarablogspotcom.blogspot.gr/2016/02/arfara-news-14-2016.html .-
~  ~ Η Εφημερίδα μας   ARFARA  NEWS   στο αγιάζι της ενημέρωσης  Δευτέρα 15  Φεβρουαρίου  2016: http://arfara-messinia-stamos.blogspot.gr/2016/02/arfara-news-15-2016.html .-  
~                                                                                                                                             
~ Συνεργάτης σε (10) Ιστολόγια Αναρτήσεων:  
1.
STAMOS
-ARFARA -GREECE
,
2. Arfara-Messinias-
asteras-arfaron
,
3.
Stamos
Arfara Messinias Greece
,
4.
ARFARA - KALAMATAS ,
5.
ASTERAS ARFARON
2011
,
6.
Arfara-Messinias 2 ,
7.
stamos-dynami ,
8.
Arfara-Messinias ,
9.
Arfara-Messinias 1 -
FOTOS
,
10.
vlasios ,
11. ΑΡΦΑΡΑ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ,
12. http://arfara-messinias-stamos-2010  ,
 ~13. http:// arfara-messinias-news.blogspot.com ,
14. http://dimmetop.arfara.blogspot.com  , 
15. http:// arfara-messinias-news.blogspot.com , https://www.facebook.com/panathinaikokoinima , ^ STAMOS -ARFARA -GREECE ,^  stamos-dynami  ,^ Arfara-Messinias  ,^, Arfara-Messinias 1 - FOTOS  ,http://dimmetop.arfara.blogspot.com  , Arfara-Messinias 2  , 
 
****   BINTEOΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ...ΒΙΝΤΕΟΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ:  
1. - Stamatios Skoulikas = 
Stamatios Skoulikas  , http://www.youtube.com/stamos01 ,   4475 video.  -    Σταματης Σκουλικας  
2. - Stamos Skoulikas =        Stamos Skoulikas  http://www.youtube.com/stamatios01   ,    2794 video.     σταμος σκουλικας ,  
3. - Vlasis Skoulikas =   Vlasis Skoulikas , +Stamos ,. http://www.youtube.com/vlasiskal , =      2764   video. -                  https://plus.google.com/u/0/+VlasisSkoulikas/posts?csrc=yt&cfem=1  ,.- - βλάσης σκούλικας ,
Σύνολον                                        10.033  βίντεο   .-
 ~
~

2 σχόλια:

  1. ~ Λίγοι άνθρωποι το έχουν στη φύση τους αυτό: να τιμούν χωρίς φθόνο τον ευτυχισμένο φίλο τους. Αισχύλος, 525-456 π.Χ., Αρχαίος τραγικός ποιητής ‐ Αγαμέμνων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ~ Ο έρωτας ξεγυμνώνει τα σώματα. Η φιλία ξεγυμνώνει τους χαρακτήρες. C.S. Lewis, 1898-1963, Ιρλανδός συγγραφέας

    ΑπάντησηΔιαγραφή