ΓΕΦΥΡΑ ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ , ΡΙΟΥ - ΑΝΤΙΡΙΟΥ

ΓΕΦΥΡΑ  ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ , ΡΙΟΥ - ΑΝΤΙΡΙΟΥ

Τρίτη, 22 Μαρτίου 2016

Η Εφημερίδα μας ARFARA NEWS στο αγιάζι της ενημέρωσης Τρίτη 22 Μαρτίου 2016

 Η Εφημερίδα  μας  ARFARA  NEWS  στο αγιάζι της ενημέρωσης Τρίτη  22 Μαρτίου  2016  :
~
  

~ ΚΑΛΑΜΑΤΑ  Πνευματικό Κέντρο Δευτέρα 21/03/2016  , ομιλία για μεταναστευτικό - Προσφυγικό Καλεντερίδης και Ελλάδα : https://youtu.be/BnO0MZAfV7s .-   


~*Καλαμάτα διάλεξη Καλλεντερίδη γιά μεταναστευτικό και Ελλάδα  21/03/2016:
https://youtu.be/-pJFDkjrzds  .-

 ~* Καλαμάτα Πνευματικό Κέντρο  Ομιλία Καλεντερίδη 21/03/2016: https://youtu.be/k1fQ_PrUBoA  .-
~Πνευματικό Καλαμάτας διάλεξη Καλεντερίδη Μεταναστευτικό 21/03/2016: https://youtu.be/aPoknWULZb4  .- https://youtu.be/stgR4EKh_Mg .-

~Πνευματικό κέντρο Καλαμάτας ομιλία Καλεντερίδη 21/03/2016: https://youtu.be/qU9P2F0Ru50 .-
 
 
    Ακολουθεία Ι.Κ. "Καρτσωναίων" Αγίου Γεωργίου  ΣΚΗΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΗΣ  ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ  Φωτογραφία ,  1955 .-
Όσιος Πορφύριος ο Καυσοκαλυβίτης ο διορατικός και θαυματουργόςΝα είμαστε ταπεινοί, αλλά να μην ταπεινολογούμε. Η ταπεινολογία είναι παγίδα του διαβόλου, που φέρνει την απελπισία και την αδράνεια, ενώ η αληθινή ταπείνωση φέρνει την ελπίδα και την εργασία των εντολών του Χριστού.
 
Σήμερα 22/03/2016 εορτάζουν:
Άγιος Βασίλειος Ιερομάρτυρας Πρεσβύτερος Άγκυρας, Οι Αγίες Καλλίνικη και Βασίλισσα, Άγιος Ευθύμιος ο Πελοποννήσιος
 
~ 22 Μαρτίου
Βασιλείου πρεσβυτέρου ιερομάρτυρος (1) (†362). Μαρτύρων Καλλινίκου, Βασιλίσσης και Καλλίνικης (†252). Δροσίδος (2) θυγατρός βασιλέως Τραϊανού και των συν αυτή πέντε Παρθένων. Οσιομάρτυρος Ευθυμίου, του εν Κωνσταντινουπόλει (†1814).

(1) Ο άγιος Ιερομάρτυρας Βασίλειος, έζησε στο χρόνια του δυσεβούς αυτοκράτορα Ιουλιανού του Παραβάτη. Κάποιοι ειδωλολάτρες τον κατήγγειλαν στον έπαρχο Σατουρνίνο, ότι ειρωνευόταν και κατηγορούσε τις πρωτοβουλίες και τις ενέργειες του Ιουλιανού κατά της Εκκλησίας. Κλήθηκε και διατάχθηκε από τον έπαρχο να αποκηρύξει δημόσια την πίστη του στο Χριστό. Στην επίμονη άρνησή του πιστού πρεσβύτερου, ο Σατουρνίνος τον φυλάκισε και τον βασάνισε. Λίγες ημέρες αργότερα έφθασε στην Άγκυρα ο Ιουλιανός, ο οποίος μόλις πληροφορήθηκε τη στάση του Βασιλείου, διέταξε να τον φέρουν μπροστά του. Όταν όμως διαπίστωσε το αγωνιστικό φρόνημα, του αγίου και τη βαθύτατη και ακλόνητη πίστη του, διέταξε το θάνατό του με μαρτυρικό τρόπο χαρίζοντάς του την ουράνια γαλήνη και ευδαιμονία.
(2) Η αγία Δροσίδα, ήταν κόρη του αυτοκράτορα Τραϊανού (98-117), ο οποίος βασάνιζε και θανάτωνε πολλούς χριστιανούς, των οποίων τα λείψανα άφηνε άταφα. Όμως πέντε «κανονικές», δηλαδή πέντε παρθένες, έβγαιναν κρυφά τη νύκτα και ενταφίαζαν τα λείψανα των χριστιανών στο ασκητήριό τους. Στο έργο αυτό βοηθούσε και η Δροσίδα, η οποία είχε παραδειγματιστεί από τη ζωή και τη προσφορά των μοναχών. Ο μνηστήρας της όμως, παρακολούθησε την Δροσίδα και τη συνέλαβε την ώρα του ενταφιασμού. Όταν η αγία και οι πέντε μοναχές παρουσιάστηκαν στον Τραϊανό, ο αυτοκράτορας ταραγμένος διέταξε να θανατώσουν αμέσως τις πέντε μοναχές και να φυλάττουν με προσοχή την κόρη του. Η αγία κατόρθωσε κάποιο βράδυ να διαφύγει από τα ανάκτορα και βρήκε καταφύγιο στο σπίτι κάποιων χριστιανών. Εκεί έπειτα από οκτώ ημέρες και ενώ προσευχόταν, εκοιμήθη ειρηνικά.
~ Ἦχος γ’. Θείας πίστεως.
Θείου Πνεύματος, τὴ ἐπινεύσει, χρῖσμα ἅγιον, ἱεροσύνης, ἐπαξίως ὑπεδέξω Βασίλειε, ὅθεν ὡς θῦμα βασίλειον ἔθυσας, τῷ βασιλεῖ τῶν αἰώνων τοὺς ἄθλους σου. Πάτερ Ὅσιε, Χριστὸν τὸν Θεὸν ἱκέτευε, δωρήσασθαι ἠμὶν τὸ μέγα ἔλεος.
~  Απολυτίκιο Αγ. Βασιλείου του Ιερομάρτυρος - 22 ΜΑΡΤΙΟΥ : https://youtu.be/mMQF-NvrYlc .-

~
Άγιος Ιάκωβος ο Ομολογητής ο Επίσκοπος

Άγιος Ιάκωβος ο Ομολογητής ο Επίσκοπος
 
Α΄ Κυριακή των Νηστειών - της Ορθοδοξίας

Α΄ Κυριακή των Νηστειών - της Ορθοδοξίας
 
Ανάμνηση Θαύματος κολλύβων Αγίου Θεοδώρου του Τήρωνος

Ανάμνηση Θαύματος κολλύβων Αγίου Θεοδώρο....
 
Α' Χαιρετισμοί

Α' Χαιρετισμοί
 
Όσιος Ισαάκ ο Σύρος

Όσιος Ισαάκ ο Σύρος
 
Όσιος Αλέξιος ο άνθρωπος του Θεού

Όσιος Αλέξιος ο άνθρωπος του Θεού
 
Άγιος Σαβίνος ο Αιγύπτιος

Άγιος Σαβίνος ο Αιγύπτιος
 
Άγιος Αγάπιος και των συν αυτώ μάρτυρες: Πλήσιος, Ρωμύλος, Τιμόλαος, Αλέξανδρος, Αλέξανδρος (έτερος), Διονύσιος καί Διονύσιος (έτερος)

Άγιος Αγάπιος και των συν αυτώ μάρτυρες:....
 
Καθαρά Δευτέρα

Καθαρά Δευτέρα
 
Κυριακή της Τυρινής

Κυριακή της Τυρινής
 
~
***  Τρόμος στην Γερμανία! Είδηση ΣΟΚ...
~  Με αφορμή τις οικονομικές προκλήσεις των επόμενων τριών χρόνων, ο αμερικανικός οίκος Moody’s, ανακοίνωσε πως θέτει υπό καθεστώς πιθανής υποβάθμισης της σχετική αξιολόγηση της Deutsche Bank.
Η κερδοφορία της γερμανικής τράπεζας, είναι αμφίβολη, καθώς το νέο έτος άρχισε με οικονομικά προβλήματα για την Deutsche.
Η είδηση από τον αμερικανικό οίκο, ήταν ένα χτύπημα κάτω από τη "ζώνη" για την Γερμανία, που παλεύει να αντιμετωπίσει τα πολιτικά και οικονομικά προβλήματα που αυξάνονται μέρα με την μέρα.
Βέβαια, παρά την επερχόμενη υποβάθμιση, ο αμερικανικός οίκος ανέφερε, πως η γερμανική τράπεζα διατηρεί την εγκυρότητα της.
Η τελικά απόφαση του Οίκου, αναμένεται να ανακοινωθεί τους επόμενους μήνες.

***  Αιματηρή διπλή επίθεση στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών, έκρηξη και στο μετρό Σοκ στο Βέλγιο , Σόκ  στην Ε.Ε.  , Σόκ στη Γαλλία , Γερμανία , Αγγλία ...
Σκηνικό τρόμου επικρατεί την Τρίτη στο Βέλγιο μετά τις δύο ισχυρές εκρήξεις που σημειώθηκαν στο διεθνές αεροδρόμιο των Βρυξελλών και την τρίτη έκρηξη που ακολούθησε στον σταθμό του μετρό στο Μάαλμπεκ κοντά σε κτήρια της ΕΕ. Νεώτερες πληροφορίες κάνουν λόγο για συνολικά 21 νεκρούς και δεκάδες τραυματίες. Στην ύψιστη βαθμίδα το επίπεδο συναγερμού στη χώρα. Επιθέσεις αυτοκτονίας δείχνουν τα πρώτα στοιχεία.- Φωτογραφίες ΅: ΅
  
 
 
 
Γιατί δεν  γίνονται τρομοκρατικά κτυπήματα στην ΕΛΛΑΔΑ ;;?
Υπάρχει εξήγηση !
Το  κοράνι γράφει ,...... ότι οι Ελληνες είναι  ανίκητη ...και ...πάντα νικούν ..

 *** Η Αλέκα Παπαρήγα στην Καλαμάτα: Η ταξική εκμετάλλευση συνδέει και τη γυναίκα στο γρανάζι της 

 «Το γυναικείο ζήτημα δε γεννήθηκε από την ιδεολογική και πολιτιστική ήττα της γυναίκας στη διαπάλη με τον άντρα, αλλά από τη σύζευξη του γυναικείου φύλου με το καθεστώς της ταξικής εκμετάλλευσης». Τα παραπάνω τόνισε, μεταξύ άλλων, η πρώην γενική γραμματέας του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, σε εκδήλωση που έγινε προχθές το βράδυ στο κέντρο «Γρηγόρης» στην Καλαμάτα, από την Τομεακή Επιτροπή Μεσσηνίας, στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας. Η Αλέκα Παπαρήγα σχολίασε παράλληλα: «Όλα τα κόμματα συναντιούνται σε μια κοινή θέση, ότι οι διακρίσεις σε βάρος των γυναικών θα καταργηθούν, όταν αυτές αναδειχθούν στα κέντρα λήψης απόφασης, όπως λένε και μάλιστα με ποσοστό 50-50%. Όταν λέμε κέντρα λήψης απόφασης, τι εννοούμε: Τους θεσμούς και τους μηχανισμούς του αστικού κράτους, ιδιαίτερα το αστικό κοινοβούλιο, τα διοικητικά συμβούλια των μονοπωλιακών ομίλων, τη συμμετοχή των γυναικών σε διοικήσεις οργάνων, που όμως έχουν συμμορφωθεί, έχουν υποταχθεί στην κυρίαρχη πολιτική. Αυτή η συμμετοχή στα κέντρα λήψης των αποφάσεων αφορά στις γυναίκες της αστικής τάξης, και είναι σύνθημα για να βελτιώσουν οι γυναίκες της αστικής τάξης τη θέση τους μέσα στην ίδια την αστική τάξη. Όταν η αστική τάξη, λοιπόν, κάνει τόση και τέτοια δουλειά για να βελτιωθεί η θέση των γυναικών στα πλαίσια τα δικά της, όταν ακολουθεί πολιτική προσέλκυσης γυναικών των ανώτερων μεσαίων κομμάτων, εμάς πρέπει να μας απασχολεί ένα πράγμα: εμείς τι κάνουμε για να βελτιωθεί η θέση της εργάτριας μέσα στη δική της τάξη, την εργατική και πριν απ’ όλα στο εργατικό κίνημα και στο κόμμα. Οφείλουμε να κάνουμε ό,τι περνάει από τα χέρια μας για την ανάδειξη εργατριών και άλλων γυναικών που ανήκουν στην εργατική οικογένεια, στα όργανα της ταξικής πάλης, του κινήματος, στα κομματικά όργανα επίσης. Αυτό σημαίνει βελτίωση της εργάτριας μέσα στη δική της τάξη». Α.Π. - 

***   Ανοικτά Πανεπιστημιακά Σεμινάρια: Ομιλία αύριο του Καλαματιανού Γ. Ηλιόπουλου          
     
Για την «Έννοια του χώρου στη σύγχρονη Φυσική» θα μιλήσει ο Γιάννης Ηλιόπουλος, διευθυντής Ερευνών Εργαστηρίου Θεωρητικής Φυσικής της Ecole Normale Superieure στο Παρίσι, θεωρητικός Φυσικός Σωματιδιακών Στοιχείων, αύριο Τετάρτη (ώρα 19.00-21.00), στο πλαίσιο των ανοικτων πανεπιστημιακών σεμιναρίων που διοργανώνει το Εργαστήριο Αρχαίας Ρητορικής και Δραματικής Τέχνης του Τμήματος Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, σε συνεργασία με το Δήμο Καλαμάτας και με θεματολογία: «Πολιτικός Λόγος».
  Σύντομο βιογραφικό ομιλητή
Ο Ιωάννης Ηλιόπουλος γεννήθηκε στην Καλαμάτα. Σπούδασε στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και στη συνέχεια έκανε σπουδές, μεταπτυχιακές και διδακτορική διατριβή στη Θεωρητική Φυσική στο Πανεπιστήμιο Παρισίων.
Έχει διατελέσει επιμελητής Φυσικής στο Πανεπιστήμιο Πατρών, υπότροφος του CERN, ερευνητής στο Πανεπιστήμιο του Harvard και στο CNRS στη Γαλλία, διευθυντής Ερευνών στο CNRS στη Γαλλία, διευθυντής στο Εργαστήριο Θεωρητικής Φυσικής στην Ecole Normale Superieure στο Παρίσι, όπου από το 2006 μέχρι σήμερα είναι ομότιμος διευθυντής Ερευνών.
Έχει λάβει πολυάριθμες και σημαντικές επιστημονικές διακρίσεις, όπως το Βραβείο Paul Langevin, της Societe Franccaise de Physique (1978), το Μεγάλο Βραβείο Ricard, της Societe Franccaise de Physique (1984), το βραβείο J.J. Sakurai, της American Physical Society (1986), το Αριστείο Μποδοσάκη (2002), το Μετάλλιον Matteucci, Accademia Nazionale delle Scienze (2006), το Μετάλλιον Dirac, ICTP (2007), το Βραβείο του Τομέα Φυσικής Υψηλών Ενεργειών, της European Physical Society (2011) και το Βραβείο των τριών Φυσικών, ENS-France (2013).
Είναι μέλος της Γαλλικής Ακαδημίας Επιστημών, αντεπιστέλλον μέλος της Ακαδημίας Αθηνών και επίτιμος διδάκτωρ των Πανεπιστημίων Κρήτης (1999), Ιωαννίνων (2002), Αθηνών (2002) και Πατρών (2004).
  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ
Το υπόλοιπο πρόγραμμα των σεμιναρίων έχει ως εξής:
Τετάρτη, 30 Μαρτίου
Σταύρος Μπένος, τοπογράφος-μηχανικός, πρόεδρος του Δ.Σ. του «Διαζώματος», «Η αισθητική στην πολιτική»
 Τετάρτη, 6 Απριλίου
Μητροπολίτης Μεσσηνίας, κ.κ. Χρυσόστομος, καθηγητής Θεολογικής Σχολής, ΕΚΠΑ, «Λόγος πολιτικός και Λόγος Εκκλησιαστικός»
 Τετάρτη, 13 Απριλίου
Τάκης Θεοδωρόπουλος, συγγραφέας, «Ο πολιτικός λόγος της ψυχής στους Πλατωνικούς διαλόγους»
 Δευτέρα, 18 Απριλίου
Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος, δημοσιογράφος – συγγραφέας, «Περί του λόγου των πολιτικών σήμερα»
 Τετάρτη, 11 Μαου
Γιώργος Ανδρειωμένος, καθηγητής Νέας Ελληνικής Φιλολογίας, Τμήματος Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, «Πολιτική και Λογοτεχνία»
 Τετάρτη, 18 Μαου
Γιώργος Πολίτης, επίκουρος καθηγητής Φιλοσοφίας, Τμήματος ΦΠΨ, ΕΚΠΑ, «Η έλλειψη επιχειρημάτων στον πολιτικό λόγο»
 Τετάρτη, 25 Μαου
«Ποιητής και Κόσμος»
Συμμετέχουν οι ποιητές / τριες και φιλόλογοι:
Γιώτα Αργυροπούλου, Τάσος Γαλάτης, Λουκάς Κούσουλας, Μαρία Μαρκαντωνάτου.

***  Νεκρός 46χρονος - Τον έψαχναν 3 ημέρες 

Τέλος στη ζωή του έβαλε ένας 46χρονος μέσα στο σπίτι του στην Καλαμάτα και τη μακάβρια ανακάλυψη έκαναν το Σάββατο το μεσημέρι οι συγγενείς του. Ο 46χρονος είχε τρεις ημέρες να δώσει σημεία ζωής και τον αναζήτησαν στο σπίτι του, ειδοποιώντας και την Αστυνομία. Όταν μπήκαν, βρήκαν τον άτυχο άντρα απαγχονισμένο. Προανάκριση ενεργεί το Α.Τ. Καλαμάτας. -

***  Από τον Πειραιά με κλούβες κατευθείαν στο Μεταγωγών 150 μετανάστες 

   Άδοξο τέλος για περίπου 150 παράτυπους μετανάστες από το Πακιστάν θα έχει το ταξίδι από τη Μυτιλήνη στον Πειραιά καθώς ενώ βρίσκονταν στο καράβι τέθηκαν υπό κράτηση και μόλις πιάσει λιμάνι το καράβι που τους μεταφέρει θα πάνε κατευθείαν στο τμήμα Μεταγωγών. Οι παράτυποι μετανάστες επιβαίνουν στο επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Blue star 1» από τη Μυτιλήνη, το αναμένεται να καταπλεύσει στο λιμάνι του Πειραιά από στιγμή σε στιγμή. Οι μετανάστες δεν διαθέτουν τα απαραίτητα χαρτιά παραμονής στη χώρα ενώ μπήκαν παράνομα. Ξεπέρασαν τους 5.000 Σύμφωνα με τη χθεσινή καταμέτρηση από το λιμενικό σώμα, οι μετανάστες και οι πρόσφυγες στο λιμάνι του Πειραιά ανέρχοταν σε 4.750 άτομα, ενώ μαζί με τους 497 που αποβιβάστηκαν από το «Νήσος Μύκονος» έφθασαν τους 5247. ethnos.gr - 

***  Πετυχημένο «Σάλπισμα Λευτεριάς» στο Ελαιοχώρι 

  
Κοιτίδα ελευθερίας υπήρξε το βουνό του Ταϋγέτου κατά τα χρόνια της σκλαβιάς στους Οθωμανούς Τούρκους, καθώς και ορμητήριο για τους μαχητές στα χρόνια της Επανάστασης, με φωτεινές επάλξεις τα μοναστήρια του. Την ανάδειξη του γεγονότος αυτού, καθώς και την απόδοση τιμής στους πεσόντες κατά τον Αγώνα του 1821 Γιαννιτσάνους, προσέφερε η εκδήλωση με τίτλο «Σάλπισμα Λευτεριάς», που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής στο Ελαιοχώρι. Τη διοργάνωσε η Ομάδα Νέων «Η Δημιοβίτισσα», υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας και του Δήμου Καλαμάτας και με την υποστήριξη της ΚΕ «Φάρις». Στο πλαίσιο της εκδήλωσης έγινε κάλεσμα οπλαρχηγών, τελέσθηκε εσπερινός στον οποίο ευλογήθηκαν τα όπλα των αγωνιστών και ακολούθησε θεατρικό δρώμενο από μέλη του σχήματος «Συν 1 – Μιχάλης Τούμπουρος», που παρουσίασε δραματοποιημένο ένα συμβούλιο οπλαρχηγών της περιοχής, οι οποίοι προετοίμαζαν το επαναστατικό κίνημα κατά των Τούρκων, με σκοπό την απελευθέρωση της Καλαμάτας. Ακολούθησαν παραδοσιακοί χοροί, ενώ προσφέρθηκαν κεράσματα προς όλους. - 

***

Το ξεχάσαμε τελείως αυτό

Τελευταία Ενημέρωση: 21/03/2016 22:01
Πριν από περίπου 32 χρόνια παραδόθηκε από το ΙΤΣΑΚ η μελέτη για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το 5όρoφο κτήριο του Διοικητήριου και τα ζητήματα ασφάλειάς του σε περίπτωση σεισμού.
Προτείνονταν συγκεκριμένες παρεμβάσεις που έπρεπε να  γίνουν, αλλά μέχρι σήμερα δεν φαίνεται να έχει γίνει τίποτα.
Επίσης, θυμόμαστε, ότι στα συμπεράσματα η μελέτη ανέφερε ότι «οι επιπτώσεις των βλαβών δεν έχουν αξιολογηθεί»… με ότι αυτό σημαίνει σε περίπτωση σεισμού.
Αν συμβεί κάτι τραγικό, θα αρχίσουμε πάλι να ψάχνουμε τον… «υπεύθυνο» ανεύθυνο που δεν έκανε τίποτα;   Β.Β. 

***  Έκτακτο! Δείτε πότε λήγουν τα Κάπιταλ Κοντρόλ...
left
~  "Κρυφτό" παίζει η κυβέρνηση με τον ελληνικό λαό, καθώς δεν υπάρχει σαφής ενημέρωση για την άρση των κάπιταλ κοντρολ.
Στο βίντεο που ακολουθεί, παρουσιάζεται η κα Λούκα Κατσέλη, που υποτίθεται πως ενημερώνει σχετικά με τα επόμενα "βήματα", μέχρι την λήξη των κάπιταλ κοντρόλ.
Όπως θα δείτε τους τελευταίους μήνες, η κα Κατσέλη άλλαξε τρείς φορές τα λεγόμενα της.
Από τον Σεπτέμβρη του 2015 υποστήριζε ότι θα λήξουν οι περιορισμοί μέχρι το τέλος του έτους, ενώ πλέον υποστηρίζει πως θα υπάρξει τέλος στα κάπιταλ κοντρόλ, μέχρι το τέλος του 2016...
Δείτε το βίντεο:Η Κατσέλη μας ενημερώνει για το τέλος των Capital Controls  , https://youtu.be/Un33DKYh-x4  .-

*** ΤΟ ΘΑΒΟΥΝ! Χαμός στην Κόνιτσα με τους πρόσφυγες !Επεισόδια…(ΒΙΝΤΕΟ)
konitsa
~  Κανένα μέσο μαζικής ενημέρωσης δεν φρόντισε να δείξει τα περιστατικά που διαδραματίζονται στην Κόνιτσα με κατοίκους να εκπέμπουν SOS, να φωνάζουν για βοήθεια ώστε να μπορέσουν να σώσουν ότι μπορούν από την λεηλασία των μεταναστών!
Πιο συγκεκριμένα; Σπάνε κρεοπωλεία, παίρνουν τα εργαλεία κόβουν τα κρέατα και τα πετάνε στο δρόμο! Παραβιάζουν τα σπίτια των κατοίκων και όπως γνωρίζουμε όλοι πρόκειται για ηλικιωμένους, που κατήγγειλαν πως η βία δεν έχει όριο..Τους χτυπάνε με ξύλα φωνάζοντας τους να βγουν έξω για να μπουν εκείνοι γιατί δεν μπορούν να μένουν άλλο στις άθλιες σκηνές! Ας τα ακούσουν αυτά όσοι καταγγέλλουν κάποιους Έλληνες για ρατσισμό…
Όχι δεν είναι ρατσισμός αγαπητοί, ούτε ξενοφοβία, είναι ο φόβος πως αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν αξίες, ιδανικά, αρχές και όρια. Προκειμένου να επιβιώσουν θα σκοτώσουν και θα κατακρεουργήσουν όποιον τους αντισταθεί…
Τα περιστατικά συνεχίζονται και δυστυχώς κανείς και κανένα κανάλι δεν δείχνει τίποτα…
Δείτε το βίντεο: Στα όριά τους οι κάτοικοι της Ειδομένης - Καθημερινά τα κρούσματα ληστειών , https://youtu.be/ukosMFCScjU  .-

***  Πριν λίγο! Εμπλοκή Ελληνικών με τουρκικά αεροσκάφη...
efdek
~  Μόνο τυπική είναι η συμφωνία της Ε.Ε., με την Τουρκία, όπως φαίνεται από τις πράξεις της γειτονικής χώρας.
Πριν από λίγο σημειώθηκε νέο επεισόδιο στο Αιγαίο, με τουρκικά και ελληνικά αεροσκάφη!
Πιο συγκεκριμένα, σημειώθηκε εμπλοκή πάνω από την περιοχή της Χίου και της Σάμου, ενώ σημειώθηκε και μια δεύτερη πάνω από την Κω.
Για άλλη μια φορά παραβίασαν τον ελληνικό εναέριο χώρο, 4 τουρκικά F-16, τα οποία ήρθαν αντιμέτωπα με τα ελληνικά.

***  Βίντεο ΒΟΜΒΑ! Δείτε πως οι Ιταλοί χειρίζονται τους «πρόσφυγες»... το κρύβουν!
mmtmttm
~  Ένα βίντεο από την Ιταλία, παρουσιάζει πως τελικά μόνο η Ελλάδα συμπεριφέρεται στους μετανάστες με ευγένεια και τους καλοδέχεται...
Ενώ η Ελλάδα «πνίγεται» από τους μετανάστες, με τον Πειραιά και την Ειδομένη να έχουν γεμίσει μουσουλμάνους, η γειτονική Ιταλία συμπεριφέρεται διαφορετικά...
Όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, οι ιταλοί μόνο ευγενικοί δεν είναι με τους μετανάστες, καθώς επιθυμούν να προστατέψουν έμπρακτα τα σύνορα τους και την χώρα τους.
Η βίαιη αντιμετώπιση των μουσουλμάνων, από τους ιταλούς, είναι δικαιολογημένη, δεδομένης της κατάστασης.
Δείτε το βίντεο: Italienische Polizei verhandelt schlagfertig mit Flüchtlingen  , https://youtu.be/duNGmtqZ8qs .-

***  Εντολή Τσίπρα: «11 Απριλίου τελειώνουν όλα...»
tsip
~ Εντολή ώστε να κλείσει η συμφωνία με τους δανειστές μέχρι τις 11 Απριλίου, έδωσε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, στους αρμόδιους υπουργούς.
Η ημερομηνία που δόθηκε στους υπουργούς δεν είναι τυχαία, καθώς στις 11 Απριλίου  θα συνεδριάσει το EuroWorking Group.
Το σχέδι της κυβέρνησης είναι, να έχει κλείσει η συμφωνία μέχρι το πρώτο δεκαήμερο του Απριλίου.
Στην συνέχεια, ο κ. Τσίπρας φαίνεται πως έχει ενημερώσει τα μέλη του κόμματος του, πως όλες οι ψηφοφορίες που αναμένεται να διεξαχθούν στην Βουλή, πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί το αργότερο μέχρι και τις 22 Απρίλη.
Ο Πρωθυπουργός μάλλον περιμένει νέες εξελίξεις, καθώς η εντολή σύμφωνα με τις πληροφορίες ήταν σαφής και κοινή για όλους...

***  “Χαστούκι” Τσίπρα σε Καμμένο! Αναβαθμίζεται ο Μουζάλας...
mouzalas
~  Τι κι αν ο κ. Μουζάλας με τη δήλωσή του περί «Μακεδονίας» έχει προκαλέσει σάλο αντιδράσεων στη χώρα, τι κι αν ο ίδιος ζήτησε να παραιτηθεί από το αξίωμα του, τι κι αν βρέθηκε στο στόχαστρο του κ. Καμμένου ο οποίος τον κατηγόρησε ρητά, και ζήτησε την απομάκρυνση σου.
Ο ίδιος όχι μόνο θα παραμείνει στο πόστο του, αλλά με βάσει αυτών που αποφασίστηκαν σήμερα στο Μαξίμου, ο κ. Μουζάλας αναβαθμίζεται καθώς το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής, που μέχρι σήμερα υπάγεται στο υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, αυτονομείται!
Στη σύσκεψη στην οποία συμμετείχαν μέλη της κυβέρνησης και στενοί συνεργάτες του Άλέξη Τσίπρα, ειπώθηκε ότι για να αναβαθμιστεί το υπουργείο θα απαιτηθούν νομοθετικές παρεμβάσεις, οι οποίες θα περιλαμβάνουν όχι μόνο το διοικητικό μέρος, αλλά και προσλήψεις οι οποίες πρέπει να προχωρήσουν πέραν των μνημονιακών δεσμεύσεων!
Ο ίδιος ο πρωθυπουργός μάλιστα τόνισε πως: «θα υπάρξει κάποια στιγμή νέα συνάντηση με τον κ. Καμμένο για το θέμα Μουζάλα».
Υπενθυμίζεται ότι αυτές τις ημέρες ο κ. Καμμένος δεν βρίσκεται στην Ελλάδα, καθώς επισκέπτεται τις ΗΠΑ, επομένως η αντίδρασή του στις σχεδιαζόμενες αλλαγές θα πρέπει να αναμένεται είτε εξ αποστάσεως, είτε με την επιστροφή του στα πάτρια εδάφη.
Σε κάθε περίπτωση πάντως, αυτό το πολιτικό… άδειασμα, μάλλον δείχνει για το που τελικά γέρνει η πλάστιγγα αναφορικά με την προσέγγιση τόσο του μεταναστευτικού, όσο και την εξωτερική πολιτική της χώρας γενικότερα.

***  Πόρτα από ΗΠΑ σε Καμμένο;...
 kammenosusa
~   Επιστρέφει από τις ΗΠΑ ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης, Πάνος Καμμένος, ο οποίος δεν κατόρθωσε να συναντηθεί τελικά με τον Αμερικανό ομόλογό του, Ας Κάρτερ, αλλά ούτε και με κάποιο σημαντικό στέλεχος της κυβέρνησης των ΗΠΑ, γεγονός που φανερώνει ότι του "έριξαν πόρτα".
Αν τελικά δε συναντηθεί με κάποιο στέλεχος πριν να αναχωρήσει, τότε θα πρόκειται για ένα ακόμη αποτυχημένο ταξίδι του στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού.
Εφόσον λοιπόν οι ΗΠΑ κλείνουν επιδεικτικά την πόρτα στον ΥΕΘΑ, καταλαβαίνουμε πως κάτι συμβαίνει παρασκηνιακά. Μάλιστα, το προεδρικό αεροσκάφος, με το οποίο ταξίδεψε ο Πάνος Καμμένο, δεν προσγειώθηκε στην στρατιωτική βάση των ΗΠΑ, όπως συμβαίνει συνήθως, αλλά προσγειώθηκε εν τέλει στο διεθνές αεροδρόμιο της Τάμπα.
Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του, ο Πάνος Καμμένος αναφέρθηκε και στο μεταναστευτικό και δήλωσε τα εξής για Τουρκία και ΝΑΤΟ:
"Η συμφωνία του ΝΑΤΟ γίνεται αποδεκτή από την πλευρά της Τουρκίας, παρότι είχε υπογραφεί αλλά δεν είχε εφαρμοστεί και πιστεύω ότι η εκ νέου κύρωση αυτής της συνθήκης στο πλαίσιο πλέον και της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι ιδιαίτερα σημαντική για την Ελλάδα και ουσιαστικά σταματούν να υπάρχουν εκείνες οι φωνές που ακούστηκαν στην αρχή και δημιουργήθηκαν ορισμένοι φόβοι για αυτή τη συμφωνία”.

*** 

***  Αθλητική ενημέρωση  :

***  ΔΕΥΤΕΡΑ 21/3/2016 :Ο Καραμάνος έδωσε βαθμό στον Πανιώνιο μέσα στους Ζωσιμάδες   
ΠΑΣ Γιάννινα-Πανιώνιος  1-1 .-
Τα γκόλ :   Μπράνα Ίλιτς στο 23' Καραμάνου στο 84'
 Διαιτητής: Τζήλος (Λάρισας)  , Βοηθοί: Νταλούκας (Τρικάλων), Κουρέντας (Τρικάλων)
4ος: Ρούσσος- Μπεκερτζής (Πρέβεζας
Διαιτητής: Αθ.Τζήλος (Λάρισα)
Κίτρινες: Σκόνδρας, Μανιάς - Ρισβάνης, Χαλκιαδάκης, Ανσαριφάρντ, Οικονόμου
Κόκκινες: 76΄ Μανιάς (δεύτερη κίτρινη) - 78΄ Ρισβάνης (δεύτερη κίτρινη)
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γ.Πετράκης): Περιστερίδης, Σκόνδρας, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Καρανίκας, Τσουκαλάς, Λίλα, Ναδάλες (90΄ Γιάκος), Ακόστα, Μανιάς, Ίλιτς (90΄ Ηλιάδης)
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μ.Ουζουνίδης): Διούδης, Βλάχος, Ρισβάνης, Οικονόμου, Τασουλής, Σιώπης (64΄ Χαλκιαδάκης), Κόρμπος, Μασούρας (46΄ Ανσαριφάρντ), Μπακασέτας, Καθάριος (59΄ Τζανδάρης), Καραμάνος.

Τα αποτελέσματα και οι σκόρερ των αγώνων της 27ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Super League:
Ξάνθη-Λεβαδειακός 2-2
(18΄ Καρυπίδης, 83΄ πεν. Λουσέρο - 63΄ Μπεν, 64΄ Μάντζιος)
Βέροια-Πλατανιάς 0-1
(14΄ Μενδρινός)
Παναθηναϊκός-Ηρακλής 4-0
(9΄, 68΄ Μπεργκ, 27΄, 72΄ Μολέδο)
Παναιτωλικός-ΑΕΚ 1-0
(94΄ Μάρκος Πάουλο)
ΠΑΟΚ-Καλλονή 3-0
(28΄ Μυστακίδης, 58΄ Αθανασιάδης, 77΄ Κοροβέσης)
Πανθρακικός-Ατρόμητος 0-1
(21΄ Λε Ταλέκ)
Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός 1-2
(90΄ Δημούτσος - 1΄,49΄ Ερνάνι)
ΠΑΣ Γιάννινα-Πανιώνιος 1-1
(23΄ Ίλιτς - 84΄ Καραμάνος)
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 27 αγώνες)
1. Ολυμπιακός 73 (26αγ.) --ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ--
2. ΑΕΚ 53
3. Παναθηναϊκός 48
4. ΠΑΟΚ 44
5. Πανιώνιος 41
-----------------------------
 6. Πλατανιάς 35
. ΠΑΣ Γιάννινα 35
8. Αστέρας Τρίπολης 34
. Παναιτωλικός 34
10. Λεβαδειακός 33
. Ατρόμητος 33
12. Ξάνθη 32
13. Ηρακλής 31 -26αγ.
14. Βέροια 26
15. Πανθρακικός 17 --ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ--
16. Καλλονή 15 --ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ--
* Από τον Παναθηναϊκό έχουν αφαιρεθεί τρεις βαθμοί.
*** Δευτέρα 21 Μαρτίου  2016 : Ολυμπιακός - Κηφισιά   97-59 .- ^
Μάνος-Σκούτας-Μαλαμάς (Ελευθεριάδης)


*** Την  Κυριακή στη Β΄ εθνική :
 ***  ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Β΄ Εθνικής στο Ελληνικό ποδόσφαιρο 24η  αγωνιστική 20/03/2016 :
ΤΡΙΚΑΛΑ-ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ  3-1 .- ^
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Καρδίτσας -ΠΑΝΣΕΡΑΪΚΟΣ  1-0 .- ^
Α.Ε.Λ ΛΑΡΙΣΣΑ-ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ   1-0 .- ^
ΚΑΛΛΙΘΕΑ-ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ  1-0 .- ^
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ -ΧΑΝΙΑ  Αναβλήθηκε
ΚΕΡΚΥΡΑ-ΖΑΚΥΝΘΟΣ    Δευτέρα 21/03/2016  4-0  .-
ΛΑΜΙΑ-ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ   Δευτέρα  21/03/2016  1-0 .- ^
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ Σμύρνης  0-3 .- ^ α.α.
ΠΑΝΑΙΓΕΙΑΛΙΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Βόλου  3-0  .- ^ α.α.

***   Για την Γ΄ Εθνική  3ος  όμιλος  :  Σάββατο 19/03/2016, 3 μ.μ. Καλαμάτα -Κανάρης Χίου   2-1 .- ^ Το  γκόλ στο 59΄ Αντώνης Μανουσάκης .- Διαιτητής: Καλανζής (Αθηνών), Βοηθοί: Μπατζιόπουλος, Πασπάτης (Αθηνών).ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ: Σταυράκης, Γαλανόπουλος, Κεμάλι, Τσόπελας, Κασμερίδης, Μανουσάκης (83′ Μπεγκλετζής), Ραχίμ, Ρήγας (54′ Κολημήτρας), Καλαντζής, Τορεζάνι, Οττα (74′ Τσιμικλής).  ΚΑΝΑΡΗΣ ΝΕΝΗΤΩΝ: Κωττάκης, Αγριμάκης, Τσιούμας, Γρίγος, Χριστόπουλος, Πουλάκης (44′ λ.τ. Χριστοφί), Λέσι, Χριστούλης, Σαμπάλης, Ντάμπος (60′ Βαιντερλής), Σελαλα.20/03/2016Λεβάντε ΑΟ-Βύζας Μεγάρων 3-1 .- ^ 20/03/2016Παναργειακός-Ερμιονίδας  1-0 .- ^ ΑΕ ΑΟ Χαλκίς-Παμβουπρασιακός  0-0 .- ^  Λουτράκι ΠΑΟ-Αιολικός  3-2 .- ^  Παναρκαδικός-Δόξα Ν. Μανωλάδας 3-2 .-^ Σπάρτη-Ηρακλής Ψαχνών 3-0 χ.α. -
~ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΡΤΙΟΥ  2016  :                                             
~  Η Εφημερίδα μας   ARFARA  NEWS στο αγιάζι της ενημέρωσης  Τρίτη  01  Μαρτίου  2016  : http://dimmetoparfara.blogspot.gr/2016/03/arfara-news-01-2016.html  .-                                                                                                                                     
 ~ΥΓΕΙΑ γιά ΟΛΟΥΣ  μας Τρίτη 01 Μαρτίου  2016  : http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2016/03/01-2016.html .-                                                       
~Η Εφημερίδα  μας  ARFARA  NEWS  στο αγιάζι της ενημέρωσης  Τετάρτη 02  Μαρτίου  2016  : http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2016/03/arfara-news-02-2016.html  .-           
~ Η εφημερίδα μας  ARFARA NEWS  στο αγιάζι της ενημέρωσης Τσικνο-Πέμπτη 03- Μαρτίου  2016 ~  :  http://snsstamoskal.blogspot.gr/2016/03/arfara-news-03-2016.html .-                                                                                                                     
~   Η Εφημερίδα μας  ARFARA  NEWS  στο αγιάζι της ενημέρωσης  Παρασκευή  04 Μαρτίου  2016 : http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.gr/2016/03/arfara-news-04-2016.html .-                                                                                                                                           
~Στο  αγιάζι της ενημέρωσης Arfara News Παρασκευή 04 Μαρτίου  2016 : http://arfara-kalamata-greece.blogspot.gr/2016/03/arfara-news-04-2016.html .-                                                  
~Αθλητικό Σαββατοκύριακο  05 και 06 Μαρτίου  2016 :  http://asterasarfaron2011.blogspot.gr / .-                                                                                         
 ~ Η Εφημερίδα μας  ARFARA NEWS  στο αγιάζι της ενημέρωσης Σάββατο 05 Μαρτίου  2016 : http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2016/03/arfara-news-05-2016.html .-                                                                                                                                       
~  Η Εφημερίδα μας   ARFARA NEWS  στο αγιάζι της ενημέρωσης Κυριακή 06 Μαρτίου 2016:  http://arfara-messinias-stamos.blogspot.gr/2016/03/arfara-news-06-2016.html  .-                                                                                                                           
~ Η Εφημερίδα μας  ARFARA NEWS στο αγιάζι της ενημέρωσης Δευτέρα 07 Μαρτίου  2016 :   http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.gr/2016/03/arfara-news-07-2016.html .-                                                                                                                         
~  Η Εφημερίδα μας  ARFARA NEWS  στο αγιάζι της ενημέρωσης Τρίτη 08 Μαρτίου 2016:  http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.gr/2016/03/arfara-news-08-2016.html .-                                                                                                                                                                              ~ Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης Arfara News Τρίτη  08  Μαρτίου 2016  :  http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2016/03/arfara-news-08-2016.html .-                 
 ~  ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ Από τις δικές μας περιηγήσεις Τρίτη 08  Μαρτίου  2016  : { Ενδέκατο 11ο  Κεφάλαιο -μέρος } : http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.gr/2016/03/08-2016.html .-                           
~Η Εφημερίδα μας   ARFARA NEWS στο αγιάζι της ενημέρωσης  Τετάρτη  09 Μαρτίου 2016  : http://stamos-dynami.blogspot.gr/2016/03/arfara-news-09-2016.html .-                                                                                                                                           
 ~   Η Εφημερίδα μας   ARFARA  NEWS στο αγιάζι της ενημέρωσης Πέμπτη  10 Μαρτίου  2016:  http://snsarfara.blogspot.gr/2016/03/arfara-news-10-2016.html .-                                                                                                                                             
~ Η Εφημερίδα μας  ARFARA  NEWS  στο αγιάζι της ενημέρωσης Παρασκευή 11 Μαρτίου  2016  : http://httpdimmetoparfarablogspotcom.blogspot.gr/2016/03/arfara-news-11-2016.html .-                                                                                                                                                  ~ΥΓΕΙΑ για  ΟΛΟΥΣ  μας , Παρασκευή 11Μαρτίου 2016 , Α.-   ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΕ ΑΜΕΣΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ  :  http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2016/03/11-2016.html  .-                                    ~ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ Από τις δικές μας περιηγήσεις  Παρασκευή 11  Μαρτίου  2016 , Δωδέκατο 12ο   Κεφάλαιο -μέρος }  : http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2016/03/11-2016.html  .-                                      
 ~Η Εφημερίδα μας  ARFARA NEWS  στο αγιάζι της ενημέρωσης Σάββατο 12  Μαρτίου  2016 : http://arfara-messinia-stamos.blogspot.gr/2016/03/arfara-news-12-2016.html .-                                                                                                                        
~ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 12  και 13 Μαρτίου  2016  : 'Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις της  εβδομάδας σε μιά σελίδα !!!  : http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2016/03/12-13-2016.html .-                                                                                                                               
~Η Εφημερίδα μας   ARFARA  NEWS  στο αγιάζι της ενημέρωσης  Κυριακή 13  Μαρτίου 2016 :  http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2016/03/arfara-news-13-2016.html .-       
~ Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης , Arfara News , Κυριακή 13  Μαρτίου  2016 :  http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.gr/2016/03/arfara-news-13-2016.html .-                                                                                                                                              
 ~ Η Εφημερίδα μας  ARFARA NEWS  στο αγιάζι της ενημέρωσης Καθαρή Δευτέρα 14  Μαρτίου  2016 :  http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2016/03/arfara-news-14-2016.html  .-                                                                                                                        
 ~ Η  Εφημερίδα μας  ARFARA NEWS στο αγιάζι της ενημέρωσης  Τρίτη  15  Μαρτίου  2016 :  http://dimmetoparfara.blogspot.gr/2016/03/arfara-news-15-2016.html .-                                                                                                                                    
 ~ Η Εφημερίδα μας  ARFARA  NEWS στο αγιάζι της ενημέρωσης  Τετάρτη  16 Μαρτίου  2016 : http://snsstamoskal.blogspot.gr/2016/03/arfara-news-16-2016.html .-                                                                                                                                      
~   Η Εφημερίδα μας   ARFARA  NEWS στο αγιάζι της ενημέρωσης Πέμπτη  17 Μαρτίου  2016  :  http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.gr/2016/03/arfara-news-17-2016.html  .-                                                                                                                                   
~ Στο  αγιάζι της ενημέρωσης Arfara News Πέμπτη  17  Μαρτίου  2016 :  http://arfara-kalamata-greece.blogspot.gr/2016/03/arfara-news-17-2016.html .-                                                      ~  Η Εφημερίδα μας  ARFARA NEWS στο  αγιάζι της ενημέρωσης Παρασκευή 18  Μαρτίου  2016 :  http://arfara-messinias-stamos.blogspot.gr/2016/03/arfara-news-18-2016.html .-                                                          
 ~ Το  αγιάζι  της ενημέρωσης Arfara News  Παρασκευή  18  Μαρτίου  2016 :   http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.gr/2016/03/arfara-news-18-2016.html .-                                                                                                                                    
 ~  Η Εφημερίδα  μας   ARFARA  NEWS  στο αγιάζι της ενημέρωσης Σάββατο  19  Μαρτίου  2016  : http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.gr/2016/03/arfara-news-19-2016.html .-     
 ~ Αθλητικό Σάββατο-κύριακο  19 , 20 και 21 Μαρτίου  2016 : http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2016/03/19-20-21-2016.html .-                                                                                                                                        
~ ~ Η Εφημερίδα μας ARFARA  NEWS  στο αγιάζι της ενημέρωσης Κυριακή 20  Μαρτίου  2016: http://stamos-dynami.blogspot.gr/2016/03/arfara-news-20-2016.html .-            
~ ~Η  Εφημερίδα  μας    ARFARA  NEWS  στο αγιάζι της ενημέρωσης Δευτέρα 21 Μαρτίου  2016  : http://snsarfara.blogspot.gr/2016/03/arfara-news-21-2016.html .- 
~  ~ Η Εφημερίδα  μας  ARFARA  NEWS  στο αγιάζι της ενημέρωσης Τρίτη  22 Μαρτίου  2016 : http://httpdimmetoparfarablogspotcom.blogspot.gr/2016/03/arfara-news-22-2016.html .-
~                                                                                                                                                                 

 ~** ΕΛΛΑΔΑ  ΠΑΝΤΟΥ –ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ  ΜΑΣ  :
 
 ~ Εκδρομές -διαδρομές στις ομορφιές της Ελλάδας Σ/Κ  17  ΚΑΙ 18  Οκτωβρίου  2015 :  http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.gr/2015/10/17-18-2015_16.html  
1./ ~   ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ  ΜΑΣ Από τις δικές  μας περιηγήσεις
~  08  ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2016   Πρώτο  μέρος: http://dimmetoparfara.blogspot.gr/2016/01/blog-post.html .-      
2./ ~ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ  ΜΑΣ Από τις δικές  μας περιηγήσεις , 2  Ιανουαρίου 2016  , Δεύτερο  μέρος    :                http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2016/01/blog-post.html .-   
3./    ~ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ  ΜΑΣ Από τις δικές  μας
περιηγήσεις , Πέμπτη  14  Ιανουαρίου  2016 ,  Μέρος  3ο  τρίτο  :  http://dimmetoparfara.blogspot.gr/2016/01/14-2016-3.html .-  
4. /  ~ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ  ΜΑΣ Από τις δικές  μας  περιηγήσεις 15-01-2016 Μέρος  4ο  τέταρτο  : http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2016/01/15-01-2016.html .-   
5.-/  ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ  ΜΑΣ Από τις δικές  μας περιηγήσεις  15-01-2016   μέρος πέμπτο  5ο  : http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.gr/2016/01/15-01-2016-5.html .-  
1~ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΤΟΥ Σάββατο  10  Οκτωβρίου 2015  : http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2015/10/10-2015.html .-    
 2~ ΕΛΛΑΔΑ  ΠΑΝΤΟΥ  Κυριακή  11  Οκτωβρίου  2015  : http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2015/10/11-2015.html .-   

~Συνεργάτης σε (10) Ιστολόγια Αναρτήσεων:  
1. STAMOS
-ARFARA -GREECE
,
2. Arfara-Messinias-
asteras-arfaron
,
3.
Stamos
Arfara Messinias Greece
,
4.
ARFARA - KALAMATAS ,
5.
ASTERAS ARFARON
2011
,
6.
Arfara-Messinias 2 ,
7.
stamos-dynami ,
8.
Arfara-Messinias ,
9.
Arfara-Messinias 1 -
FOTOS
,
10.
vlasios ,11. ΑΡΦΑΡΑ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ,12. http://arfara-messinias-stamos-2010  , ~13. http:// arfara-messinias-news.blogspot.com ,14. http://dimmetop.arfara.blogspot.com  , 15. http:// arfara-messinias-news.blogspot.com , https://www.facebook.com/panathinaikokoinima , ^ STAMOS -ARFARA -GREECE ,^  stamos-dynami  ,^ Arfara-Messinias  ,^, Arfara-Messinias 1 - FOTOS  ,http://dimmetop.arfara.blogspot.com  , Arfara-Messinias 2  , 

***     BINTEOΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ...ΒΙΝΤΕΟΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ:  
1. - Stamatios Skoulikas =  Stamatios Skoulikas  , http://www.youtube.com/stamos01 ,   4549    Video.  -    Σταματης Σκουλικας  
2. - Stamos Skoulikas =        Stamos Skoulikas  
http://www.youtube.com/stamatios01   ,    2875 video.     σταμος σκουλικας ,  
3. - Vlasis Skoulikas =   Vlasis Skoulikas , +Stamos ,.
http://www.youtube.com/vlasiskal  .  =      2875 video. -                  https://plus.google.com/u/0/+VlasisSkoulikas/posts?csrc=yt&cfem=1  ,.- - βλάσης σκούλικας ,
Σύνολον                                        10.299 βίντεο   .-  
~    http://facebook.com/home.php?=home?#!/?ref=home   , 4812 /. -    https://www.facebook.com/stamatios.skoulikas ,

https://www.facebook.com/profile.php?id=1037492258 , 590 /  -         https://www.facebook.com/stamatios.n.skoulikas .- ,

https://www.facebook.com/arfarakalamatasmessinias   , = ARFARA MESSINIAS    1.572   Arfara Kalamatas Messinias | Facebook ,    
                    
*** https://www.facebook.com/SYLLOGOS.ARFARON.AG.THEODOROI , «ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ «ΑΡΦΑ ΡΩΝ.-   568 -  
     https://twitter.com/  ,   Skoulikas
@stamos01    .  ,,   http://messinia1234.com/?page_id=937  

~ https://www.facebook.com/pages/agios-floros/257560450948935  510. -   ΑΓΙΟΣΦΛΩΡΟΣ     
~ https://www.facebook.com/profile.php?id=100009016280105 .- = Βρωμόβρυσης  Σύλλογος ΔΑΓΡΕ  139  .-
                
*** http://www.twitter.com/stamos01/  , 685/502/28 , 20,5  χιλ./261 / 11 .-

***  ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ  ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ  2016  
 ~ Αθλητικό Σαββατοκύριακο  27  και 28  Φεβρουαρίου  2016  :  http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2016/02/27-28- 2016.html .-  
 ~ Η Εφημερίδα μας  ARFARA NEWS  στο αγιάζι της ενημέρωσης Κυριακή 28  Φεβρουαρίου  2016 :  http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.gr/2016/02/arfara-news-28-2016.html .-
~Η Εφημερίδα μας   ARFARA NEWS στο αγιάζι της ενημέρωσης Δευτέρα  29 Φεβρουαρίου 2016    : http://arfara-messinia-stamos.blogspot.gr/2016/02/arfara-news-29-2016.html .-
 ~Το αγιάζι στην ενημέρωση  Arfara News Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου  2016  : http://arfara-messinia-stamos.blogspot.gr/2016/02/arfara-news-29-2016_29.html .-
*
***    Το ποιήμα του Σταματάκου μας 17/03/2016 : https://youtu.be/MXG1idWaIr8  /-
Αν


~ Ι. Ν . Αγίων Θεοδώρων Αρφαρών  εκφώνηση  Ι. Ευαγγέλιο 19/ 03/ 2016 πανηγυρικός εορτασμός 19/03/2016: https://youtu.be/JQEvPkc8bPU  .-
~ Άγιοι Θεόδωροι Αρφαρών πανηγυρικός εορτασμός Μητροπολίτης Μεσσηνίας Χρυσόστομος  19/03/2016 :  https://youtu.be/jTb16RlfHvU .-
~ I. Ν.  Αγίων Θεοδώρων 19/03/2016 εορτασμός με Μητροπολίτη Χρυσόστομο :  https://youtu.be/CY1OLjNnLmM .- 
~ ***   Κυριακή Ορθοδοξίας  20-03-2016  Βίντεο Αρφαρά Άγιοι Θεόδωροι !
   ~ Κυριακή της Ορθοδοξίας Άγιοι Θεόδωροι Αρφαρών  20/03/2016: https://youtu.be/q5WvWcvH_4w .-
~ Άγιοι Θεόδωροι Αρφαρών 20/03/2016 Κυριακή Ορθοδοξίας :  https://youtu.be/hQ90vHr7_eA .- 
~Ι Ν  Αγίων Θεοδώρων Αρφαρών 20/03/2016 Θεία Λειτουργία : https://youtu.be/P88D463PdzE .-     ~ Άγιοι Θεόδωροι Αρφαρών 20/03/2016 Κυριακή Ορθοδοξίας : https://youtu.be/15mllS3aAsg  .-     ***   Βίντεο Α΄ Χαιρετισμοί στην Παναγία μας Αγιοι Θεόδωροι Αρφαρά Παρασκευή 18-03-2016 :   
~ Ι. Ν.  Αγίων Θεοδώρων Αρφαρών Α΄ Χαιρετισμοί 18/03/2016: https://youtu.be/3Lbg_vRES1A .-
~   Α΄ Χαιρετισμοί στην Παναγία μας  Ι. Ευαγγέλιο 18/03/2016 :   https://youtu.be/qfFikwZRYR0 
~   Α΄ Χαιρετισμοί Άγιοι Θεόδωροι Αρφαρών 18/03/2016  ψάλτες: https://youtu.be/vpinr0-p7d8 .- 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου